Bonus Tuplana Eekoon Prismoista 1.–11.8.2024


Nyt vihreät kortit liikkumaan – Eekoon Prismoista saat Bonuksen tuplana 1.8.-11.8.2024!

27.07.2024

Tehtävämme on tarjota palveluja ja etuja kaikille Eekoon asiakasomistajille. Mitä enemmän keskität ostoksiasi osuuskauppaasi, sen enemmän se hyödyttää sinua: edullisen hintatason lisäksi saat Bonusta – joka on selvää rahaa.

Saat nyt Bonuksen tuplana Eekoon Prismoista (Prisma Lappeenranta, Prisma Lappee, Prisma Imatra) torstaista 1.8.2024 aina sunnuntaihin 11.8.2024 saakka.

Bonus maksetaan tuplana myös Eekoon Prismojen ruoan verkkokauppaostoksista.

Bonus tuplana -kampanja ei koske polttoneste-, autosähkölataus-, autopesu- tai Prisma.fi -verkkokauppaostoja.

Mitä tarkoittaa Bonus tuplana?

Bonus on ostohyvitys eli rahaa, joka sinulle maksetaan asiakasomistajaetuna kaikista S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden bonustoimipaikoista.

Bonus tuplana on määräaikainen kampanjaetu, jossa kampanjassa mukana olevat toimipaikat maksavat Bonuksen kaksinkertaisena. Kampanjaostot kirjataan bonusostoihin sellaisenaan, mutta niistä kertyvä Bonus maksetaan tuplana. Etu koskee vain kampanjan aikana kampanjatoimipaikoissa tehtyjä ostoja.

Bonusprosentin määrää bonusostojen loppusumma. Esimerkiksi, jos taloutesi yhteenlasketuilla bonusostoilla kampanjakuukauden bonusprosenttisi on 5 %, niin saat Bonus tuplana -kampanjaostoista 10 % Bonusta.

Etkö vielä ole asiakasomistaja? Liity tästä ja hyödynnä 100 euron liittymisetu!