Osallistu kyselyyn ja voit voittaa 50 € ostosrahaa Eekoolle


02.09.2024

Olen Heidi, S-market Kourulan marketpäällikkö ja LAB-ammattikorkeakoulun Yamk-opiskelija. Teen yhteistyössä työnantajani Eekoon kanssa tutkimusta, jonka tarkoituksena on selvittää, millaisesta sosiaalisen median sisällöstä ihmiset pitävät. Tämän tiedon avulla on tarkoitus kehittää somesisältöämme. Tutkimus on osa koulutukseeni kuuluvaa opinnäytetyötä.

Opinnäytetyön kysely toteutetaan mielipidekyselynä, johon ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Vastaukset käsitellään anonyymisti eikä yksittäisen henkilön mielipiteet tai henkilötiedot käy ilmi tutkimuksessa. Lomakkeen täyttäminen on vapaaehtoista ja lomake on auki 30.9.2024 asti.

Kaikkien lomakkeen täyttäneiden ja palauttaneiden sekä yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 50 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Arvonta suoritetaan 1.10.2024 Eekoon edustajan toimesta ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse. Arvontaa varten annetut yhteystiedot hävitetään heti arvonnan jälkeen, eikä niitä tallenneta mihinkää järjestelmään.

(Arvonta suoritettu 30.9.2024 ja voittajalle tavoitettu.)

Vastaan mielelläni opinnäytetyötä koskeviin kysymyksiin heidi.kivioja@student.lab.fi.

Kyselyyn pääset tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/questions/7298a8d123

Ystävällisin terveisin
Heidi Kivioja