Kannustajat-ohjelma


Eekoo tukee lasten- ja nuorten harrastustoimintaa vuosittain järjestettävällä Kannustajat-tukihaulla. Keskitetyssä haussa kaikki Eekoon toimialueella lasten ja nuorten urheilu- tai kulttuuriharrastuksia järjestävät seurat voivat keskitetysti hakea tukea toimintaansa.

Kannustajat-haussa jaetaan 20 000 euroa Eekoon toimialueelle

Hae nyt tukea seurallesi Eekoon vuotuisessa Kannustajat-tukihaussa! Eekoo on kaksinkertaistanut tukisumman, ja tänä vuonna jaossa on 20 000 euroa Eekoon toimialueen lasten ja nuorten urheilu- ja kulttuuriharrastuksia järjestäville seuroille. Tukipäätökseen vaikuttavat seurojen ja yhdistysten harrastajamäärät sekä tuen käyttötarkoitus.

Hakemuksia toivotaan laajalti kaikilta Eekoon toimialueen paikkakunnilta. Myös aiemmin saadut tuet vaikuttavat, sillä kannustusta pyritään jakamaan mahdollisimman monelle taholle.

- Kannustajat-tuen tarkoituksena on parantaa lasten harrastusedellytyksiä ympäri Etelä-Karjalaa ja Eekoon toimialuetta. Olemme saaneet vuosittain paljon hyviä hakemuksia ja jaamme ilolla tukea tärkeään asiaan, kertoo asiakkuuspäällikkö Oili Tikka Etelä-Karjalan Osuuskaupasta.

Hakuaika on 28.1.-29.2.2024.

Hae Kannustajat-tukea linkin tai QR-koodin kautta:
https://www.lyyti.in/Eekoon_Kannustajat_2024

Kannustajat tukihaku 2024 QR-koodi hakuun

Tuen saajiin ollaan yhteydessä maalis-huhtikuun vaihteessa.

Lisätietoja antaa asiakkuuspäällikkö Oili Tikka, puh. 010 7620 027, oili.tikka@sok.fi.