Prisma Lappee on nyt valmis – avajaisten juhlinta alkaa tänään asiakasomistajapäivillä


17.04.2024

Etelä-Karjalan Osuuskaupan toiminnan tarkoituksena on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille vastuullisesti, sekä tarjota ylivoimaista hyötyä ja helppoutta omasta osuuskaupasta. Toiminnan tarkoitus toteutuu jälleen, kun Prisma Lappee avataan kokonaisuudessaan 17.4.2024. Omistajien palvelut paranevat laajalla Prisma-valikoimalla, 24 h ruoan verkkokaupalla sekä uudella ravintolakonseptilla.

Pysyvästi edullinen ruokakori on arjen hyötyä parhaimmillaan

Prisma Lappee on sijainniltaan legendaarinen ja pitkäikäinen kauppapaikka. Helmikuun 29. päivä lopettanut S-market Myllykeskus palveli asiakkaita Euromarketin jälkeen lähes neljätoista vuotta. Eekoo uudisti nyt myymälän liiketoiminnan vastaamaan Prisma-konseptiin, jota alueen asiakkaat ovat pitkään toivoneet lisäyksenä palvelutarjontaan.

Prisma Lappee tarjoaa asiakkaillemme arjen hyötyä parhaimmillaan tutkitusti edullisimmalla ruokakorilla ja sen sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella 6-tien vieressä helpottaa asiointia ohikulkumatkalla kotiin, mökille, töihin ja lomareissulla.

Kiinteistö uudistettiin sisätiloiltaan ja kylmätekniikaltaan ympäristöystävällisemmäksi hiilidioksidilaitokseksi ja ulkopinnat saivat uuden ilmeen. Piha-alue on uudistettu jo ennen talvea aiempaa selkeämmäksi, joka mahdollistaa suurempien asiakasvirtojen sujuvan asioinnin.

Prisma Lappeen päivittäistavaraosasto avattiin maaliskuun alussa ja tämän viikon keskiviikkona 17.4.2024 alkavassa asiakasomistajapäivissä on nyt mukana täysin uudistettu kodin, pukeutumisen, lasten ja viihteen käyttötavaraosasto.

Eekoolle asiakaskokemuksen ja -hyödyn parantaminen on keskeistä. Arvoihimme kuuluu muun muassa toimintamme jatkuva uudistaminen. Alueelle tuotu hypermarket lisää asumisalueen vetovoimaa ja tällä tavalla kannamme vastuuta myös ihmisistä ja ympäristöstä, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola kertoo.

Prisma Lappee on nyt avattu

Aino-ravintolastamme herkullista ja monipuolista kotiruokalounasta

Lappeenrannan Kahvila-ravintola Ainossa katetaan herkullinen ja monipuolinen kotiruokalounas tarjolle arkipäivisin. Ainosta saat myös kotoisia kahvilaherkkuja sekä suolaisia pienempään nälkään.

Ainon vieressä on vankkaa suosiota nauttiva Hesburger, joka tunnetaan hampurilaisistaan. Ensiluokkaisista, tuoreista raaka-aineista tehdään monipuoliset ja maukkaat ruoat. Tervetuloa herkuttelemaan!

Avajaisten juhlinta jatkuu 28.4. saakka runsain tarjouksin ja tapahtumin

Prisma Lappeen käyttötavaraosasto avataan keskiviikkona asiakasomistajapäivien myötä. Seuraathan ilmoitteluamme, tulossa on mm. Prisma Lappeen kakkukahvit, lastenpäivä, paikallisten toimittajien päivä ja ilmaiset ämpärit.

Eekoon Prismojen asiakasomistajapäivät ovat keskiviikosta 17.4. tiistaihin 23.4.2024.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa
Juha Riikola, toimitusjohtaja, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi
Petteri Väyrynen, vähittäiskaupan toimialajohtaja, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi