Prismasta aina tuoreet sushit mukaan

10.08.2020

Itsudemo sushibar avataan syyskuussa myös Imatran Prismaan. Lappeenrannan Prismasta suheja on saanut jo toukokuusta lähtien.

Itsudemo on kokenut sushin tekijä

Sushit valmistaa Prisman tiloissa sushiravintoloistaan tuttu Itsudemo, joten tuotteet ovat taatusti aina tuoreita ja hyvälaatuisia. Yhden valmistuserän sushit ovat myynnissä korkeintaan 1,5 tuntia. Sushia saa take away-pakkauksissa maanantaista sunnuntaihin, aina aamusta iltamyöhään. Itsudemon perustajat avasivat ensimmäisen Itsudemo-ravintolan Tampereelle vuonna 2017.

Itsudemon take away -susheja saa Prismasta viikon jokaisena päivänä 19,90 euron kilohinnalla. Valikoima kattaa noin 25 erilaista sushia, jotka valmistetaan käsityönä paikan päällä.

Haluamme olla maakunnan herkullisin hypermarket ja Itsudemo on meille täydellinen kumppani. Sushien suosio on viime vuosina noussut voimakkaasti ja asiakkaat arvostavat yhä enemmän laadukasta, mutta nopeaa ruokaa. Tarjonnassa on huomioitu erilaiset asiakasryhmät, kuten vegaanit, lapsiperheet ja erilaisista allergioista kärsivät, Lappeenrannan Prisman päivittäistavaraosaston myyntipäällikkö Merja Haiminen kertoo.

Sushista puhuttaessa ei sovi unohtaa, kuinka terveellisestä herkuttelusta on kyse: lohi on huikea omega-3-pommi, eivätkä tuoreet kasvikset tai kuitua ja kalsiumia sisältävä merilevä jää kakkoseksi. Itsudemo käyttää tuotteissaan myös antioksidanttirikasta mustaa riisiä, Haiminen jatkaa.

Sushia voi tilata vaikka kotisohvalta

Sushia saa tilattua myös Prisman verkkokaupan kautta muiden ruokaostosten yhteydessä.

Halusimme heti alkuun tarjota tämänkin palvelun, sillä uusi ruoan verkkokauppamme on saanut todella vauhdikkaan alun. Sushi soveltuu verkkokaupan toimintamalliin erittäin hyvin. Tuotteet valmistetaan juuri ennen kauppakassi-tilauksen noutoa tai kotiinkuljetusta, Merja Haiminen lisää.