Liity asiakasomistajaksi S-market Parikkalassa – saat lisäetuna kaksi vapaalippua kesäteatteriin!

23.06.2021

Kesällä kannattaa liittyä Eekoon uudeksi asiakasomistajaksi S-market Parikkalassa!
Saat huikeiden liittymisetujen lisäksi lisälahjana kaksi vapaalippua Parikkalan kesäteatteriin!

Tänä vuonna tarjoamme uudelle liittyjälle kaikkien aikojen huikeimmat liittyjän edut. Nyt saat liittyessäsi uudeksi Eekoon asiakasomistajaksi S-ryhmän 20 € lahjakortin, rahanarvoisia mobiilietukuponkeja sekä jopa kahdeksan rahanarvoista etuseteliä Eekoon toimipaikkoihin. Liittymiseduilla tutustut osuuskauppasi laajaan palvelutarjontaan.

Asiakasomistajaksi voit liittyä Imatran ja Lappeenrannan Prismoissa, verkossa sekä Parikkalan ja Joutsenon S-marketeissa. Tänä kesänä Parikkalassa liittyneelle tarjoamme lisänä 2 x VAPAALIPUT Parikkalan Kesäteatterin ”Latotanssit”- näytökseen. Näytösten ajankohdat sekä ajantasaisen ennakkovarausten tilanteen löydät kesäteatteriyhdistyksen omilta verkkosivuilta, Parikan Päreet. Meiltä lunastamasi liput voit vapaasti käyttää haluamaasi näytökseen, mutta suosittelemme tutustumaan paikkavaraustilanteeseen ennakkoon.

Heinäkuussa 2021 Parikkalan kesäteatterilla, Parikkalantie 46 B

Latotanssit on kaikelle kansalle katsottavaksi sopiva hulvattoman vauhdikas musiikkikomedia, jonka tapahtumat ajoittuvat 1970-luvun alkupuolelle.Tanssijärjestelyiden vilskeessä kuullaan sinivalkoisen seitsemänkymmentäluvun suosituimmat laulut. Eletään aikaa, jolloin kännykät ja henkilöautojen keskuslukitus ovat vielä vain kaukainen haave paikallisen kaikkiennustajan “Hullu-Koistisen” muistivihossa.

Valkoisiin valheisiin taipuvainen Neiti Herttinen on sitkeästi vuodesta toiseen jaksanut järjestää Sulomäen kylän ainoaa kesätapahtumaa. Suuret yleisöjoukot ovat tähän asti karttaneet tapahtumaa, mutta ennakkotiedoista ja lupauksista päätellen tänä vuonna on tulossa jotain aivan ennennäkemättömän huikeaa!

Tansseilla on myös vastustajansa, joiden kanssa suoraselkäinen valehtelija Herttinen kuitenkin sujuvasti tasapainoilee noudattaen ainoaa periaatettaan: “Pieni valkoinen valhe ei haittaa, jos sen päälle voi kertoa vieläkin valkoisemman valheen”.

Käsikirjoitus: Ilkka Malmi ja Rami Saarijärvi
Sovitus ja ohjaus: Suvi Rautsiala
Lauluvalmennus ja säestys: Teija Immonen
Kuiskaus ja puvustus: Riitta Rissanen
Lavastus: Taina Lötjönen
Äänet ja valot: Johanna Kumara, Wille Joronen

Tutustu muihin liittymisetuihin tästä!