Etelä-Karjalan Osuuskaupan toiminnan tarkoitus on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille vastuullisesti. Toiminnan tarkoitus konkretisoituu, kun Eekoo vastaa asiakasomistajien toiveeseen uudistamalla S-market Myllykeskuksen Prismaksi vuoden 2024 alussa. Omistajien palvelut paranevat laajalla Prisman valikoimalla, 24 h ruoan verkkokaupalla sekä uudella ravintolakonseptilla.

Helppoa asiointia, laaja palvelutarjonta ja edullisin hintataso

S-market Myllykeskus on sijainniltaan legendaarinen ja pitkäikäinen kauppapaikka, jossa sijaitsi aiemmin Euromarket. Eekoo osti Euromarketin liiketoiminnan vuonna 2010 ja paikalle avattiin S-market Myllykeskus sekä Cafe Mylly ja Hesburger. Alueen asiakkaat ovat pitkään toivoneet alueelle Prismaa täydentämään alueen palvelutarjontaa ja Eekoo on päättänyt parantaa omistajien palveluita vuoden 2024 alkupuolella avaamalla kiinteistöön Prisma Lappeen.

Prisma Lappeeseen tulee kodin, pukeutumisen, lasten ja viihteen käyttötavaraosasto sekä päivittäistavarapuolen valikoima laajenee ja hintataso on Prisman yhtä halpa kuin halvin.

Kiinteistö uudistetaan sisätiloiltaan ja kylmätekniikaltaan ympäristöystävällisemmäksi hiilidioksidilaitokseksi sekä myös ulkopinnat saavat uuden ilmeen. Piha-alue kulkuväylineen uudistetaan aiempaa selkeämmäksi ja niin, että ne mahdollistavat aiempaa suurempien asiakasvirtojen sujuvan asioinnin.

Suuren suosion Imatran Prismassa saanut kahvila-ravintola Aino saa pikkusisaren, kun sama ravintolakonsepti siirtyy Cafe Myllyn tilalle tarjoten herkullista kotiruokalounasta ja kotoisia kahvilaherkkuja, sisältäen myös Hesburger-konseptin.

Samassa yhteydessä suunnitellaan Eekoon autoliikkeiden yhdistämistä yhteen tilaan nykyiseen Autotalo Ripatin kiinteistöön. S-market Myllykeskuksen tilassa olevaan nykyiseen Auto-Eekoo Lappeenrannan tilaan tulisi yhdistämisen jälkeen vuokratiloja.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Juha Riikola, toimitusjohtaja, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi

Etelä-Karjalan Osuuskaupan toiminnan tarkoitus on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille vastuullisesti, sekä tarjota ylivoimaista hyötyä ja helppoutta omasta osuuskaupasta. Toiminnan tarkoitus konkretisoitui jälleen viime vuonna, kun Eekoo tiedotti S-market Kourulan investointi-suunnitelmasta. Rakennustyöt ja myymälän kalustaminen ovat nyt valmiina ja käynnissä on tuotteiden hyllytys. Huomenna torstaina kesäkuun 8. päivänä pääsemme juhlistamaan uuden nykyaikaisen S-market Kourulan avausta.

Uuden aikakauden S-market

S-market Kourula on ilmeeltään raikas ja moderni. Myymälässä on laajasti asiakkaidemme toivomia palveluita, kuten pikakassat, kahviautomaatti, valikoimallaan houkutteleva juomaosasto, Veikkaus ja laajat aukiolot.

Uusi S-market on rakennettu energiatehokkaaksi ja sitä kautta mahdollisimman ympäristöystävälliseksi. Päästötöntä, hiilidioksidia kylmäaineena käyttävien ovellisten kylmäkalusteiden tuottamaa lauhdelämpöä hyödynnetään lämmityksessä, ja talvella lisälämmönlähteenä käytetään kaukolämpöä. Energiansäästöä tuovat led-valoilla toteutettava valaistus ja myymälän katolle tullaan asentamaan aurinkopaneelit.

Lähialueen parhaat palvelut

S-market Kourula on kompakti, kokonaisalaltaan reilun tuhannen neliön kokoinen S-market, joka tarjoaa alueen asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin vastaavan, laadukkaan ja hinnoiltaan kilpailukykyisen ruokakaupan. Market toimii samalla myös Helsingintien ohikulkijoille helppona ja nopeana ostopaikkana.

S-market Kourulan marketpäällikkönä toimii Heidi Kivioja.
Kaikki alkaa olla valmista ja odotamme tiimin kanssa avauspäivää, jolloin pääsemme palvelemaan asiakkaitamme hymysuin, Kivioja iloitsee.

S-market Kourulassa on hyvä valikoima tuotteita arkeen sekä juhlaan. Uudessa marketissa haluamme varmistaa asiakkaiden arjen sujuvuuden ja luoda elämänmakuisia kohtaamisia erinomaisella asiakaskokemuksella, kuvailee Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Aukioloajat ovat laajat ja kauppa on avoinna joka päivä klo 23.00 asti. Maanantaista perjantaihin myymälä avataan klo 6.30, lauantaisin klo 7.00 ja sunnuntaisin klo 9.00. Myymälä työllistää yhteensä 10 asiakaspalvelun ammattilaista.

S-marketin avausta ja mm. tulevaa kesää pääset seuraamaan kaupan omilla somekanavilla, Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.

S-market Kourulan henkilökunta

Paikallista työllistämistä ja vastuullista rakentamista

Investoinnin arvo on yhteensä noin neljä miljoona euroa. Hankkeen pääurakoitsijana toimi Rakennusliike Evälahti Oy ja hankkeen työllisyysvaikutus oli yli 68 henkilötyövuotta.

Eekoon arvoihin kuuluu mm. toiminnan jatkuva uudistaminen ja olemme olemassa asiakasta varten. Kourulan alueella on runsaasti asiakasomistajia, jotka ovat toivoneet S-marketia alueelle ja tähän tarpeeseen vastataan avaamalla heille lähikauppa, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola kertoo.

Kiitän Lappeenrannan kaupunkia hyvästä yhteistyöstä suunnitteluvaiheesta alkaen. Alueen oman lähikaupan avaaminen lisää asumisalueen vetovoimaa ja tällä tavalla kannamme myös vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä, Riikola jatkaa.

Avajaisissa on tarjolla 500 ensimmäiselle yllätysämpäri, ilmapalloja, mehua, grillimakkaraa ja lapset pääsevät pyörittämään onnenpyörää. S-market Kourula sijaitsee osoitteessa Karankokatu 1, Lappeenranta.

 

Lämpimästi tervetuloa avaamaan S-market Kourula torstaina 8.6.2023 kello 10!

 

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Juha Riikola, toimitusjohtaja, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi

Eekoo Tänään -lehti siirtyy Yhteishyvän tavoin myymäläjakeluun toukokuusta alkaen. Jatkossa kaikki S-ryhmän asiakasomistajat voivat ottaa lehden mukaansa ilmaiseksi Eekoon kaupoista ja ruoan verkkokaupasta. Luvassa on lukupaketti paikallisista ihmisistä ja ilmiöistä printtilehtenä mukaan napattavaksi.

Eekoo Tänään on toukokuusta alkaen kaikkien asiakasomistajien saatavilla ja noudettavissa ostosreissulla Prismoista, S-marketeista, Saleista, Sokoksista sekä ruoan verkkokaupasta (S-kaupat).

Eekoo Tänään -lehti jatkossa veloituksetta Eekoon kaupoista

 

Lisätietoja: Oili Tikka, asiakkuuspäällikkö, Etelä-Karjalan Osuuskauppa, oili.tikka@sok.fi

Eekoo Tänään on Etelä-Karjalan Osuuskaupan asiakaslehti. Lehti on ilmestynyt vuodesta 2021 ja se palvelee kaikkia Eekoon asiakasomistajia.

Eekoon Prismoissa vietetään asiakasomistajapäiviä 31.5.-4.6.2023

Saat S-Etukortilla jopa -15% käyttötavaroista keskiviikosta sunnuntaihin.

Kaiken tarvittavan löydät kevään ja kesän juhliin Eekoon Prismoista

Etukuponki S-mobiilissa: Staycation Lappeessa 82 €/vrk/ yhden tai kahden hengen huone.

 

Tervetuloa staycationille uudistuneeseen Original Sokos Hotel Lappeeseen!

Käytössämme on 135 uudistettua huonetta Pihka ja Paatti -teemoin.

Majoitusaika: viikonloppuisin pe-su 12.5. – 24.6. 2023,  huonetyypit: Standard Twin.

Varaa sokoshotels.fi, varauskoodi: BUUDET23

Etu on vain Eekoon asiakasomistajille. Näytä kuponki saapuessasi hotelliin vastaanotossa.

Rajoitettu saatavuus.

 

Tervetuloa nauttimaan palveluistamme!

Maksamme sinulle ylijäämäpalautuksena takaisin Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimipaikoissa vuoden 2022 aikana tehtyjen bonusostojen määrästä 1,25 %. Eekoon asiakasomistajille palautuu yhteensä lähes 3 miljoonaa euroa.

Ylijäämänpalautus maksetaan 10.5.2023.

Ylijäämänpalautus on rahaa, joka sinulle maksetaan takaisin ostoihisi perustuen. Mitä enemmän teet ostoja oman osuuskauppasi toimipaikoissa, sitä enemmän saat ylijäämänpalautusta.

Etkö ole vielä Eekoon asiakasomistaja? Liity nyt, saat liittymisetuna 100 euron S-ryhmän lahjakortin.

Etelä-Karjalan Osuuskaupan ABC- liikennekaupoissa on tarjolla mahtava vappulounas 1.5.2023.

Tarjolla on käsintehtyjä artesaanimakkaroita ja hunajaista talon sinappia, vuohenjuustokanaa ja tummaa rosmariinikastiketta, falafelpyöryköitä ja tomaatti-paprikasalsaa, tsatsikia, perunapaistosta, runsas leipä- ja salaattipöytä. Jälkiruuaksi tarjolla on kahvi ja munkkirinkilä (myös gluteenittomana).

Juomaksi kylmiä kuplivia limsoja hanan täydeltä!

Noutopöytä S-Etukortilla 17,90 €, lapsilta 5,90-7,90 ja alle 3-vuotiailta 0 €.
Tutustu listaan osoitteessa: https://www.abcasemat.fi/…/vappu-on-tana-vuonna-pitka…

ABC Imatran, ABC Särkisalmen ja ABC Viipurinportin henkilöstö toivottaa kaikki tervetulleiksi herkuttelemaan vappuna!
Vedä vihreä ässä hihasta ja laita S-Etukortti viuhumaan

Eekoon Prismoissa vietetään asiakasomistajapäiviä 19.-23.4.2023.

Saat S-Etukortilla jopa -15% käyttötavaroista keskiviikosta sunnuntaihin.

 

 

 

 

 

 

 

Ranskassa automaattisesti tulostettavat paperikuitit ovat pian historiaa. Myös Suomessa yhä useampi asiakas valitsee sähköisen kuitin paperikuitin sijaan tai sen lisäksi, S-ryhmän asiakasdatasta selviää.

Lakimuutos astuu voimaan Ranskassa huhtikuun alussa. Tämän jälkeen asiakas saa tiettyjä poikkeuksia lukuun ottamatta paperisen kuitin ostoksistaan vain, jos sitä erikseen pyytää. Muutosta perustellaan etenkin jätteen määrän vähentämisellä. Jatkossa kuitin voi saada sähköisessä muodossa esimerkiksi sähköpostitse tai pankkisovelluksen kautta. S-ryhmässä sähköinen kuitti otettiin käyttöön jo vuonna 2016. Tällä hetkellä palvelua hyödyntää noin 1,7 miljoonaa asiakasta, mikä on noin 45 % asiakaskunnasta. Sähköinen takuukuitti on käytössä vielä tätäkin useammalla. Kuitit pysyvät tallessa S-mobiili-sovelluksessa ja S-käyttäjätilillä.

Noin puoli miljoonaa asiakastamme on ottanut sähköisten kuittien lisäksi käyttöön paperittoman asioinnin, jossa paperista kuittia ei tulostu kassalla lainkaan, ellei sitä erikseen pyydä. Toivoisimme, että yhä useampi asiakas ottaisi palvelun käyttöön, sillä paperikuiteista luopuminen on paitsi arkea helpottavaa, myös luonnonvarojen kannalta järkevää”, suunnittelujohtaja Mika Lyytikäinen S-ryhmän marketkaupasta sanoo.

Paperittoman asioinnin valitseminen on resurssiviisaan ekoteko, joka samalla nopeuttaa kassalla asiointia. Kun palvelun volyymit ovat suuret, myös kuittipaperia säästyy ja jätteen määrä vähentyy vuositasolla huomattavasti.

Esimerkiksi tämän vuoden tammikuussa noin 4 miljoonaa kuittia toimitettiin ainoastaan sähköisesti. Kuittipaperia tämän määrän tulostamiseen menisi noin 800 kilometrin verran, eli suunnilleen Helsingistä Kolariin asti”, Lyytikäinen havainnollistaa. Jokaisella tulostumattomalla kuitilla säästetään luonnonvaroja yhdessä asiakkaiden kanssa. Vastuu ympäristöstä ja kestävät kuluttamisen tavat ovat keskeisiä teemoja myös S-ryhmän vastuullisuusohjelmassa.

Palvelut käyttöön S-mobiilin kautta

S-ryhmän sähköinen kuitti on käytössä kaikissa Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, Alepoissa, Food Market Herkuissa, Sokoksissa, Emotioneissa sekä ABC:lla. Hotellit, ravintolat sekä prisma.fi- ja sokos.fi -verkkokaupat eivät vielä ole palvelun piirissä.

Sekä sähköisen kuitin että paperittoman asioinnin käyttöönotto onnistuu S-mobiilin Minä-osion kautta. Tieto paperittomasta asioinnista tulee käydä päivittämässä S-etukortille toimipaikan itsepalvelupisteellä. Tarkemmat ohjeet löytyvät S-kanavalta.

Tieto paperikuitittomuudesta ei vielä siirry kortille automaattisesti, mutta tavoitteenamme on kehittää tätä tulevaisuudessa. Aktivointi kuitenkin onnistuu helposti kauppareissun yhteydessä vaikkapa Prismassa tai useimmissa S-marketeissa”, Lyytikäinen toteaa.

Lisätietoja: Mika Lyytikäinen, suunnittelujohtaja, S-ryhmän marketkauppa, mika.lyytikainen@sok.fi, puh. 010 7681911