Liity nyt ja hyödynnä mahtavat edut!

huhtikuu 20, 2020

Asiakasomistajuus on säästöä omassa arjessasi. Pysyvästi edullisten hintojen lisäksi ostoistasi palautuu rahaa, jota voit käyttää niin kuin haluat. Säästä vaikka kohti jotakin mukavaa ja palkitsevaa tavoitetta, jota et muuten välttämättä toteuttaisi. 900 euron kuukausiostoilla tilillesi palautuu joka kuukausi jopa 45 euroa – rahana.

Nyt saat liittyessäsi Eekoon asiakasomistajaksi S-ryhmän 20 € lahjakortin, rahanarvoisia etuseteleitä sekä mobiilietukuponkeja Eekoon toimipaikkoihin. Etujen arvo jopa yli 100 €!*

*Liittymiskampanja on voimassa Imatran ja Lappeenrannan Prismassa, S-market Parikkalassa sekä koronavirusepidemian aikana poikkeuksellisesti myös verkossa liittyjille:

  • Uuden liittyjän etusetelit lähetetään koronavirusaikana verkossa liittyneille poikkeuksellisesti postitse: saat ilmaisen autopesun, ruuan Kauppakassi-keräilyn ja 20 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin kotiin postitettuna noin kahden viikon kuluessa liittymisestä.
  • Huom! Uuden liittyjän edut on tarkoitettu ainoastaan Eekoon toimialueella asuville uusille asiakasomistajille (ei aiempaa Eekoon jäsenyyttä). Toimitamme Imatralla ja sen pohjoispuolella asuville liittyjille Imatran toimipisteidemme autopesu- ja verkkokauppakoodit ja muualla toimialueellamme asuville Lappeenrannan koodit.

>> Liity verkossa tästä <<

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on yritys, jonka omistavat sen jäsenet eli -omistajat. Eekoon osuusmaksu on 100,00 €. Osuusmaksun voi maksaa seuraavasti: 20,00 € liittyessä ja loppuosan (80,00 €) viiden vuoden kuluessa. Loppuosa on mahdollista kartuttaa ostoista kertyvällä Bonuksella. Asiakasomistajuudesta, Bonuksesta ja muista asiakasomistajaeduista saat lisätietoa Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimipaikoista, S-ryhmän asiakasomistaja-palvelusta puh. 010 76 5858 ma–pe 8–20 (0,084 €/min) ja S-kanavalta.