Liity nyt ja hyödynnä mahtavat edut!

01.06.2020

Asiakasomistajuus on säästöä omassa arjessasi. Laajan palvelutarjontamme pysyvästi edullisten hintojen lisäksi ostoistasi palautuu rahaa, jota voit käyttää mihin haluat. Säästä vaikka kohti jotakin mukavaa ja palkitsevaa tavoitetta, jota et muuten välttämättä toteuttaisi. 900 euron kuukausiostoilla tilillesi palautuu joka kuukausi jopa 45 euroa – rahana.

Nyt saat liittyessäsi Eekoon asiakasomistajaksi S-ryhmän 20 € lahjakortin ja rahanarvoisia etuseteleitä sekä mobiilietukuponkeja Eekoon toimipaikkoihin. Etujen arvo on yli 100 €!*

Eekoo liittymisedut

*Liittymiskampanja on voimassa Imatran ja Lappeenrannan Prismassa, S-market Parikkalassa sekä koronavirusepidemian aikana poikkeuksellisesti myös verkossa liittyjille:

  • Uuden liittyjän etusetelit lähetetään koronavirusaikana verkossa liittyneille poikkeuksellisesti postitse: saat ilmaisen autopesun, ruuan Kauppakassi-keräilyn ja 20 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin kotiin postitettuna noin kahden viikon kuluessa liittymisestä.
  • Huom! Uuden liittyjän edut on tarkoitettu ainoastaan Eekoon toimialueella asuville uusille asiakasomistajille (ei aiempaa Eekoon jäsenyyttä). Toimitamme Imatralla ja sen pohjoispuolella asuville liittyjille Imatran toimipisteidemme autopesu- ja verkkokauppakoodit ja muualla toimialueellamme asuville Lappeenrannan koodit.

>> Liity verkossa tästä <<

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on yritys, jonka omistavat sen jäsenet eli asiakasomistajat. Eekoon osuusmaksu on 100 €. Osuusmaksun voi maksaa seuraavasti: 20 € liittyessä ja loppuosan (80 €) viiden vuoden kuluessa. Loppuosa on mahdollista kartuttaa ostoista kertyvällä Bonuksella. Asiakasomistajuudesta, Bonuksesta ja muista asiakasomistajaeduista saat lisätietoa Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimipaikoista, S-ryhmän asiakasomistaja-palvelusta puh. 010 76 5858 ma–pe 8–20 (0,084 €/min) ja S-kanavalta.