Viisi S-markettia vahvistamaan kasvavaa ruoan verkkokauppaa

05.10.2020

Etelä-Karjalan Osuuskauppa avaa syksyn aikana ruoan verkkokaupan viiteen uuteen S-markettiin

Ruoan verkkokauppa on kasvanut voimakkaasti viime keväästä alkaen ja yhä useampi haluaa tilata ruokaostokset vaivattomasti kotisohvalta. Eekoon ensimmäinen ruoan verkkokauppa avattiin S-market Myllykeskukseen alkuvuodesta 2019 ja tänä keväänä avattiin noutopiste Imatran Prismaan sekä syksyllä myös Lappeenrannan Prismaan.

Kysyntä kasvaa edelleen ja Eekoo vastaa siihen avaamalla uusia verkkokaupan noutopisteitä viiteen S-marketiin, jonka jälkeen tutun lähikaupan valikoiman saa valmiiksi kerättynä odottamaan noutoa myymälästä. Sammonlahden ja Vuoksenniskan verkkokauppa on avattu syyskuussa ja Parikkala, Savitaipale ja Taavetti avataan marraskuun aikana. Tämän jälkeen ruoan verkkokaupan palvelu kattaa merkittävän osan Etelä-Karjalan alueen talouksista.

Entistä helpompaa kaupassakäyntiä

Ruoan nettitilaaminen on suosituinta lapsiperheiden keskuudessa, mutta verkkokauppaostamisen helppouden ovat löytäneet yhä useammat muutkin. Eekoo palvelee verkkokauppa-asiakkaita myös kuljettamalla asiakkaan ostokset kotiin Lappeenrannan ja Imatran alueella.

– Verkkokauppa on selkeästi tullut jäädäkseen ja koronakevät osoitti monelle sen helppouden. Asiakkaillemme tämä on ollut odotettu palvelu ja olemme perehdyttäneet kymmeniä uusia kerääjiä verkkokauppaan, kertoo Eekoon marketkaupan johtaja Olli Kurppa.

Verkkokauppatilaukset tehdään osoitteesta foodie.fi, josta valitaan haluttu noutopiste ja noutoaika.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Marketkaupan johtaja Olli Kurppa, puh. 010 7620 011, olli.kurppa@sok.fi