Iiron työ toi mukanaan todellisen elämänmakuisen kohtaamisen, kun hän tapasi nykyisen vaimonsa hänen ollessaan tarjoilijana samassa toimipaikassa

Kehruuhuoneen keittiön vuoropäällikkö Iiro aloitti uransa Eekoossa vuonna 2012 ABC Viipurinportista. Vuonna 2015 hän sai mahdollisuuden siirtyä töihin Original Sokos Hotel Lappeen Trattoria Casaan kokiksi. Tämä työ toi mukanaan todellisen elämänmakuisen kohtaamisen, kun hän tapasi nykyisen vaimonsa hänen ollessaan tarjoilijana samassa toimipaikassa.

Trattorian tarinan loputtua vuonna 2018 hän siirtyi hetkeksi Eekoon ulkopuolelle Kehruuhuoneelle, mutta pääsi pian paluumuuttamaan takaisin Eekoon leipiin Kehruuhuoneen omistajuuden vaihduttua Eekoolle.

Nykyään Iiron ura on kehittynyt kokin hommista entistä monipuolisemmaksi ja hän toimii Kehruuhuoneella keittiön vuoropäällikkönä. Työssä on parasta monipuolisuus, kehittyminen, positiiviset asiakaskokemukset sekä palautteet. Erilaiset tapahtumat ja etenkin menujen tekeminen on Iiron suosikkipuuhaa.