Eekoo mukana tukemassa Kulttuuripaja Saimaan toimintaa

23.06.2021

Kulttuuripaja Saimaa on nuorille (18-35-vuotiaille) suunnattua maksutonta toimintaa, jossa korostuu yhdessä tekeminen ja uusien kokemusten saaminen. Kulttuuripaja Saimaa on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa on turvallinen ja avoin ilmapiiri. Kulttuuripajalla toimintaa on muun muassa retkeilyä, liikuntaa eri muodoissa, bänditoimintaa, jossa pääsee harjoittelemaan erilaisia soittimien harjoittamista, kokkaustoimintaa jne. Myös Luova-ryhmä löytyy, jossa taiteillaan esimerkiksi maalaamalla, piirtämällä tai muulla tavoin sekä paljon muuta.

”Kulttuuripaja Saimaa järjestää avajaisjuhlat 7.7. klo 11-16. Olemme mielellämme mukana tukemassa ja mahdollistamassa juhlien järjestämistä sekä Kulttuuripaja Saimaan kesätoiminnan käynnistymistä.”, kertoo asiakkuuspäällikkö Jonna Vuorinne Eekoolta.

Me Eekoossa haluamme kantaa vastuuta Etelä-Karjalan alueen pitkäjänteisestä kehittämisestä ja toiminnan aktivoinnista. Tavoitteenamme mahdollisissa jakamissamme taloudellisissa avustuksissa kulttuurin, liikunnan ja vapaa-ajan osalta on kohteen toiminnan aktivointi ja mahdollistaminen. Tukemme pääpaino on lasten ja nuorten harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan tukemisessa sekä sellaisten tapahtumien ja kulttuurin tukemisessa, jotka koskettavat mahdollisimman montaa asiakasomistajaa.

Kulttuuripaja Saimaan toimintaan osallistuminen on maksutonta ja paikalle voit saapua täysin omana itsenäsi. www.kulttuuripajasaimaa.fi

Lisätiedot: asiakkuuspäällikkö Jonna Vuorinne/ Etelä-Karjalan Osuuskauppa
jonna.vuorinne@sok.fi, p. 010 762 1038