Etelä-Karjalan Osuuskaupan 115-vuotiselle taipaleelle mahtuu monia erilaisia tarinoita ja muistoja. Haluatko antaa oman tarinasi tai muistosi meille luettavaksi? Voit antaa tarinan myös nimettömänä.

 

Julkaisemme osan tarinoista omissa kanavissamme tarpeen mukaan lyhennettynä ja/tai muokattuna (esim. Eekoo Tänään -lehdessä, Facebookissa ja eekoo.fi-sivuilla).

 

 

 

Voit kertoa meille esimerkiksi:

• mitä Eekoo tai sen toimipaikat ovat merkinneet sinulle, perheellesi tai muille läheisillesi vuosikymmenien aikana

• tarinoita Eekoon historiasta (koskien toimipaikkoja, työntekijöitä, asiakkaita, rakennuksia, mitä vain)

• miten käytät Bonukset ja muut edut, jotka saat osuuskaupaltasi

• mitä toivot Eekoolta tulevaisuudessa?

 

Pyydämme lähettämään tarinasi 16.10.2022 mennessä.

Kaikkien tarinansa jakaneiden ja yhteystietonsa antaneiden kesken arvomme yhden 100 € arvoisen ravintolalahjakortin.

Tarinan voit lähettää klikkaamalla tästä tai kopioimalla linkin osoitekenttään: https://www.lyyti.in/Eekoo115tarinat.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa muistaa tänäkin vuonna asiakasomistajiaan suositulla seinäkalenterilla. Seinäkalenteri jaetaan yli 50 000 kotitalouteen Eekoo Tänään-lehden välissä marras-joulukuun taitteessa.

Etsimme nyt vuoden 2023 kalenteriin eri puolilla Etelä-Karjalaa kaikkina vuodenaikoina otettuja kuvia. Kuvissa saa mielellään näkyä tuttuja paikkoja, maisemia tai luontoa. Kuvaajan nimen lisäksi lisäämme mielellämme tiedon kuvauspaikasta kalenteriin valittujen kuvien yhteyteen. Ihmiset ja ”eteläkarjalainen elämä” ovat myös tervetulleita aiheita kalenterikuviin.
Kuvakilpailuun voi osallistua kuvan ottanut ja sen tekijänoikeudet omistava henkilö. Jos kuvissa näkyy tunnistettavia ihmisiä, täytyy kuvaajalla olla heiltä suostumus kuvien julkaisuun.

Näin osallistut:
• voit osallistua lähettämällä lataamalla meille kuvasi BCaster-palvelun kautta
• kukin osallistuja voi lähettää kilpailuun enintään 3 valokuvaa
• kuvien tulee olla vaakasuuntaisia ja riittävän hyvälaatuisia (vähintään 2Mb)
• voit lähettää kuvasi myös sähköpostitse: eekoo@sok.fi
• kuvat lähetettävä 31.8.-28.9.2022 välisenä aikana

Kisaan osallistuvista kuvista valitaan sopivimmat, jotka julkaistaan Eekoon vuoden 2023 seinäkalenterissa. Kuvan yhteydessä julkaistaan kuvaajien nimet ja kuvauspaikat. Kuvaajat palkitaan tuotekassilla.

Kaikkien kuvakisaan osallistuneiden kesken arvotaan 3 x 100€ arvoista S-ryhmän lahjakorttia.
Eekoolla on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia omissa julkaisuissaan ja somessa vuoden 2023 loppuun asti.

Lue BCaster-palvelun QR-koodi kätevästi puhelimellasi:

Etelä-Karjalan Osuuskauppa haluaa olla mukana edistämässä kotimaisten ja etenkin eteläkarjalaisten tuotteiden menekkiä. Eekoon tarkoituksena on kasvattaa paikallisten lähituotteiden tarjontaa ja tunnettuutta asiakkaillemme.

Kaikissa marketeissamme on otettu kesäkuussa käyttöön ”Elämänmakuista Etelä-Karjalasta” -hyllypäädyt ja hyllynreunamerkit. Näiden hyllyjen päädyissä on koottuna vaihtelevasti erilaisia paikallisia tuotteita, jotka ovat tuotettu tai jalostettu Etelä-Karjalassa. Myymälän merkinnät helpottavat asiakkaita valitsemaan omasta kaupasta paikalliset, lähituotetut maut ostoskoriinsa.

Myymälöiden pääkäytävien varrella sijaitsevien ”Elämänmakuista Etelä-Karjalasta” -logolla varustettujen hyllypäätyjen tarkoituksena on saada näkyvyyttä paikallisille tuotteille ja tehdä niitä tutummiksi asiakasomistajillemme. Paikallisten tuotteiden määrää lisätään kaikissa myymälöissämme, kertoo Eekoon markettuen päällikkö Pirjo Immonen. Myymälöiden tuotevalikoimat saattavat vaihdella kaupungin tai alueen mukaan ja yksittäisen paikallisen tavarantoimittajan tuote voi olla myynnissä yhdessä, useammassa tai kaikissa Eekoon myymälöissä. Esimerkiksi hunaja saattaa olla eri toimittajalta S-market Ruokolahden valikoimissa, kuin S-market Savitaipaleella, Pirjo jatkaa.

Eekoon tuotevalikoimissa on tällä hetkellä tuhansia paikallisia tuotetta. Toimittajakumppaneita on noin 150 paikallista elintarvikealan yritystä ja määrä kasvaa vuosittain. Paikallisuus näkyy mm. leipomotuotteissa. Vuodenajat ja sesongit vaikuttavat tuotteiden määrään ja kesän satokauden vahvuutena ovat paikalliset juurekset ja vihannekset. Eekoon myymälöiden ruokatuotevalikoimien kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia ja paikallisten tuotteiden myynti Eekoossa on vuositasolla noin 10 miljoonaa euroa.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

     

Eekoon kaupat palvelevat laajoin aukioloajoin juhannuksen alla

Juhannusviikon suosituin kauppapäivä Eekoon ruokakaupoissa (Prisma, S-market ja Sale) on perinteisesti juhannusaattoa edeltävä torstai. Jos isoimmat ruuhkat haluaa välttää, kannattaa ostoksille suunnata jo alkuviikosta tai vuorokauden rauhallisimpina tunteina, eli varhain aamulla, myöhään illalla tai yöllä.

S-market Pallo on pysyvästi avoinna 24 h, samoin autoilevien asiakkaiden ABC Viipurinportti. Juhannuksen alla Prisma Lappeenranta palvelee ympäri vuorokauden juhannusaattoon asti ja Prisma Imatra laajennetuin aukioloin klo 6–24. Toimipaikkaverkostomme on laajasti auki läpi juhannuksen, joten ostoksia voi tehdä vaivattomasti juhannuspyhienkin aikana, kertoo Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Juhannusruoat voi tilata verkkokaupan kautta

Ruoan verkkokaupassa on mukana yhdeksän Eekoon myymälää. S-kaupat.fi:stä tai S-kaupat-mobiilisovelluksesta voi helposti tarkistaa, tarjoaako mökkipaikkakunnalla sijaitseva tai matkan varrelle osuva myymälä verkkokaupan palvelua. Lisäksi kannattaa tarkistaa eri ketjujen myymälät – jos esimerkiksi Prisman toimitusajat olisivat jo varattu loppuun, saattaa vapaita aikoja löytyä vielä S-marketeista.

Oman juhannuskaupan aukioloajat voi tarkistaa osoitteesta https://eekoo.fi/news/eekoon-myymaloiden-aukioloajat-juhannuksena-2022/. Ruoan verkkokaupan palvelua tarjoavat myymälät ja vapaat toimitusajat löytyvät osoitteesta https://www.s-kaupat.fi/ sekä S-kaupat-mobiilisovelluksesta.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

Etelä-Karjalan Osuuskauppa täyttää syksyllä 115 vuotta. Synttäreitä juhlistaaksemme syksy tuo mukanaan monenlaisia tapahtumia ja etuja omistajillemme.

Lokakuussa järjestämme yhteistyössä Teatteri Imatran ja Lappeenrannan Kaupunginteatterin kanssa kaksi juhlanäytöstä, joiden lipuista Eekoon asiakasomistaja maksaa vain puolet normaalihinnasta. Esityksiksi olemme valinneet molempien teattereiden syksyn ohjelmistosta todelliset huippunäytelmät Kuninkaan Puhe ja Viisas Neitsyt.

 

KUNINKAAN PUHE – Koskettava maailmanmenestysnäytelmä

Teatteri Imatra

LA 1.10.2022 klo 13.00

Lisätiedot ja liput > https://teatteri-imatra.fi/ohjelmisto/kuninkaan-puhe

VIISAS NEITSYT – Kansakomedia rahasta, talosta ja rakkaudesta

Lappeenrannan Kaupunginteatteri

LA 15.10.2022 klo 14.00

Lisätiedot ja liput > https://www.lprteatteri.fi/fi/Ohjelmisto/Viisas-neitsyt

 

Eekoon asiakasomistajien liput molempiin esityksiin -50 %, etu koskee myös perheenjäseniä.

Tervetuloa teatteriin!

Juhannusviikon aukioloajat Eekoon myymälöissä

 

Hyvää juhannusta!

Eekoon palvelutarjonta laajenee Imatralla juhannusta edeltävällä viikolla usealla uudella palvelulla.

S-market Imatrankosken palvelutarjonta laajenee seuraavasti:

Palveluiden parannus näkyy myös sisällä myymälässä, kun S-market Imatrankosken paistopiste otetaan käyttöön ja paikan päällä paistettuja tuotteita tulee myyntiin jo tulevana viikonloppuna.

S-market Imatrankosken palvelulaajennusten avajaistunnelmia voi maistaa jo tänään keskiviikkona 15.6.2022 Kuopijon Lettukeisarin letunpaistomaisto -tapahtuman merkeissä klo 10–16.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

Etelä-Karjalan Osuuskauppa juhlii tänä vuonna 115-juhlavuottaan. Toteutimme lapsiperheille huhti-toukokuussa piirustuskilpailun, johon vanhempien avustamana osallistui yli 30 asiakasomistajaperheiden lasta. Vastaanotimme upeita ja värikkäitä kuvia – täynnä #elämänmakuisiakohtaamisia!

Palkittuja kuvia tulemme käyttämään syksyllä juhlavuoden eri materiaaleissa ja esimerkiksi somekanavien julkaisussa. Kaikki 10 palkittua voittivat itselleen 4kpl lippuja Tykkimäen huvipuistoon, voittajaperheiden vanhempia on lähestytty sähköpostitse.

Palkitut kuvat:
Aada 11v
Enni 9v
Ilona 9v
Jaana T.
Jade 8v
Jasmiina 8v
Nelli 9v
Niklas 6v
Oskari 8v
Ronja 6v

Lämpimät onnittelut voittajille!

Kaikkien Eekoon vaaleissa äänestäneiden kesken järjestettiin arvonta, jossa palkintoina oli 10 kpl 1000 € arvoisia ruokalahjakortteja. Palkintoarvonnat suoritettiin 6.5.2022 vaalien yhteistyökumppani Edita Priman toimesta. Arvontaan osallistuivat automaattisesti sekä sähköisesti että postitse äänestäneet.

Suurin osa arvontojen voittajista on jo tavoitettu henkilökohtaisesti ja heiltä on pyydetty lupa nimen julkaisuun. Niitä voittajia, joita ei vielä ole tavoitettu, yritämme tavoitella yhä puhelimitse ja heidän nimensä julkaistaan tällä sivulla, mikäli he antavat luvan nimen julkaisuun.

1000€ (tavoitetut voittajat)

Taina Lonka, Rautjärvi
Leo Tiainen, Lappeenranta
Riikka Hyppenen, Lappeenranta
Arto Matikainen, Lappeenranta
Mika Leino, Imatra
Taisto Seinilä, Parikkala
Seija Järnberg, Lappeenranta
Kari Utriainen, Simpele
Marja-Terttu Rautiainen, Imatra

Asiakaslehtemme Eekoo Tänään 1/2022 on nyt julkaistu. Lehdessä ajankohtaiset kuulumiset eri toimialoiltamme sekä kesään valmistautumisen tunnelmia. Eekoo Tänään 1/2022 jaetaan kaikkiin Eekoon toimialueen asiakasomistajatalouksiin toukokuun loppupuolella. Lehteen voit tutustua myös diginä: EEKOO TÄNÄÄN-lukusalissa