Sinustako asiakasomistaja?


Asiakasomistajalle kuuluvat S-ryhmän parhaat edut, mahdollisuus vaikuttaa ja reilu Bonus ostoista kaupan päälle. Liittyminen on helppoa verkossa, S-mobiililatauksen yhteydessä tai S-Pankki- ja asiakasomistajapisteessämme.

Osuusmaksu rahanarvoisina etuina takaisin ja jopa enemmän!

Eekoon asiakasomistajaksi liityt maksamalla 100€ arvoisen osuusmaksun kerralla tai 20€ ja loput 80€ viiden vuoden kuluessa.

Kun liityt Eekoon asiakasomistajaksi ja maksat osuusmaksun täyteen kerralla, saat liittymisetuna 1oo euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin.

Liittymisedut on tarkoitettu Etelä-Karjalan talousalueella asuville asiakasomistajille. Huomioithan, ettemme postita rahanarvoisia etuja – edut on lunastettava Eekoon S-Pankki- ja asiakasomistajapisteeltä (Prismat Lappeenranta & Imatra), vaikka liittyisitkin verkossa tai S-mobiilissa. Liittymiseduilla tutustut oman osuuskauppasi laajaan palvelutarjontaan.

 

Liittyminen on helppoa!


Voit liittyä asiakasomistajaksi S-Pankki- ja asiakasomistaja-pisteillämme Imatran ja Lappeenrannan Prismassa, S-mobiilissa tai S-kanavalla. Suosittelemme S-Pankki-pisteellämme asiointia ajanvarauksella: www.s-pankki.fi/ajanvaraus