Prisma Lappeen avajaisjuhlaa vietetään keskiviikosta 24.4. sunnuntaihin 28.4.2024 asti.
Keskiviikkona 24.4. Prisma Lappee avataan poikkeuksellisesti klo 9.00.

Avajaisjuhlinnassa jokaiselle jotakin

Prisma Lappeen päivittäistavaraosasto avattiin maaliskuun alussa. Viime viikolla Prisman asiakasomistajapäiviin pääsi ensimmäistä kertaa osallistumaan Prisma Lappeen täysin uudistettu kodin, pukeutumisen, lasten ja viihteen käyttötavaraosasto.

Varsinaiset avajaisjuhlapäivät järjestetään nyt. Ohjelmaa on varattu ämpäreistä kakkukahveihin ja paikallisista tuote-esittelyistä lastenpäivän vieraisiin.

Keskiviikkona 24.4.

Torstaina 25.4.

Perjantaina 26.4.

Lauantaina 27.4.

 

Aino-ravintolastamme herkullista ja monipuolista kotiruokalounasta

Lappeenrannan Kahvila-ravintola Ainossa katetaan herkullinen ja monipuolinen kotiruokalounas arkipäivisin. Ainosta saat lisäksi kotoisia kahvilaherkkuja sekä suolaisia pienempään nälkään. Ainon vieressä on myös Hesburger, joka tekee maukkaat ja monipuoliset ruoat ensiluokkaisista ja tuoreista raaka-aineista.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Prisma Lappee avausilmoitus ES 24.4.2024

 

Kaikki pesut ABC Carwash Lappeessa ja Imatrala -15 % S-etukortilla, 17.-23.4.2024.

Ei koske sarja- ja kuukausipesuja.

Sokoksella muodin viikonloppu perjantaista sunnuntaihin 19. – su 21.4.2024 kaikki muodin ja kodin normaalihintaiset tuotteet -20 % S-Etukortilla.

Tervetuloa ostoksille!

 

Kahvila & ravintola Ainon äitienpäivälounas Imatralla sunnuntaina 12.5.2024 klo 11.00–15.00.

S-Etukortilla hinta 19,90 €/henkilö ja lapset 3–12 v. 1 €/ikävuosi. Alle 3-vuotiaat ruokailevat veloituksetta.

Tervetuloa!

Ainon äitienpäivälounaan menu 12.5.2024

Loppuviikon ajan Lappeenrannan Prismoissa henkilökunta on paikalla opastamassa Kerää ja skannaa -palvelun käyttöönotossa. Kaikki uudet rekisteröityjät saavat tällöin itselleen kestokassin ja iltapäivälehden veloituksetta. Imatran Prismassa vastaava kampanja toteutetaan samoilla kellonajoilla torstaista lauantaihin viikkoa myöhemmin viikolla 17.

Kerää ja skannaa -palvelun käyttöönotto kannattaa, sillä se on helppoa ja nopeuttaa asioimista. Voit skannata ja pakata ostokset suoraan ostoskassiisi. Lopuksi palautat skannerin ja maksat ostokset pikakassalla.

Tervetuloa kokeilemaan!

Etelä-Karjalan Osuuskaupan toiminnan tarkoituksena on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille vastuullisesti, sekä tarjota ylivoimaista hyötyä ja helppoutta omasta osuuskaupasta. Toiminnan tarkoitus toteutuu jälleen, kun Prisma Lappee avataan kokonaisuudessaan 17.4.2024. Omistajien palvelut paranevat laajalla Prisma-valikoimalla, 24 h ruoan verkkokaupalla sekä uudella ravintolakonseptilla.

Pysyvästi edullinen ruokakori on arjen hyötyä parhaimmillaan

Prisma Lappee on sijainniltaan legendaarinen ja pitkäikäinen kauppapaikka. Helmikuun 29. päivä lopettanut S-market Myllykeskus palveli asiakkaita Euromarketin jälkeen lähes neljätoista vuotta. Eekoo uudisti nyt myymälän liiketoiminnan vastaamaan Prisma-konseptiin, jota alueen asiakkaat ovat pitkään toivoneet lisäyksenä palvelutarjontaan.

Prisma Lappee tarjoaa asiakkaillemme arjen hyötyä parhaimmillaan tutkitusti edullisimmalla ruokakorilla ja sen sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella 6-tien vieressä helpottaa asiointia ohikulkumatkalla kotiin, mökille, töihin ja lomareissulla.

Kiinteistö uudistettiin sisätiloiltaan ja kylmätekniikaltaan ympäristöystävällisemmäksi hiilidioksidilaitokseksi ja ulkopinnat saivat uuden ilmeen. Piha-alue on uudistettu jo ennen talvea aiempaa selkeämmäksi, joka mahdollistaa suurempien asiakasvirtojen sujuvan asioinnin.

Prisma Lappeen päivittäistavaraosasto avattiin maaliskuun alussa ja tämän viikon keskiviikkona 17.4.2024 alkavassa asiakasomistajapäivissä on nyt mukana täysin uudistettu kodin, pukeutumisen, lasten ja viihteen käyttötavaraosasto.

Eekoolle asiakaskokemuksen ja -hyödyn parantaminen on keskeistä. Arvoihimme kuuluu muun muassa toimintamme jatkuva uudistaminen. Alueelle tuotu hypermarket lisää asumisalueen vetovoimaa ja tällä tavalla kannamme vastuuta myös ihmisistä ja ympäristöstä, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola kertoo.

Prisma Lappee on nyt avattu

Aino-ravintolastamme herkullista ja monipuolista kotiruokalounasta

Lappeenrannan Kahvila-ravintola Ainossa katetaan herkullinen ja monipuolinen kotiruokalounas tarjolle arkipäivisin. Ainosta saat myös kotoisia kahvilaherkkuja sekä suolaisia pienempään nälkään.

Ainon vieressä on vankkaa suosiota nauttiva Hesburger, joka tunnetaan hampurilaisistaan. Ensiluokkaisista, tuoreista raaka-aineista tehdään monipuoliset ja maukkaat ruoat. Tervetuloa herkuttelemaan!

Avajaisten juhlinta jatkuu 28.4. saakka runsain tarjouksin ja tapahtumin

Prisma Lappeen käyttötavaraosasto avataan keskiviikkona asiakasomistajapäivien myötä. Seuraathan ilmoitteluamme, tulossa on mm. Prisma Lappeen kakkukahvit, lastenpäivä, paikallisten toimittajien päivä ja ilmaiset ämpärit.

Eekoon Prismojen asiakasomistajapäivät ovat keskiviikosta 17.4. tiistaihin 23.4.2024.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa
Juha Riikola, toimitusjohtaja, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi
Petteri Väyrynen, vähittäiskaupan toimialajohtaja, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

Prismojen asiakasomistajapäivät ovat taas täällä! Vuoden ensimmäisiä asiakasomistajapäiviä vietetään tällä kertaa poikkeuksellisesti keskiviikosta aina tiistaihin asti 17.–23.4.2024.

Nyt on erinomainen mahdollisuus vetää vihreä ässä hihasta ja tehdä hankinnat kevääseen ja kesään Prisman laajasta käyttötavaravalikoimasta. Asiakasomistajapäivien aikaan saat alennusta käyttötavaroista jopa –15 % ja Bonusta jopa 5 %.

Huomioithan, että myös Prisma Lappee on nyt ensimmäistä kertaa mukana asiakasomistajapäivissä.

Tervetuloa!

Asiakasomistajapäivät 17.-23.4.2024

Prismojen asiakasomistajapäivät ovat pian taas täällä! Vuoden ensimmäisiä asiakasomistajapäiviä vietetään tällä kertaa poikkeuksellisesti keskiviikosta aina tiistaihin asti 17.–23.4.2024.

Nyt on erinomainen mahdollisuus vetää vihreä ässä hihasta ja tehdä hankinnat kevääseen ja kesään Prisman laajasta käyttötavaravalikoimasta. Asiakasomistajapäivien aikaan saat alennusta käyttötavaroista jopa –15 % ja Bonusta jopa 5 %.

Huomioithan, että myös Prisma Lappee on nyt ensimmäistä kertaa mukana asiakasomistajapäivissä.

Tervetuloa!

Tulossa asiakasomistajapäivät-kuva

Perinteinen Vappubrunssi katettuna ravintola Sagassa 30.4.2024 klo 11.30–15. Tule nauttimaan herkuista ja kuohuvasta perheen, ystävien tai vaikka naapurin kera!

Lämpimästi tervetuloa! 

Varaa paikkasi alla olevasta linkistä tai ottamalla yhteyttäsales.lappee@sok.fi, puh. 010 7621 000 

https://www.s-varaukset.fi/online/reservation/fi/479

Perinteinen Vappubrunssi katettuna ravintola Sagassa 30.4.2024 klo 11.30–15.00.

Tule nauttimaan herkuista ja kuohuvasta perheen, ystävien tai vaikka naapurin kera!

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa paikkasi alla olevasta linkistä:
https://www.s-varaukset.fi/online/reservation/fi/479