Tanja on työskennellyt jo yli 17 vuotta erilaisissa ravintola-alan tehtävissä

Rosso Imatran keittiömestari Tanja on työskennellyt jo yli 17 vuotta ravintola-alalla erilaisissa tehtävissä ja on alan vahva ammattilainen.

Tanjan ensimmäinen työpaikka Eekoossa oli Imatran Prisman ravintolamaailmassa, jossa hän teki niin salin, keittiön kuin Hesburgerin tehtäviä siirtyen myöhemmin keittiövastaavaksi. Aiemmin kokin sekä tradenomin koulutuksen saanut Tanja halusi vielä kehittää itseään ja jäi opintovapaalle suorittaakseen restonomiopinnot. Opintovapaan aikana tutuiksi tulivat Kehruuhuone ja Valliravintola, mutta valmistuttuaan hän siirtyi toisella työnantajalle ravintolapäällikön tehtäviin.

Veri veti kuitenkin takaisin Eekoolle ja joulukuusta 2021 hän palasi takaisin tänne ja Rossoon keittiömestariksi.

Tervetuloa Imatran Rossoon!