Eekoon yhteiskuntavastuu ja sponsorointi

Haluamme kantaa vastuuta Etelä-Karjalan alueen pitkäjänteisestä kehittämisestä ja toiminnan vireydestä. Yhteistyön ja –toiminnan tulee tuottaa etuja ja palveluja asiakasomistajille vastuullisesti.

Sponsorointi

Toiminta-ajatuksestamme "Tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajalle" lähtevä vaatimus edellyttää, että asiakasomistajat voivat hyötyä tavalla tai toisella myös sponsoroinnin tuomista eduista. Olemme mielellämme tukemassa maakunnan elinvoimaisuutta.Tavoitteenamme on sponsoroitavan kohteen toiminnan aktivointi ja mahdollistaminen. Tukemme pääpaino on lasten ja nuorten harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan tukemisessa sekä sellaisten tapahtumien ja kulttuurin tukemisessa, jotka koskettavat mahdollisimman montaa asiakasomistajaa.

Liiketoiminnallisesti toimivien toimijoiden kanssa teemme sponsorointia liiketoiminnan lähtökohdista. Yhteistyösopimukseen sisällytetään myös kaupallisia tavoitteita. Kohteinamme voi ja tulee olla sekä isoja että pieniä toimijoita ympäri maakuntaa. Päättäessämme sponsorointikohteita, valintaa tehdään edellä mainittujen periaatteiden kautta.

Eekoon Kannustajat-tukihaku lasten ja nuorten harrastustoimintaan

Eekoon Kannustajat-tukihaku on vakiintunut ja paikallisten seurojen arvostama tapa parantaa lasten harrastusedellytyksiä ympäri Etelä-Karjalaa ja Eekoon toimialuetta. Vuoden 2022 Kannustajat- ohjelman tuet (10 000 euroa) on hakuprosessin päätteeksi jaettu maaliskuussa 2022. Seuraavaan Kannustajat-tukihakuun palaamme jälleen tammikuussa 2023.

 

Tuen hakeminen ja sponsorointi, lisätiedot

Hakemukset  Yhteistyo-ja-sponsorointihakemus 2023

Pyydämme tutustumaan oheisen yhteistyö- ja sponsorointihakemuksen ohjeisiin ja sisältöön huolella. Lomakkeen voit täyttää ja palauttaa sähköpostitse osoitteeseen eekoo@sok.fi. Huomiothan, että käsittelemme hakemukset noin kerran kuukaudessa.

Kaikki hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti. Kaikessa emme valitettavasti voi olla mukana.