Etelä-Karjalan Osuuskaupan kesätyöpaikkojen 2023 haku on käynnissä 5.2.2023 asti ja alle 18-vuotiaiden harjoittelupaikkoja voi hakea 26.2.2023 asti. Kesätyöpaikkoja on tarjolla niin ravintoloissa, hotellissa, marketeissa, liikennemyymälöissä, kampaamoissa kuin kahviloissakin koko Eekoon toiminta-alueella. Yhteensä Eekoo palkkaa noin 300 kesätyöntekijää erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin. Tämän lisäksi yli 300 alle 18-vuotiasta otetaan kahden viikon palkalliseen kesäharjoitteluun.

Palveluala on monelle ensimmäinen kosketus työelämään ja sillä onkin merkittävä rooli nuorten työelämätaitoihin perehdyttäjänä. Tavoitteena on tarjota erinomainen kesätyökokemus, jotta nuorille tulee hyvät kokemukset työelämästä ja opitaan tärkeitä työelämätaitoja tulevaisuutta varten.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet vastuullisen kesäduunin periaatteisiin. Meille on tärkeää taata hyvä perehdytys jokaiselle nuorelle ja ottaa heidät osaksi meidän työyhteisöjämme. Eekoo on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista ja tutkitusti meillä on erinomainen henkilöstön työtyytyväisyys, mikä välittyy varmasti myös kesätyöntekijöillemme, kertoo Eekoon henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Päivi Jäkälä.

Koko S-ryhmässä palkataan ennätykselliset 17 000 kesätyöntekijää ympäri Suomen.

 

Eekoon kesätyönhakuun pääset suoraan tämän QR-koodin kautta:

Suosittu Kerää ja skannaa -palvelu otetaan käyttöön Eekoon Prismoissa. Positiivista palautetta saanut palvelu tuodaan tammikuun 10. päivä Lappeenrannan Prismaan ja 17. päivä Imatran Prismaan. Palvelussa isompikin ostosreissu sujuu vaivattomammin ja nopeammin, kun ostokset pakataan suoraan kassiin tuotteen skannauksen jälkeen asiakkaan myymäläkierron aikana. Eli ei enää purkamista kassahihnalle ja uudestaan pakkaamista kassa-alueella.

Kun rekisteröidyt Lappeenrannan Prismassa Kerää & Skannaa palveluun tammikuun aikana, saat Fazer Sinisen suklaalevyn kaupan päälle. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua 100€ arvoisen lahjakortin arvontaan 10.-20.1. aikana. Opastamme mielellämme palvelun käyttöönotossa. Tervetuloa sujuville ostoksille!

 

Mikä on Kerää ja skannaa -palvelu?

Kerää ja skannaa -palvelussa ostokset skannataan käsiskannerilla ja pakataan ostoskasseihin jo myymälää kiertäessä. Näin kassalla asiointi on sujuvampaa, kun ostoksia ei kassalla erikseen skannata ja pakata ostoskorista kassiin. Ostosten skannaaminen käsiskannerilla helpottaa erityisesti paljon kerralla ostavia asiakkaita.​​​​​​​

 

Miksi palvelua tuodaan Prismoihin?

Haluamme tarjota asiakkaillemme erilaisia asiointitapoja: verkkokauppa, pikakassa, perinteinen linjakassa, Kerää ja skannaa muodostavat kokonaisuuden, josta jokainen voi löytää itselleen sopivan asiointitavan. Ostoskierroksen aikana käytettävät itseskannauspalvelut ovat todella suosittuja esimerkiksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Näissä maissa paikoin jopa puolet asiakkaista skannaa ostokset jo niitä kerätessään. Asiakkaat ovat tätä meiltäkin jo pidempään toivoneet ja siksi haluamme nyt Suomessa edelläkävijänä tarjota asiakkaillemme tämän uudenlaisen kauppakokemuksen. Palvelua pilotoitiin kahden vuoden ajan ja positiivinen palaute kannustaa laajentamaan palvelua Prismoihin eri puolella Suomea.

 

Vastaavanlaista on kokeiltu Suomessa aiemminkin myös S-ryhmässä – mikä tässä on uutta?

Uskomme, että aika on nyt kypsä. Vastaavanlaiset palvelut ovat todella suosittuja esimerkiksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Näissä maissa paikoin jopa puolet asiakkaista skannaa ostokset jo niitä kerätessään. Asiakkaat ovat tätä meiltäkin jo pidempään toivoneet. Viimeisen lähes kymmenen vuoden aikana pikakassat ovat vakiintuneet merkittäväksi peruspalveluksi kaupassa ja niillä tehdään jopa seitsemän miljoonaa asiakastapahtumaa kuukausittain. Kerää ja skannaa -palvelua pilotoitiin kahden vuoden ajan ja positiivinen palaute kannustaa laajentamaan palvelua Prismoihin eri puolella Suomea.

 

Missä myymälöissä palvelua voi käyttää?

Palvelu löytyy tällä hetkellä 31 Prismasta ja vuoden 2023 aikana palvelu otetaan käyttöön 27 Prismaan. Vuoden 2023 lopussa palvelu on käytössä suurimmassa osassa Prismassa eli 58 Prismassa 18 eri osuuskaupassa.

 

Onko palvelu käytössä kaikissa Prismoissa ja kaikkien osuuskauppojen alueilla?

Ei, mutta vuoden 2023 palvelu on käytössä valtaosassa Prismoja. Palvelu on otettu käyttöön 31 Prismassa. Vuoden 2023 aikana palvelu tulee käyttöön vielä 27 Prismaan.

 

Miksi palvelu on käytössä vain Prismoissa – pilotissa oli mukana myös S-marketeja?

Palvelu toimii parhaiten isoissa myymälöissä ja isoilla ostoskoreilla. Asiakkaille palvelusta on suurin hyöty silloin, kun ostoksia on enemmän. Etsimme muita keinoja kehittää pienempien myymälöiden asiakaskokemusta.

 

Miksi osa osuuskaupoista ei ota palvelua käyttöön?

Alueissa ja myymälöissä on eroja. päätös on aina alueosuuskauppakohtainen sen suhteen, millaisia palveluita kuhunkin myymälään halutaan tuoda ja mihin keskittyä.

 

Kuka voi käyttää Kerää ja skannaa -palvelua?

Palvelu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille. Käyttäjän tulee olla täysi-ikäinen. Palveluun rekisteröidytään S-Etukortilla.

 

Miksi palvelu on rajattu vain S-ryhmän asiakasomistajille?

Olemassaolomme tarkoitus on tuottaa ylivoimaista helppoutta ja hyötyä asiakasomistajillemme. On luontevaa, että tuomme uuden palvelun ensimmäisenä heille tarjolle. Mahdollista käyttäjäkunnan laajentamista tarkastellaan myöhemmin.

 

Miten palvelu otetaan käyttöön?

Palvelun saa käyttöönsä, kun näyttää myymälän sisäänkäynnin luona olevan kalusteen lukijalle S-Etukorttia. Ensimmäisellä kerralla hyväksytään käyttöehdot, seuraavilla pelkkä S-Etukortin vilautus vapauttaa käsiskannerin. Palvelu on suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille.

 

Miten omat ostokset skannataan?

Myymälöihin on sijoitettu sisäänkäynnin luokse käsiskannerit ja ohjeet palvelun käyttämiseen. Asiakas nappaa sisäänkäynniltä mukaansa käsiskannerin ja skannaa ostoksensa sitä mukaa kun kerää niitä ostoskassiin. Henkilökunta opastaa rekisteröitymisessä ja laitteen käytössä. Pikakassojen luota löytyy käsiskannerin palautuspiste.

 

Millaiseen kassiin voin pakata ostokseni myymälää skannerin kanssa kiertäessäni?

Mihin tahansa itsellesi sopivaan kassiin tai vaikkapa kylmälaukkuun. Voit tuoda mukanasi esimerkiksi kestokassin tai ostaa myymälässä sopivia kasseja tarpeen mukaan. Ostoskasseja sijoitetaan käsiskannereiden luokse sisäänkäynnille sekä mahdollisesti myös muualle myymälään. Ostettavan kassin viivakoodi skannataan käsiskannerilla aivan kuten muutkin ostokset.

 

Miten ostokset maksetaan?

Pikakassojen luota löytyy käsiskannerin palautuspiste. Palautuksen yhteydessä tulostetaan koontikuitti, jonka kanssa maksetaan normaalisti kassalla. Kassalla siis skannataan sutjakasti vain yksi viivakoodi, vaikka ostoksia olisi kertynyt monta kassillista. Suosittelemme pikakassoja jo skannattujen ostosten maksamiseen. Pikakassoilla tulee kuitenkin huomioida samat asiat kuin muutenkin pikakassoilla: punalaputettujen tuotteiden tai ikärajallisten tuotteiden (kuten alkoholi) kohdalla asiakkaan tulee pyytää myyjä paikalle.

 

Ohjeissa suositellaan pikakassoja. Saanko maksaa skannatut ostokset myös tavalliselle kassalle?

Kyllä, ostokset voi maksaa mille tahansa kassalle. Yhden kuitin kanssa palvelusta saa täyden nopeushyödyn pikakassalla. Pikakassoilla tulee kuitenkin huomioida samat asiat kuin muutenkin pikakassoilla: punalaputettuja tuotteiden tai ikärajallisten tuotteiden (kuten alkoholi) kohdalla asiakkaan tulee pyytää myyjä paikalle.

 

Muissa maissa ostoksensa itse skannaaville asiakkaille on erillisiä pikakassoja. Onko Prismoissa?

Pikakassa-alueella Kerää ja skannaa asiakas voi halutessaan asioida millä tahansa vapaalla pikakassalla. Pyrimme pikakassa-alueen asiakasopastein ohjaamaan Kerää ja skannaa -asiakkaita sopiville pikakassoille, jotka sopivat mahdollisimman hyvin ostoskärryjä käyttäville, sillä valtaosa palvelun käyttäjistä tekee isoja ostoksia. Joissakin Prismoissa palvelua varten on nimetty erilliset Kerää ja skannaa -pikakassat.

 

Miten varmistatte, että asiakkaat todella skannaavat kaikki ostoksensa eivätkä livauta kassiin maksamattomia tuotteita?

Luotamme asiakkaisiin. Palvelun käyttöpaikoissa  ei ole havaittu selittämättömän hävikin kasvua. Osana palvelun laadun varmistamista palveluun kuuluu asiakkaiden tuotteiden osittainen ja kokonainen uusintaskannaus. Uusintaskannauksessa myyjä siis skannaa joko kaikki tai osan asiakkaan jo skannaamista ja keräämistä tuotteista. Jokainen palvelua käyttävä asiakas pääsee uusintaskannattavaksi jossakin vaiheessa palvelua.

 

Miksi juuri minun ostokseni uusintaskannattiin – epäilikö myyjä vilppiä?

Jokainen palvelua käyttävä asiakas pääsee uusintaskannattavaksi jossakin vaiheessa palvelua.Osana palvelun laadun varmistamista palveluun kuuluu asiakkaiden tuotteiden osittainen ja kokonainen uusintaskannaus. Uusintaskannauksessa myyjä siis skannaa joko kaikki tai osan asiakkaan jo skannaamista ja keräämistä tuotteista. Myyjä ei tee itse päätöstä siitä, kenen ostokset uusintaskannataan, vaan käsiskannerijärjestelmä valikoi asiakkaat niin, ettei esimerkiksi samalle asiakkaalle tule jatkuvasti uusintaskannauksia.

 

Tekeekö asiakas tässä nyt myyjän työn ja loppuuko myyjältä työt?

Haluamme tarjota asiakkaille erilaisia vaihtoehtoisia tapoja helpottamaan ostokokemusta esimerkiksi tämän palvelun ja vaikkapa verkkokaupan kautta. Uudenlaiset digitaaliset palvelut tuovat myös uusia ulottuvuuksia myymälähenkilökunnan työhön muun muassa asiakkaiden opastamisen ja uusintaskannausten muodossa.

 

Viranomainen kysyy, onko Kerää ja skannaa -palvelusta tehty omavalvontailmoitus?

Palvelun osalta pitäisi riittää, että siitä on tehty kirjaus myymälän omavalvontasuunnitelmaan. Mahdollisiin viranomaiskyselyihin katsotaan vastaus tapauskohtaisesti yhdessä SOK:n kanssa.

 

 

Auto-Eekoo Lappeenranta on valittu jälleen vuoden 2022 parhaaksi Mitsubishi-huoltoliikkeeksi Suomessa. Valinnan teki Mitsubishiä maahantuova Astara Auto Finland Oy 15.12.2022 Espoossa.

Valinnan perusteluina ovat asiakaspalvelun ja asiakastyytyväisyyden loistava taso, merkkiin ja sen koulutuksiin sitoutunut henkilökunta, sekä huolto-osaston myynnin kehittyvä volyymi.

Saamamme tunnustus kertoo pitkäjänteisestä työstä, jota on tehty koko Auto-Eekoo Lappeenrannan työryhmän kesken. Haluankin kiittää koko työryhmää tästä upeasta suorituksesta, sanoo autokaupan toimialajohtaja Juha Punkkinen.

Tämä arvokas tunnustus laadukkaasta työstä jaettiin Auto-Eekoo Lappeenrannan henkilökunnalle nyt jo toisena vuonna peräkkäin. Määrätietoinen henkilöstön kehittäminen ja asiakaslähtöinen toimintamme tuottavat tuloksia. Kiitämme asiakkaitamme antamastanne palautteesta, joka on ensiarvoisen tärkeää toimintamme kehittämisessä.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, autokaupan toimialajohtaja Juha Punkkinen, puh. 010 7621 604, juha.punkkinen@sok.fi

Vasemmalta Antti Jaala, Lauri Koivumäki, Jari Virnes, Riku Jurvanen

Vasemmalta Antti Jaala, Lauri Koivumäki, Jari Virnes, Riku Jurvanen

Joulu on ruokakaupoissa ruuhkaista aikaa, mutta joulun valmistelua voi helpottaa optimoimalla ostosreissun ajankohdan tai tilaamalla ruoat verkkokaupasta S-kaupat.fi. Verkkokaupassa toimitusikkunoita on lisätty kolmanneksella, jotta ruuhkaton vaihtoehto olisi mahdollinen kaikille halukkaille.

Eekoon myymälät palvelevat jouluviikolla laajoilla aukioloilla. Lappeenrannan Prisma palvelee tänäkin vuonna joulun alla ympäri vuorokauden ja Imatran Prisma klo 7–24. S-market Pallo on avoinna 24 h, myös koko joulun ajan.

Eekoon Prismojen laajoilla aukioloajoilla halutaan mahdollistaa asiakkaille jouluostosten tekeminen joustavasti. Laajat aukioloajat ovat olleet myös asiakkaiden toive.

Mahdollisuus laajoihin aukioloaikoihin on henkilökuntamme ansiota, suuri kiitos heille siitä, kiittelee Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Rauhallisimmat ajankohdat myymälöissä ovat tyypillisesti aamulla ennen kello yhdeksää sekä myöhemmin illalla ja yöllä. Jouluviikon vilkkain päivä on ennusteiden mukaan jouluaaton aatto. Mahdollisuuksien mukaan ostoksille kannattaa siis suunnata jo alkuviikosta.

Verkkokaupassa oma toimitusaika kannattaa varata viimeistään nyt

Ruoan verkkokauppa S-kaupat.fi on kätevä vaihtoehto jouluruokaostosten tekemiseen. Monelle ruoan verkkokaupan tarjoama ruuhkaton ostosreissu on jouluna houkuttelevin. Erityisesti Prismojen noutoikkunat täyttyvät nopeasti ja asiakkaiden kannattaa muistaa, että ruokaostokset voi tilata myös monista S-marketeista. Toimitusikkunoita on koko joulukuun ajan auki 30 % tavallista enemmän.

Vaikka ruoan verkkokaupan toimitusajankohta olisi varattuna hyvissä ajoin etukäteen, tilauksen sisältöä pystyy muokkaamaan ja täydentämään lähempänä toimitusajankohtaa, Väyrynen vinkkaa.

Oman myymälän aukioloajat voi tarkistaa osoitteesta https://eekoo.fi/palvelut/ ja kaikkien Eekoon myymälöiden jouluaukiolot löydät yhdellä silmäyksellä tästä. Ruoan verkkokaupan vapaat toimitusajat löytyvät S-kaupat.fi -palvelusta sekä mobiilisovelluksesta.

Eekoon myymälät ovat joulunaikaan avoinna seuraavasti:
maanantai 19.12. – perjantai 23.12.

• Prisma Lappeenranta 24 h
• Prisma Imatra 7–24
• S-marketit ja Salet palvelevat normaalein aukioloajoin
• Sokos ja Emotion palvelevat normaalein aukioloajoin

jouluaatto 24.12.

• S-market Pallo avoinna 24 h
• Muut Eekoon myymälät palvelevat klo 16 saakka, paitsi
– S-marketit IsoKristiina ja Lappeenranta klo 14 saakka
– Eekoon Salet klo 15 saakka, Sale Skinnarila suljettu
– Sokos ja Emotion klo 9–12

joulupäivä 25.12.

• Prisma Lappeenranta 7–23
• Prisma Imatra 7–22
• S-market Pallo avoinna 24 h
• S-market Parikkala, Punkaharju, Simpele, Taipalsaari 10–18
• S-market Lappeenranta ja IsoKristiina, sekä Sokos ja Emotion suljettu
• Muut Eekoon S-marketit 10–20
• Sale Jurvala 11–18

tapaninpäivä 26.12.

• Eekoon myymälät ovat auki normaalisti, Sale Ruoholampi 10–20 ja muut Salet sunnuntai-aikataulun mukaisesti (Sale Skinnarila suljettu)
• Sokos 12–16, Emotion suljettu

 

ABC-liikennemyymälät palvelevat normaaleilla aukioloajoilla läpi joulun.

 

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

Eekoon edustajisto on valinnut kokouksessaan 16.11.2022 Eekoon hallintoneuvoston jäsenet vuodelle 2023.

Hallintoneuvoston erovuoroisista jäsenistä valittiin uudelle kaudelle 2023–2025 Laura Hiltunen, Juha Härkönen ja Sirpa Kolehmainen-Mattinen Lappeenrannasta, Jussi Tuunanen Parikkalasta ja Sari Eineluoto Luumäeltä. Uusina hallintoneuvoston jäseninä aloittavat Kirsi Rehunen Taipalsaarelta ja Eekoon henkilökunnan edustaja, päälliköiden keskuudestaan valitsema ravintolapäällikkö Juuso Almgren.

Eekoon hallintoneuvosto 2023:

Juuso Almgren, Lappeenranta
Sari Eineluoto, Luumäki
Laura Hiltunen, Lappeenranta
Matti Hirvonen, Imatra
Juha Härkönen, Lappeenranta
Jouni Kemppi, Lappeenranta
Rauno Kiviranta, Lappeenranta
Lea Kokko, Punkaharju
Sirpa Kolehmainen-Mattinen, Lappeenranta
Jouko Koskinen, Savitaipale
Eveliina Lohko, Lappeenranta
Eeva Multisilta, Lappeenranta
Tarja Nylund, Lappeenranta
Kirsi Rehunen, Taipalsaari
Jaana Solja, Imatra
Kari Suninen, Lappeenranta
Timo Taipale, Lappeenranta
Veli-Pekka Toiviainen, Ruokolahti
Jussi Tuunanen, Parikkala
Juha Varis, Lappeenranta
Tapio Varis, Imatra

 

Eekoon hallintoneuvosto on kokouksessaan 13.12.2022 valinnut Eekoon hallituksen vuodelle 2023. Etelä-Karjalan Osuuskaupan sääntöjen mukaisesti hallituksen puheenjohtajana toimii Eekoon toimitusjohtaja.

Eekoon hallitus 2023:

Juha Riikola, toimitusjohtaja, puheenjohtaja
Antti Lehmusvaara, kuntayhtymän johtaja, rehtori
Pekka Liutu, DI
Mika Suomalainen, toimitusjohtaja
Kristiina Timperi, aluejohtaja

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi

Joulun 2022 aukioloajat Eekoon myymälöissä

Hyvää joulua!

 

Eekoon asiakasomistajat saivat tänä vuonna ehdottaa joululahjoituksen kohdetta ja ehdotuksia tuli lähes sata. Suurin osa ehdotuksista liittyi lasten ja nuorten tukemiseen ja tämän vuoden joululahjoituksen kohteeksi valikoitui Pelastakaa Lapset ry:n paikallisyhdistykset. 2500 euron arvoinen lahjoitus ohjautuu yhdistysten kautta apua tarvitseville eteläkarjalaisille lapsiperheille. Aiempina vuosina tukea ovat saaneet Hope sekä Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Pelastakaa Lapset ry on toiminut jo sadan vuoden ajan edistäen lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Eekoon toimialueella toimii yhteensä neljä paikallisyhdistystä, jolle tämän vuoden joululahjoitus annettiin.

Me Eekoossa haluamme paikallisena toimijana edistää alueemme hyvinvointia monin tavoin ja joululahjoitus alueellemme on yksi konkreettinen tapamme auttaa. Pelastakaa Lapset ry:n paikallisyhdistykset tekevät erittäin tärkeää työtä alueen lapsiperheiden ja nuorten hyväksi. Lappeenrannan, Joutsenon, Imatran ja Parikkalan alueellisten paikallisyhdistysten kautta tukemme ohjautuu paikallisten lapsiperheiden tukemiseen koko alueellemme, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola sanoo.

Kaikissa paikallisyhdistyksissä tuki otettiin iloisin mielin vastaan

Olemme iloisia ja kiitollisia Eekoon joululahjoituksesta. Perheissä eletään tällä hetkellä ennennäkemättömän tiukkoja aikoja, ja moni vanhempi miettii, miten saisi perheelleen järjestettyä edes jonkinlaisen joulun. Eekoo on koko maakunnan laajuinen toimija, ja joululahjoitus mahdollistaa Pelastakaa Lasten paikallisyhdistyksille mahdollisuuden auttaa myös oman kunnan ulkopuolella – siellä, missä omaa paikallisyhdistystä ei ole. Otamme lahjoituksen kiitollisina vastaan. Apu tulee lähelle ja menee perille, Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry:n puheenjohtaja Saana Kokko toteaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:
Saana Kokko, Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry, lappeenranta@pelastakaalapset.net
Anne Selenius, Joutsenon Pelastakaa Lapset ry, anne.selenius@saunalahti.fi
Tuula Mikkola, Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry, tuulamikkola890@gmail.com
Arto Valkeapää, Parikkalan Pelastakaa Lapset ry, arto.valkeapaa@icloud.com

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi

Etelä-Karjalan Osuuskaupan 70 000. asiakasomistaja on Sara Hosionaho Lappeenrannasta. Sara liittyi Eekoon jäseneksi Lappeenrannan Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki –pisteellä, joka sijaitsee Lappeenrannan Prismakeskuksessa.

Eekoon 70 000. asiakasomistaja palkittiin 1 000 euron lahjakortilla, jonka hän voi käyttää kahden vuoden aikana missä tahansa Eekoon toimipaikassa.

Kuuluin aiemmin vanhempien talouteen, mutta nyt halusimme tehdä oman bonustalouden, kun ärsytti se, että omat Bonukset menivät porukoiden tilille. Nyt oli hyvä aika ottaa oma jäsenyys, ja alkaa kerryttää Bonuksia omalle tilille, Sara kertoo.

On hyvä, kun on paljon eri vaihtoehtoja, jossa käyttää lahjakortti. Eekoolla on erilaisia ravintoloita ja palveluita, ja ainakin ruokaa tulee tietysti ostettua tällä lahjakortilla, Sara jatkaa.

Tänä vuonna marraskuun loppuun mennessä Etelä-Karjalan Osuuskauppaan on liittynyt yli 3 300 uutta asiakasomistajaa

Asiakasomistajat saavat käyttöönsä monipuolisia etuja ja Bonusta, joka on selvää rahaa takaisin ostoksista. Mitä enemmän ostoksiaan keskittää, sitä suurempi on ostoista kertyvä Bonus. S-Etukortilla maksaessa ostoista voi saada myös maksutapaetua. Eekoon asiakasomistajat ovat saaneet marraskuun 2022 loppuun mennessä Bonusta ja maksutapaetua yli yhdeksän miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, asiakkuuspäällikkö Oili Tikka, puh. 010 7620 027, oili.tikka@sok.fi

Sara Hosionaho, kuvassa keskellä, on Eekoon
70 000. asiakasomistaja. Mukana avopuoliso
Joonas Pajunen ja palkitsemassa Eekoon
asiakkuuspäällikkö Oili Tikka.

Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari on päättänyt antaa ansioituneille Suomen kansalaisille itsenäisyyspäivän kunniamerkkejä.

Kunniamerkin saivat myös yhteensä kymmenen ansioitunutta eekoolaista.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali (SVR M I)
Hyvättinen Marko, kaupallinen päällikkö, Lappeenranta
Toivanen Sari, myyjä, Imatra

Suomen Valkoisen Ruusun mitali (SVR M)
Ahokainen Leena, myyjä, Taipalsaari
Kaplas Leila, kokki, Lappeenranta
Lötjönen Riitta, myyjä, Parikkala
Miettinen Jari, varaosamyyjä, Rautjärvi
Nuppola Satu, aamiaisvastaava, Luumäki
Ruusunen Helena, myyjä, Luumäki
Tiainen Mari, myyjä, Lappeenranta
Turtiainen Tarja, tarjoilija, Lappeenranta

Lämpimät onnittelumme!

Merkit luovutetaan kunniamerkkien saajille Eekoon järjestämässä arvomerkkijuhlassa helmikuussa 2023.