Etelä-Karjalan Osuuskaupan 70 000. asiakasomistaja on Sara Hosionaho Lappeenrannasta. Sara liittyi Eekoon jäseneksi Lappeenrannan Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki –pisteellä, joka sijaitsee Lappeenrannan Prismakeskuksessa.

Eekoon 70 000. asiakasomistaja palkittiin 1 000 euron lahjakortilla, jonka hän voi käyttää kahden vuoden aikana missä tahansa Eekoon toimipaikassa.

Kuuluin aiemmin vanhempien talouteen, mutta nyt halusimme tehdä oman bonustalouden, kun ärsytti se, että omat Bonukset menivät porukoiden tilille. Nyt oli hyvä aika ottaa oma jäsenyys, ja alkaa kerryttää Bonuksia omalle tilille, Sara kertoo.

On hyvä, kun on paljon eri vaihtoehtoja, jossa käyttää lahjakortti. Eekoolla on erilaisia ravintoloita ja palveluita, ja ainakin ruokaa tulee tietysti ostettua tällä lahjakortilla, Sara jatkaa.

Tänä vuonna marraskuun loppuun mennessä Etelä-Karjalan Osuuskauppaan on liittynyt yli 3 300 uutta asiakasomistajaa

Asiakasomistajat saavat käyttöönsä monipuolisia etuja ja Bonusta, joka on selvää rahaa takaisin ostoksista. Mitä enemmän ostoksiaan keskittää, sitä suurempi on ostoista kertyvä Bonus. S-Etukortilla maksaessa ostoista voi saada myös maksutapaetua. Eekoon asiakasomistajat ovat saaneet marraskuun 2022 loppuun mennessä Bonusta ja maksutapaetua yli yhdeksän miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, asiakkuuspäällikkö Oili Tikka, puh. 010 7620 027, oili.tikka@sok.fi

Sara Hosionaho, kuvassa keskellä, on Eekoon
70 000. asiakasomistaja. Mukana avopuoliso
Joonas Pajunen ja palkitsemassa Eekoon
asiakkuuspäällikkö Oili Tikka.

Asiakaslehtemme Eekoo Tänään 2/2022 on nyt julkaistu. Lehti sekä Eekoon vuoden 2023 seinäkalenteri jaetaan yhteispostituksena kaikille Eekoon toimialueella asuville Eekoon asiakasomistajille marraskuun loppupuolella.

Eekoo Tänään numero 2/2022 esittelee otteita 115-vuotiaan osuuskaupan historiasta sekä tunnelmia juhlavuoden tapahtumista. Valmistaudumme jälleen joulukauppaan ja kerromme oman osuuskauppasi vastuullisuusteoista. Esittelemme hotelli Lappeen uudistusta ja kerromme asiakasomistajiemme muistoja ja tarinoita Eekoosta. Lehteen voit tutustua myös diginä osoitteessa Lukusali 24/7 | Eekoo | Eekoo Tänään

Etelä-Karjalan Osuuskauppa muistaa tänäkin vuonna asiakasomistajiaan suositulla seinäkalenterilla. Seinäkalenteri jaetaan yli 50 000 kotitalouteen. Eekoon vuoden 2023 seinäkalenteri on kuvitettu asiakasomistajien lähettämillä kuvilla. Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvottiin kolme kappaletta S-ryhmän 100 euron lahjakorttia, ja lahjakortit on toimitettu voittajille. Kalenteriin valittujen kuvien ottajat palkittiin tuotelahjalla. Vuoden 2024 kalenteriin voi lähettää kuvia jo nyt, ohjeet osoitteessa Eekoon seinäkalenteri 2024 – Eekoo

Kiitos kaikille osallistuneille ja mukavaa joulun odotusta!

Imatran Seudun Sähkö ja Etelä-Karjalan Osuuskauppa ovat sopineet paikallisesta bonusyhteistyön päättymisestä käsillä olevan energiakriisin aiheuttaman muuttuneen markkinatilanteen vuoksi. Bonusta kerryttävien uusien määräaikaisten Ässä vesisähkö-, Ässä Markkinahintojen seuraaja- ja Ässäpaketti- sähkösopimusten myynti asiakasomistajille on päättynyt 23.9.2022.

 

Määräaikaiset Ässä vesisähkö -sopimukset

 

Toistaiseksi voimassa olevat Ässä Markkinahintojen seuraaja-, Ässäpaketti- ja Huoleton sähkösopimukset

 

Bonussäännöt löytyvät Imatran Seudun Sähkön verkkosivuilta osoitteesta:

https://assa.issoy.fi/sites/default/files/bonussaannot.pdf

 

 

Lisätietoja:

Ari Saukkonen, toimitusjohtaja, Imatran Seudun Sähkö Oy, p. 050-598 8217,

email: ari.saukkonen@issoy.fi

Annastiina Tiainen, talousjohtaja, Etelä-Karjalan Osuuskauppa, p. 0107620014,

email: annastiina.tiainen@sok.fi

Hyödynnä huippuedut!

Tarjoukset voimassa 28.–30.10., ellei muuta mainita.

Original Sokos Hotel lappee Standard huone 80€/1-2hh ajalle 27.–30.10.2022
(Loppuunmyyty)

S-Etukortilla Eekoon ruokaravintoloista ja kahviloista -25% laskun loppusummasta. Tarjous voimassa Amarillossa, Lappeenrannan ja Imatran Rossossa, Anguksessa, Fafa’sissa, Coffee Housessa, Prisma Lappeenrannan sekä Imatran ravintolamaailmoissa ja Cafe Myllyssä. Pöytävarauksen voit tehdä kätevästi osoitteessa raflaamo.fi

Tapahtumat

Perjantaina 28.10.

Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit Kehruuhuoneella. S-Etukortilla liput -50% . Showtime klo 21
>> Osta liput <<

Lauantaina 29.10.

Elastinen Kehruuhuoneella. S-Etukortilla liput -50% Showtime klo 21

>>Osta liput!<<

Sunnuntaina 30.10.

Eekoon autokauppojen 115 v. juhlanäyttely

Tuntuvia autoilijan etuja:

Katso lisätiedot autoripatti.fi

 

Lisää Eekoo 115 – juhlavuodesta eekoo.fi/eekoo115

Etelä-Karjalan Osuuskaupan 115-vuotiselle taipaleelle mahtuu monia erilaisia tarinoita ja muistoja. Haluatko antaa oman tarinasi tai muistosi meille luettavaksi? Voit antaa tarinan myös nimettömänä.

 

Julkaisemme osan tarinoista omissa kanavissamme tarpeen mukaan lyhennettynä ja/tai muokattuna (esim. Eekoo Tänään -lehdessä, Facebookissa ja eekoo.fi-sivuilla).

 

 

 

Voit kertoa meille esimerkiksi:

• mitä Eekoo tai sen toimipaikat ovat merkinneet sinulle, perheellesi tai muille läheisillesi vuosikymmenien aikana

• tarinoita Eekoon historiasta (koskien toimipaikkoja, työntekijöitä, asiakkaita, rakennuksia, mitä vain)

• miten käytät Bonukset ja muut edut, jotka saat osuuskaupaltasi

• mitä toivot Eekoolta tulevaisuudessa?

 

Pyydämme lähettämään tarinasi 16.10.2022 mennessä.

Kaikkien tarinansa jakaneiden ja yhteystietonsa antaneiden kesken arvomme yhden 100 € arvoisen ravintolalahjakortin.

Tarinan voit lähettää klikkaamalla tästä tai kopioimalla linkin osoitekenttään: https://www.lyyti.in/Eekoo115tarinat.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa muistaa tänäkin vuonna asiakasomistajiaan suositulla seinäkalenterilla. Seinäkalenteri jaetaan yli 50 000 kotitalouteen Eekoo Tänään-lehden välissä marras-joulukuun taitteessa.

Etsimme nyt vuoden 2023 kalenteriin eri puolilla Etelä-Karjalaa kaikkina vuodenaikoina otettuja kuvia. Kuvissa saa mielellään näkyä tuttuja paikkoja, maisemia tai luontoa. Kuvaajan nimen lisäksi lisäämme mielellämme tiedon kuvauspaikasta kalenteriin valittujen kuvien yhteyteen. Ihmiset ja ”eteläkarjalainen elämä” ovat myös tervetulleita aiheita kalenterikuviin.
Kuvakilpailuun voi osallistua kuvan ottanut ja sen tekijänoikeudet omistava henkilö. Jos kuvissa näkyy tunnistettavia ihmisiä, täytyy kuvaajalla olla heiltä suostumus kuvien julkaisuun.

Näin osallistut:
• voit osallistua lähettämällä lataamalla meille kuvasi BCaster-palvelun kautta
• kukin osallistuja voi lähettää kilpailuun enintään 3 valokuvaa
• kuvien tulee olla vaakasuuntaisia ja riittävän hyvälaatuisia (vähintään 2Mb)
• voit lähettää kuvasi myös sähköpostitse: eekoo@sok.fi
• kuvat lähetettävä 31.8.-28.9.2022 välisenä aikana

Kisaan osallistuvista kuvista valitaan sopivimmat, jotka julkaistaan Eekoon vuoden 2023 seinäkalenterissa. Kuvan yhteydessä julkaistaan kuvaajien nimet ja kuvauspaikat. Kuvaajat palkitaan tuotekassilla.

Kaikkien kuvakisaan osallistuneiden kesken arvotaan 3 x 100€ arvoista S-ryhmän lahjakorttia.
Eekoolla on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia omissa julkaisuissaan ja somessa vuoden 2023 loppuun asti.

Lue BCaster-palvelun QR-koodi kätevästi puhelimellasi:

Etelä-Karjalan Osuuskauppa haluaa olla mukana edistämässä kotimaisten ja etenkin eteläkarjalaisten tuotteiden menekkiä. Eekoon tarkoituksena on kasvattaa paikallisten lähituotteiden tarjontaa ja tunnettuutta asiakkaillemme.

Kaikissa marketeissamme on otettu kesäkuussa käyttöön ”Elämänmakuista Etelä-Karjalasta” -hyllypäädyt ja hyllynreunamerkit. Näiden hyllyjen päädyissä on koottuna vaihtelevasti erilaisia paikallisia tuotteita, jotka ovat tuotettu tai jalostettu Etelä-Karjalassa. Myymälän merkinnät helpottavat asiakkaita valitsemaan omasta kaupasta paikalliset, lähituotetut maut ostoskoriinsa.

Myymälöiden pääkäytävien varrella sijaitsevien ”Elämänmakuista Etelä-Karjalasta” -logolla varustettujen hyllypäätyjen tarkoituksena on saada näkyvyyttä paikallisille tuotteille ja tehdä niitä tutummiksi asiakasomistajillemme. Paikallisten tuotteiden määrää lisätään kaikissa myymälöissämme, kertoo Eekoon markettuen päällikkö Pirjo Immonen. Myymälöiden tuotevalikoimat saattavat vaihdella kaupungin tai alueen mukaan ja yksittäisen paikallisen tavarantoimittajan tuote voi olla myynnissä yhdessä, useammassa tai kaikissa Eekoon myymälöissä. Esimerkiksi hunaja saattaa olla eri toimittajalta S-market Ruokolahden valikoimissa, kuin S-market Savitaipaleella, Pirjo jatkaa.

Eekoon tuotevalikoimissa on tällä hetkellä tuhansia paikallisia tuotetta. Toimittajakumppaneita on noin 150 paikallista elintarvikealan yritystä ja määrä kasvaa vuosittain. Paikallisuus näkyy mm. leipomotuotteissa. Vuodenajat ja sesongit vaikuttavat tuotteiden määrään ja kesän satokauden vahvuutena ovat paikalliset juurekset ja vihannekset. Eekoon myymälöiden ruokatuotevalikoimien kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia ja paikallisten tuotteiden myynti Eekoossa on vuositasolla noin 10 miljoonaa euroa.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

     

Eekoon kaupat palvelevat laajoin aukioloajoin juhannuksen alla

Juhannusviikon suosituin kauppapäivä Eekoon ruokakaupoissa (Prisma, S-market ja Sale) on perinteisesti juhannusaattoa edeltävä torstai. Jos isoimmat ruuhkat haluaa välttää, kannattaa ostoksille suunnata jo alkuviikosta tai vuorokauden rauhallisimpina tunteina, eli varhain aamulla, myöhään illalla tai yöllä.

S-market Pallo on pysyvästi avoinna 24 h, samoin autoilevien asiakkaiden ABC Viipurinportti. Juhannuksen alla Prisma Lappeenranta palvelee ympäri vuorokauden juhannusaattoon asti ja Prisma Imatra laajennetuin aukioloin klo 6–24. Toimipaikkaverkostomme on laajasti auki läpi juhannuksen, joten ostoksia voi tehdä vaivattomasti juhannuspyhienkin aikana, kertoo Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Juhannusruoat voi tilata verkkokaupan kautta

Ruoan verkkokaupassa on mukana yhdeksän Eekoon myymälää. S-kaupat.fi:stä tai S-kaupat-mobiilisovelluksesta voi helposti tarkistaa, tarjoaako mökkipaikkakunnalla sijaitseva tai matkan varrelle osuva myymälä verkkokaupan palvelua. Lisäksi kannattaa tarkistaa eri ketjujen myymälät – jos esimerkiksi Prisman toimitusajat olisivat jo varattu loppuun, saattaa vapaita aikoja löytyä vielä S-marketeista.

Oman juhannuskaupan aukioloajat voi tarkistaa osoitteesta https://eekoo.fi/news/eekoon-myymaloiden-aukioloajat-juhannuksena-2022/. Ruoan verkkokaupan palvelua tarjoavat myymälät ja vapaat toimitusajat löytyvät osoitteesta https://www.s-kaupat.fi/ sekä S-kaupat-mobiilisovelluksesta.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

Etelä-Karjalan Osuuskauppa täyttää syksyllä 115 vuotta. Synttäreitä juhlistaaksemme syksy tuo mukanaan monenlaisia tapahtumia ja etuja omistajillemme.

Lokakuussa järjestämme yhteistyössä Teatteri Imatran ja Lappeenrannan Kaupunginteatterin kanssa kaksi juhlanäytöstä, joiden lipuista Eekoon asiakasomistaja maksaa vain puolet normaalihinnasta. Esityksiksi olemme valinneet molempien teattereiden syksyn ohjelmistosta todelliset huippunäytelmät Kuninkaan Puhe ja Viisas Neitsyt.

 

KUNINKAAN PUHE – Koskettava maailmanmenestysnäytelmä

Teatteri Imatra

LA 1.10.2022 klo 13.00

Lisätiedot ja liput > https://teatteri-imatra.fi/ohjelmisto/kuninkaan-puhe

VIISAS NEITSYT – Kansakomedia rahasta, talosta ja rakkaudesta

Lappeenrannan Kaupunginteatteri

LA 15.10.2022 klo 14.00

Lisätiedot ja liput > https://www.lprteatteri.fi/fi/Ohjelmisto/Viisas-neitsyt

 

Eekoon asiakasomistajien liput molempiin esityksiin -50 %, etu koskee myös perheenjäseniä.

Tervetuloa teatteriin!