Eekoo maksaa toukokuussa asiakasomistajilleen kaikkien aikojen suurimman ylijäämänpalautuksen


Etelä-Karjalan Osuuskauppa maksaa asiakasomistajilleen ylijäämänpalautusta tänä vuonna yli 3 miljoonaa euroa. Määrä on kaikkien aikojen suurin Eekoon maksama ylijäämänpalautus. Ylijäämänpalautusta maksetaan asiakasomistajille nyt jo neljännen kerran Eekoon historiassa.

07.05.2024

Etelä-Karjalan Osuuskaupan edustajisto päätti kevätkokouksessa ylijäämänpalautuksen maksamisesta. Vuoden 2023 tuloksesta ylijäämänpalautusta maksetaan yli 3 miljoonaa euroa, mikä on kaikkien aikojen suurin Eekoon maksama ylijäämänpalautus. Ylijäämänpalautusta maksetaan asiakasomistajille 1,25 % Etelä-Karjalan Osuuskaupasta vuoden 2023 aikana tehtyjen, S-Etukortilla rekisteröityjen bonusostojen määrästä. Ylijäämänpalautus maksetaan asiakasomistajille 10. toukokuuta 2024.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa maksaa asiakasomistajilleen ylijäämänpalautusta nyt neljännen kerran. Ylijäämänpalautus perustuu bonusostoihin asiakasomistajan oman osuuskaupan omistamista toimipaikoista. Ylijäämänpalautuksen perusteeseen ei lasketa kuuluvaksi bonusostoja muiden osuuskauppojen toimipaikoista, SOK:n yksiköistä tai S-ryhmän yhteistyökumppaneilta.

Ylijäämänpalautuksen maksamisesta päätetään osuuskaupan edustajistossa vuosittain. Päätös tehdään osuuskaupan hallituksen esityksen pohjalta.

Ylijäämänpalautus maksetaan niille asiakasomistajille, joiden asiakasomistajuus on voimassa Etelä-Karjalan Osuuskaupassa tilikauden viimeisenä päivänä ja joiden asiakasomistajuus maksuhetkellä jatkuu jossain S-ryhmän osuuskaupassa. Ellei asiakasomistajan osuusmaksu ole vielä kokonaan maksettu, ohjataan maksettava ylijäämäpalautus osuusmaksuun, kunnes se on kokonaan maksettu.

Jos asiakasomistaja on ohjannut ostoksista kertyvän Bonuksen S-Pankin rahastoon, myös ylijäämänpalautus maksetaan rahastoon.

Eikö sinulla ole tiliä S-Pankissa ylijäämänpalautuksen maksua varten? Varaa aika osoitteessa www.s-pankki.fi/ajanvaraus tai avaa tili netissä www.s-pankki.fi.