Amarillo ja Las Palmas houkuttelevat sinut viihtymään

17.09.2020

Lappeenrannan Valtakadun ja Kauppakadun kulmassa sijaitseva ravintolamaailma kutsuu sinut viihtymään ja nauttimaan, turvallisesti! Etelä-Karjalan Osuuskaupan suurin ravintolayksikkö on kokenut täydellisen uudistuksen ja uuden konseptin mukainen Amarillo ja täysin uudistunut Las Palmas avautuvat tänään torstaina 17.9.2020. Amarillon ovet avataan kello 15 ja Las Palmasin klo 21.

Arki erottaa, Amarillo yhdistää

Uusi Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ravintolan miljöö on värikäs ja yllättävä. Asiakkaiden viihtyvyyden ja elämyksellisyyden takaa erinomainen palvelu ja herkulliset makuelämykset Amarillon uudistuneelta ruokalistalta. Listalta löytyy niin niin klassisia jenkkihenkisiä annoksia kuin Meksikon makuja. Menu hemmottelee yhtä lailla niin lihan ystävää kuin kasvissyöjää ja aterian voi päättää makeaan houkutukseen. Ruoan lisäksi Amarillo tarjoaa tietenkin jokaiseen tilanteeseen sopivaa kurkunkostuketta ja iloista fiilistä.

Täysin uudenlaisen ravintolakokemuksen tarjoaa The Table, jonka ääressä nautitaan yhdessä syömisestä ja uusista elämyksistä. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkutteluja, viihdettä, tuoreita tuttavuuksia ja paljon iloisia yllätyksiä. The Table on katettuna vain perjantaisin ja lauantaisin kello 20 ja sille on omistettu henkilökohtainen entertainer ja kokki, jotka osaltaan huolehtivat tunnelmasta. Varaa oma paikkasi elämykseen osoitteesta raflaamo.fi.

Lupa laulaa ja rakastua – sitä on Las Palmas

Las Palmas on ollut tunnettu mutkattomasta tunnelmasta ja ennen kaikkea karaokesta, ja sitä ja paljon muuta on myös uusi Las Palmas. Ravintolassa voit viettää ikimuistoista iltaa ystävien kanssa, tanssia ja laulaa. Las Palmasissa on kolme erilaista aluetta ja tunnelmaa, jotka kutsuvat sinut viihtymään aamuyön pikkutunneille asti. Karaokea pääsee laulamaan isoilla lavoilla tai yksityisesti omassa karaokekopissa – valinta on sinun. Ravintola tarjoaakin kaupungin hauskimmat bileet sekä reilusti tilaa ja väljyyttä.

Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on meille tärkeää. Ravintoloissamme toteutetaan tehostettua hygieniaa ja muita turvallista asiointia edistäviä toimenpiteitä. Tarvittaessa rajoitamme sisäänotettavien asiakkaiden määrää.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Aleksi Vuorinne, matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja, aleksi.vuorinne@sok.fi, puh. 010 7620 025