Liity nyt ja hyödynnä mahtavat edut!

tammikuu 8, 2020

Asiakasomistajuus on säästöä omassa arjessasi. Pysyvästi edullisten hintojen lisäksi ostoistasi palautuu rahaa, jota voit käyttää niin kuin haluat. Säästä vaikka kohti jotakin mukavaa ja palkitsevaa tavoitetta, jota et muuten välttämättä toteuttaisi. 900 euron kuukausiostoilla tilillesi palautuu joka kuukausi jopa 45 euroa – rahana.

Nyt saat liittyessäsi Eekoon asiakasomistajaksi S-ryhmän 20 € lahjakortin, rahanarvoisia etuseteleitä sekä mobiilietukuponkeja Eekoon toimipaikkoihin. Etujen arvo jopa yli 100 €!*

Uuden asiakasomistajan edut 2020

*Liittymiskampanja on voimassa Imatran ja Lappeenrannan Prismassa sekä seuraavissa S-marketeissa: Parikkala, Punkaharju, Ruokolahti, Sammonlahti, Savitaipale, Simpele ja Taavetti. Ota mukaasi henkilöllisyystodistus.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on yritys, jonka omistavat sen jäsenet eli -omistajat. Eekoon osuusmaksu on 100,00 €. Osuusmaksun voi maksaa seuraavasti: 20,00 € liittyessä ja loppuosan (80,00 €) kahden vuoden kuluessa. Loppuosa on mahdollista kartuttaa ostoista kertyvällä Bonuksella. Asiakasomistajuudesta, Bonuksesta ja muista asiakasomistajaeduista saat lisätietoa Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimipaikoista, S-ryhmän asiakasomistaja-palvelusta puh. 010 76 5858 ma–pe 8–20 (0,084 €/min) ja S-kanavalta.