Aja peremmälle – Lappeenrannan Prisman uusi sisäänajoliittymä otetaan käyttöön

21.09.2020

Prisma-Korttelin uudistaminen etenee. Puhakankadun uuden liikenneympyrän myötä maanantaina 21.9.2020 otetaan käyttöön uudet pysäköintihallin ajoluiskat. Sisäänajoluiskaan ajetaan liikenneympyrästä lähtevää väylää pitkin. Ulosajoa varten on rakennettu suora yhteys pysäköintihallista Kivenkadulle.

Uusissa liikennejärjestelyissä on huomioitu reitit myös jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Nyt Prisma-Korttelissa asiointi on entistä sujuvampaa ja turvallisempaa.

Helppoa asiointia Prisma-Korttelissa

Prisma-Korttelin hanke käynnistettiin toukokuussa 2020. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan pysäköintialueiden lisäksi uusi pääsisäänkäynti, laajentuva ravintolamaailma, uusia liiketiloja, sekä verkkokaupan noutopiste. Ensimmäinen vaihe valmistuu maaliskuussa 2021. Toisessa vaiheessa uudistetaan Prisman myymälätilat ja rakennetaan uusi kauppakäytävä. Työt ajoittuvat tammi-toukokuulle 2021.

Prisma palvelee normaalisti muutostöiden aikana. Uuden kauppakäytävän liiketiloihin sijoittuu nykyisten tuttujen toimijoiden lisäksi useita uusia yrityksiä. Prisma-Korttelin palvelutarjonta monipuolistuu ja laajenee.
Uudistuneen Prisma-Korttelin avajaisia vietetään kesäkuussa 2021.

21

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, marketkaupan johtaja Olli Kurppa, olli.kurppa@sok.fi tai puh. 010 7620 011 ja kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen, mikko.harkonen@sok.fi tai puh. 010 7620 016