Etelä-Karjalan Osuuskaupan tietosuojainformaatio

S-ryhmässä tuotamme asiakkaillemme palveluja useilla eri toimialoilla ja palvelujen tuottamiseksi käsittelemme henkilötietoja. Käsittelemme henkilötietoja myös esimerkiksi teknisen valvonnan yhteydessä.

Käsittelemme ja ryhmittelemme henkilötiedot niiden käyttötarkoituksen mukaan. Rekisterinpitäjänä toimii se S-ryhmän yritys, joka vastaa kyseisen henkilötiedon keruun ja käytön lainmukaisuudesta ja turvallisuudesta sekä huolehtii rekisteröidyn oikeuksien toteutumisesta.

Tältä sivulta löydät tietoa sellaisesta henkilötietojen käsittelystä, joka koskee vain Etelä-Karjalan Osuuskauppaa ja jossa Etelä-Karjalan Osuuskauppa toimii rekisterinpitäjinä.

Yleisen S-ryhmän tietosuojainformaation löydät S-ryhmän tietosuojasivustolta. S-ryhmän tietosuojasivustolta löydät muun muassa kootusti tietoa oikeuksistasi rekisteröitynä sekä kuvauksen siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä, jos esimerkiksi olet asiakasomistaja tai kuulut asiakasomistajatalouteen.

Asiakkaana:

Autokaupan asiakasrekisteri >>

Kauneuspalvelujen asiakasrekisteri >>

Kilpailu-, kampanja- ja arvontarekisteri >>

Laskutusasiakasrekisteri >>

Manuaalimaksurekisteri >>

Polttoöljykaupan asiakasrekisteri >>

Prismojen asiakasrekisteri >>

Ruokatiliasiakkuuden rekisteri >>

Ruoan verkkokaupan tilaustoimintaan liittyvä rekisteri >>

Yhteistyökumppanina:

Toimittajarekisteri >>

Työnhakijana:

Työnhakijarekisteri >>

Työntekijänä:

Ulkoisen työvoiman rekisteri >>

Työntekijärekisteri>>

Osuuskaupan hallinto:

Edustajistovaalirekisteri >>

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat tietosuoja.eekoo@sok.fi -osoitteesta ja tietosuojasivustoltamme https://s-ryhma.fi/tietosuoja.