RAVINTOLOIHIMME KÄYTTÖÖN KORONAPASSI

Tervetuloa meille viihtymään ja nauttimaan vielä aiempaakin turvallisemmin!

Kaikki ravintolamme palvelevat rajoituksista huolimatta täysin normaalein aukioloajoin ja asiakaspaikoin. Suurimmassa osassa ravintoloitamme asiointi edellyttää lauantaista 27.11.2021 alkaen EU:n koronatodistusta eli koronapassia. Koronapassia kysytään aina koko ravintolan aukioloajan.

Oman koronapassisi saat käyttöön näin:

  1. Lataa tai tulosta koronapassisi Omakanta-palvelusta osoitteesta https://kanta.fi.
    Kirjaudu sisään Omakantaan ja lataa pdf-tiedosto kohdasta EU:n koronatodistus. Tallenna pdf-tiedosto omaan puhelimeesi tai muulle laitteelle. Näin todistus on sinulla valmiina, kun tarvitset sitä. Voit varmuuden vuoksi myös tulostaa todistuksen paperille.
  2. Näytä koronapassia ravintolassa.
    Ravintolan henkilökunta kysyy sinulta koronapassia ja lukee passissa olevan QR-koodin. Lukusovellus ei kerää tai tallenna koronapassin tietoja.
  3. Muista pitää mukana myös henkilöllisyystodistus. Ravintolalla on oikeus tarkistaa myös koronapassin esittäjän henkilöllisyys.

Lisätietoja koronapassista saat Sosiaali- ja terveysministeriön sivuilta osoitteesta https://stm.fi/koronapassi 

Koronapassi on käytössä seuraavissa ravintoloissamme:

VENN
Rosso Lappeenranta & Imatra
Amarillo
Kehruuhuone
Angus Steak & Wine
Las Palmas
Kanuuna
Pub Vahti
Saga Event Venue
Birra
Lamppu

Poikkeuksellinen koronapandemia on koetellut myös Etelä-Karjalan Osuuskauppaa monin tavoin ja koko henkilöstö on ollut avainroolissa korona-ajasta selviytymiseen. Sitoutunut, joustava ja vastuullisesti toiminut henkilöstömme on varmistanut omalla erinomaisella työllään osuuskaupan menestymistä myös poikkeusajan keskellä. Kiitoksena tästä Etelä-Karjalan Osuuskauppa maksaa kaikille työntekijöilleen 300 euron suuruisen koronabonuksen.

Ylimääräisellä koronabonuksella haluamme palkita sitoutuneita ja erinomaista työtä tehneitä eekoolaisia, jotka ovat koko korona-ajan työskennelleet joustavasti ja varmistaneet turvallista asiointia toimipaikoissamme. Iso kiitos kuuluu myös niille lukuisille eekoolaisille, jotka ovat korona-aikana työskennelleet eri toimipaikoissamme ja kasvattaneet samalla omaa moniosaamistaan, kiittelee toimitusjohtaja Juha Riikola.

Koronabonus maksetaan lokakuun palkanmaksun yhteydessä. Tämän lisäksi koko Eekoon henkilöstöllä on vuosittainen kattava kannuste- ja tulospalkkiojärjestelmä.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa
Juha Riikola, toimitusjohtaja, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi