Eekoon ruokakaupat palvelevat pääsiäisenä laajoin aukioloajoin


25.03.2024

Perinteisesti kiirastorstai on ruokakaupoissa pääsiäisviikon suosituin kauppapäivä. Tänä vuonna se on torstai 28.3.2024 ja kaikki Eekoon ruokakaupat (Prismat, S-marketit ja Salet) palvelevat laajoilla aukioloajoilla.

Eekoon Prismoilla on pysyvästi laajat aukioloajat ja asiakkaillamme on mahdollisuus joustavaan asiointiin vuoden jokaisena päivänä, myös pääsiäisenä. S-market Pallo palvelee asiakkaitaan ympärivuorokautisesti, sanoo Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Oman myymälän aukioloajat voit tarkistaa osoitteesta https://www.s-kanava.fi/asiakasomistajuus/toimipaikat/. S-market Pallo on avoinna 24 h vuoden jokaisena päivänä, Prisma Lappeenranta ja Lappee klo 7–23 ja Prisma Imatra klo 7–22.

Lisää joustavuutta pääsiäisen valmisteluun ruoan verkkokaupasta

Ruoan verkkokauppa voi auttaa ajanhallinnassa ja moni hyödyntää sitä myös pääsiäisostosten tekemiseen. Pyhien alla ruoan verkkokaupan kapasiteettia nostetaan ja näin ollen noutoaikoja on hyvin saatavilla ennen pääsiäistä.

Eekoossa ruoan verkkokauppa on yhdeksässä myymälässä eri puolilla Etelä-Karjalaa. Asiakkaamme viettävät pääsiäisviikonloppua myös mökeillä ja suosittelemmekin tarkistamaan https://eekoo.fi/palvelut -sivulta, onko ostosten tilaaminen etukäteen mahdollista mökkipaikkakuntasi tai matkan varrella olevaan myymälään, Väyrynen vinkkaa.

Ruoan verkkokaupan myymälät ja vapaat toimitusajat löydät osoitteesta https://www.s-kaupat.fi/.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Petteri Väyrynen, vähittäiskaupan toimialajohtaja, petteri.vayrynen@sok.fi, puh. 010 7620 011