Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari on myöntänyt ansioituneille Suomen kansalaisille itsenäisyyspäivän kunniamerkkejä.

Seuraavat yhdeksän ansioitunutta eekoolaista saivat kunniamerkin:

Suomen Leijonan ansioristi (SL Ar)
Tiina Alho, sisäinen tarkastaja, Lappeenranta

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali (SVR M I)
Helena Sivonen, asiantuntija, Lappeenranta

Suomen Valkoisen Ruusun mitali (SVR M)
Sari Ahokainen, myyjä, Imatra
Tiina Hovi, myyjä, Ylämaa
Pirjo Kaipia, tarjoilija, Lappeenranta
Satu Pelkonen, myyjä, Lappeenranta
Kimmo Pulli, myyjä, Imatra
Kari Puurtinen, kirvesmies, Ylämaa
Jose Saborit Bribián, tarjoilija, Lappeenranta

Lämpimät onnittelumme!

Merkit luovutetaan kunniamerkkien saajille Eekoon järjestämässä arvomerkkijuhlassa maaliskuussa 2024.

Eekoon asiakasomistajat saivat jälleen ehdottaa joululahjoituksen kohdetta ja ehdotuksia tuli useita kymmeniä. Suurin osa ehdotuksista liittyi lasten ja nuorten tukemiseen ja tämän vuoden joululahjoituksen kohteeksi valikoitui Mannerheimin Lastensuojeluliitto. 2 500 euron suuruinen lahjoitus ohjautuu MLL:n kautta edelleen apua tarvitseville eteläkarjalaisille lapsiperheille. Tämän lisäksi Eekoo jakaa yhteensä 116 sadan euron arvoista ruokakassia alueen seurakuntien diakoniatyön kautta apua tarvitseville.

Eekoo tukee monin tavoin alueemme hyvinvointia ja joululahjoitus alueellemme on yksi konkreettinen tapamme auttaa. Lapsiperheiden tukeminen on meille arvojemme mukaista toimintaa ja MLL:n sekä seurakuntien kautta tuki ohjautuu koko alueemme perheiden tukemiseen, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola kertoo.

MLL:n Kaakkois-Suomen piirin perhesuhteiden tuen koordinaattori Marjaana Peronmaa iloitsee joululahjoituksesta.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on tehnyt jo yli sata vuotta työtä lasten ja perheiden hyvän arjen puolesta. Kiitämme Eekoota joululahjoituksesta, jonka avulla voimme tukea paikallisia perheitä haastavassa tilanteessa, jossa lapsiperheiden köyhyys on lisääntynyt, kiittää Peronmaa.

Lisätietoja:
MLL Kaakkois-Suomen piiri ry, koordinaattori Marjaana Peronmaa, marjaana.peronmaa@mll.fi, puh. 050 358 8394

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola, juha.riikola@sok.fi, puh. 010 762 0010

Autotalo Ripatti on noussut valtakunnan parasta KIA ja Nissan huollon asiakastyytyväisyyttä tarjoavaksi jälleenmyyjäksi. Myös Peugeot ja Citroën suositteluindeksit ovat kovalla tasolla ja 92 asiakasta sadasta suosittelisi meitä tuttavilleen. Palvelemme nyt kaikkia merkkejä yhdestä osoitteesta, joten asiointi meillä on helppoa ja vaivatonta!

Panostimme Eekoolla koko syksyn henkilöstön valmennukseen. Koko autokaupan henkilökunta osallistui valmennukseen, jossa käytiin läpi asiakaspalvelutaitoja, työyhteisötaitoja ja erilaisia ihmistyyppejä, työn arvostusta sekä perehdytystä. Tämä täydensi erinomaisesti koulutussisältöjä, jotka autoalalla ovat usein hyvin teknisiä. Olemme valmiita palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin ja asiakaslähtöisemmin.

Kiitos hyvästä työstä koko osaavalle henkilökunnallemme!

Osana digitalisaation kehittymistä Prisma Lappeenranta ottaa Eekoon marketverkostosta ensimmäisenä käyttöön digitaaliset hintaetiketit viikon 48 aikana. Hintaetiketit tullaan vaihtamaan koko myymälässä, pl. paistopiste, ruokatori, kesäpiha sekä massa- ja erikoisesillepanot. Myös käyttötavaraosaston kuluttajainfot säilyvät vielä toistaiseksi paperisessa muodossa.

Yli 50 000 paperisen etiketin vaihtaminen sähköiseen muotoon on iso rypistys, jonka toteutukseen on varattu henkilökuntaa ja talkoovoimia yhteensä liki 30 henkeä. Muutostyö aloitetaan maanantaina 27.11.2023 ja sen on tavoitteena olla valmis perjantaihin 1.12. mennessä.

VENN Lappeenranta juhli 15.11.2023 ravintolan 4-vuotis syntymäpäivää. VENNin asiakkaita hemmoteltiin synttärikarkeilla ja juhlabingolla sekä VENNin tyyliin sopivalla rennolla, iloisella fiiliksellä. Kuohuviinipullot poksahtelivat ja nauru sekä puheen sorina kantautuivat VENNistä myöhälle keskiviikkoiltaan. Otimme myös juhlatunnelmista kuvia henkilökunnan kesken, mutta iloksemme innokkaat asiakkaat halusivat myös osaksi synttärikuvia.

Tunnelma oli korkealla koko juhlapäivän!

Lotta VENNin 4-vuotisjuhlissa

 

Kuvassa illan bingoemäntä Viivi ja bingoasiakas Toni – Lempäälästä asti!

 

Kuvassa Viivi, Lotta, Aino sekä asiakkaamme Dmitri

Etelä-Karjalan Osuuskaupan molemmat Prismat suljetaan tänään torstaina 16.11.2023 aiemmin Palvelualojen ammattiliiton poliittisten lakkojen vuoksi.

Prisma Imatra palvelee asiakkaita kello 18 asti.

Prisma Lappeenranta palvelee asiakkaita kello 19 asti.

Molemmat Prismat avataan jälleen perjantaina 17.11.2023 kello 07.00.

Kummankin Prismakeskusten muut liikkeet sekä ravintolamaailmat palvelevat normaalien aukioloaikojensa mukaan.

Myös kaikki Eekoon muut toimipaikat palvelevat asiakkaita normaalisti.

 

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) hallintoneuvosto on tänään kokouksessaan tehnyt valinnat SOK:n hallituksen jäsenistä vuodelle 2024. Kokouksessa Etelä-Karjalan Osuuskaupan (Eekoo) toimitusjohtaja Juha Riikola on valittu SOK:n hallituksen jäseneksi.

SOK:n hallituksen yhdeksän henkilön jäsenistö koostuu alueosuuskauppojen toimitusjohtajista, kahdesta S-ryhmän ulkopuolisesta jäsenestä, sekä sen puheenjohtajasta, joka on SOK:n pääjohtaja.

Päätöksen tehneessä SOK:n hallintoneuvostossa on 19 jäsentä. SOK:n hallintoneuvostossa on yksi jäsen jokaisesta alueosuuskaupasta. Etelä-Karjalan Osuuskauppaa on hallintoneuvostossa edustanut vuodesta 2018 alkaen Eekoon hallintoneuvoston puheenjohtaja Kari Suninen. Alueosuuskaupan hallintorakenteessa hallintoneuvoston puheenjohtaja on toimitusjohtajan hallinnollinen esimies.

Tämä on historian ensimmäinen kerta, kun Eekoon toimitusjohtaja on valittu SOK:n hallituksen luottamustehtävään. Valinta on yksi osoitus niin Juhan pitkäaikaisesta tuloksellisesta työurasta S-ryhmässä kuin Eekoon johdonmukaisesta positiivisesta kehityksestä hänen toimitusjohtaja-aikanaan, toteaa Eekoon hallintoneuvoston puheenjohtaja Kari Suninen.

Osuuskauppojen omistama Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta tuottaa keskitetysti yhteiset hankinta-, asiantuntija- ja tukipalvelut osuuskaupoille. SOK vastaa myös S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. Liiketoiminta on organisoitu valtakunnallisiin ketjuihin.

SOK:n hallintoneuvoston rooli on edustaa laajaa omistajakenttää ja toimia yhteisen tahdonmuodostuksen foorumina keskeisimpien strategisten kysymysten osalta. Hallintoneuvosto toimii suurten linjojen ratkaisijana sekä jäsenten edun valvojana. Hallintoneuvosto vahvistaa hallituksen esityksestä kaikki S-ryhmän ja SOK-yhtymän keskeiset strategiset linjaukset.

SOK:n hallitus edustaa osuuskuntaa ja huolehtii sen hallinnosta ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä SOK-yhtymän puitteissa lain ja sääntöjen mukaisesti. Hallituksen erityisenä tehtävänä on strategisten päätösten valmistelu hallintoneuvostolle sekä SOK:n ja sen tytäryhtiöiden toimintasuunnitelmista päättäminen.

SOK:n hallitus 2024

Hannu Krook, pääjohtaja, puheenjohtaja
Kim Biskop, toimitusjohtaja
Nermin Hairedin, toimitusjohtaja
Katri Harra-Salonen, digijohtaja
Antti Heikkinen, toimitusjohtaja
Juha Riikola, toimitusjohtaja
Veli-Matti Liimatainen, toimitusjohtaja
Harri Miettinen, toimitusjohtaja
Antti Määttä, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa
hallintoneuvoston puheenjohtaja Kari Suninen, puh. 040 558 3706
toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 044 719 7210

Eekoon hallitus on tänään tiistaina 17.10.2023 hyväksynyt toimitusjohtajan esityksen, jonka mukaan jokainen Eekoon työntekijä (pois lukien johtoryhmän jäsenet) saa ylimääräisen 400 euron suuruisen tulospalkkion lokakuun palkanmaksun yhteydessä.

Palkkio suhteutetaan jokaisen eekoolaisen työsopimuksen tunteihin niin, että kokoaikaisen palkkio on maksimissaan 400 euroa.

Henkilökunta-alennus tuplana käyttötavaratuotteista koko marraskuun ajan

Ylimääräisen tulospalkkion lisäksi Eekoon henkilökunta saa tupla-alennuksen käyttötavaratuotteista Eekoon Prismoissa, Sokoksella ja Emotionissa koko marraskuun ajan.

Eekoolaisten joululahja

Tänä vuonna Eekoon henkilöstö saa joululahjaksi laadukkaat vedenpitävät Salomonin vaelluskengät.

Eekoolaisten muut edut

Eekoo huomioi työntekijöitään monin eri tavoin nyt annettavan ylimääräisen tulospalkkion lisäksi. Eekoon henkilöstö saa 3–25 prosenttia henkilökunta-alennusta kaikista S-ryhmän toimipaikoista. Myös kaikki Eekoon työntekijät kuuluvat kannuste- ja tulospalkkauksen piiriin.

 

Kiitämme henkilökuntaamme loistavasta työstä!

 

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi

Lappeenrannan kauppakeskus IsoKristiinan Fafa’s-ravintola lopettaa toimintansa ja on auki viimeisen kerran tiistaina 31.10.2023.

Fafa’sin yhteydessä toimiva Hesburger laajenee Fafa’sin tiloihin ja ravintolan asiakaspaikkamäärä kasvaa parantaen asiointikokemusta entisestään.

Hesburger IsoKristiina on suljettuna 6.-9.11.2023 ja avataan asiakkaille uudistettuna perjantaina 10.11.2023.

 

Lisätietoja:
Aleksi Vuorinne
Eekoon matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja
aleksi.vuorinne@sok.fi, puh. 010 762 0025