Hyödynnä huippuedut!

Tarjoukset voimassa 28.–30.10., ellei muuta mainita.

Original Sokos Hotel lappee Standard huone 80€/1-2hh ajalle 27.–30.10.2022
(Loppuunmyyty)

S-Etukortilla Eekoon ruokaravintoloista ja kahviloista -25% laskun loppusummasta. Tarjous voimassa Amarillossa, Lappeenrannan ja Imatran Rossossa, Anguksessa, Fafa’sissa, Coffee Housessa, Prisma Lappeenrannan sekä Imatran ravintolamaailmoissa ja Cafe Myllyssä. Pöytävarauksen voit tehdä kätevästi osoitteessa raflaamo.fi

Tapahtumat

Perjantaina 28.10.

Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit Kehruuhuoneella. S-Etukortilla liput -50% . Showtime klo 21
>> Osta liput <<

Lauantaina 29.10.

Elastinen Kehruuhuoneella. S-Etukortilla liput -50% Showtime klo 21

>>Osta liput!<<

Sunnuntaina 30.10.

Eekoon autokauppojen 115 v. juhlanäyttely

Tuntuvia autoilijan etuja:

Katso lisätiedot autoripatti.fi

 

Lisää Eekoo 115 – juhlavuodesta eekoo.fi/eekoo115

”Hyvän ruuan Tassos” oli Lappeenrannan Valtakadulla legendaarinen kreikkalaistyyppinen ravintola, joka liikutti ihmisiä koko Suomen laajuisesti. Tassokseen tultiin pitkienkin matkojen takaa nauttimaan herkullisista ruoista sekä hurmaavasta palvelusta. Paikallisille Tassos on käsite, joka herättää tunteita ja tuo mieleen hienoja muistoja.

Muistatko vielä horiatikin, dolmadekset, moussakan, kritsan kanaruukun, souvlakin tai orfeuksen ruukun? Syys-lokakuussa Anguksessa fiilistellään ja tarjoillaan nostalgisesti Eekoon 115. juhlavuoden kunniaksi Tassoksen suosituimpia herkkuja valmistettuna samoilla salaisilla resepteillä kuin aikoinaan. Kaikki klassikkoannokset löytyvät Anguksen ruokalistalta siellä jo valmiiksi olevan pippuripihvin ohella.

Angukseen on periytynyt tuo Tassoksen maankuulu pippuripihvi, jonka kastike tehdään edelleen samalla tarkoin varjellulla reseptillä, joka on kehitetty Tassoksen keittiössä. Klassikkopihvi on aikojen saatossa pitänyt vierellään erilaisia lisukkeita, mutta kastike on pysynyt ennallaan ja sitä tarjoillaan itseoikeutetusti Anguksen listalla signature-merkinnällä.

Eihän Tassos ihan 115-vuotias ole, mutta on tarjonnut elämänmakuisia kohtaamisia ja upeita ruokaelämyksiä vuosikymmenten ajan. Angus on Tassoksen perillinen ja luonteva paikka muistella legendaarista kreikkalaisravintolaa, kertoo Anguksen ravintolapäällikkö Hannele Havia.

Lämpimästi tervetuloa herättelemään herkullisia muistoja tai kokemaan uusia makuelämyksiä!

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, ravintolapäällikkö Hannele Havia, puh. 010 7620 301, hannele.havia@sok.fi

Eekoon kaupat palvelevat laajoin aukioloajoin juhannuksen alla

Juhannusviikon suosituin kauppapäivä Eekoon ruokakaupoissa (Prisma, S-market ja Sale) on perinteisesti juhannusaattoa edeltävä torstai. Jos isoimmat ruuhkat haluaa välttää, kannattaa ostoksille suunnata jo alkuviikosta tai vuorokauden rauhallisimpina tunteina, eli varhain aamulla, myöhään illalla tai yöllä.

S-market Pallo on pysyvästi avoinna 24 h, samoin autoilevien asiakkaiden ABC Viipurinportti. Juhannuksen alla Prisma Lappeenranta palvelee ympäri vuorokauden juhannusaattoon asti ja Prisma Imatra laajennetuin aukioloin klo 6–24. Toimipaikkaverkostomme on laajasti auki läpi juhannuksen, joten ostoksia voi tehdä vaivattomasti juhannuspyhienkin aikana, kertoo Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Juhannusruoat voi tilata verkkokaupan kautta

Ruoan verkkokaupassa on mukana yhdeksän Eekoon myymälää. S-kaupat.fi:stä tai S-kaupat-mobiilisovelluksesta voi helposti tarkistaa, tarjoaako mökkipaikkakunnalla sijaitseva tai matkan varrelle osuva myymälä verkkokaupan palvelua. Lisäksi kannattaa tarkistaa eri ketjujen myymälät – jos esimerkiksi Prisman toimitusajat olisivat jo varattu loppuun, saattaa vapaita aikoja löytyä vielä S-marketeista.

Oman juhannuskaupan aukioloajat voi tarkistaa osoitteesta https://eekoo.fi/news/eekoon-myymaloiden-aukioloajat-juhannuksena-2022/. Ruoan verkkokaupan palvelua tarjoavat myymälät ja vapaat toimitusajat löytyvät osoitteesta https://www.s-kaupat.fi/ sekä S-kaupat-mobiilisovelluksesta.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

Etelä-Karjalan Osuuskauppa täyttää syksyllä 115 vuotta. Synttäreitä juhlistaaksemme syksy tuo mukanaan monenlaisia tapahtumia ja etuja omistajillemme.

Lokakuussa järjestämme yhteistyössä Teatteri Imatran ja Lappeenrannan Kaupunginteatterin kanssa kaksi juhlanäytöstä, joiden lipuista Eekoon asiakasomistaja maksaa vain puolet normaalihinnasta. Esityksiksi olemme valinneet molempien teattereiden syksyn ohjelmistosta todelliset huippunäytelmät Kuninkaan Puhe ja Viisas Neitsyt.

 

KUNINKAAN PUHE – Koskettava maailmanmenestysnäytelmä

Teatteri Imatra

LA 1.10.2022 klo 13.00

Lisätiedot ja liput > https://teatteri-imatra.fi/ohjelmisto/kuninkaan-puhe

VIISAS NEITSYT – Kansakomedia rahasta, talosta ja rakkaudesta

Lappeenrannan Kaupunginteatteri

LA 15.10.2022 klo 14.00

Lisätiedot ja liput > https://www.lprteatteri.fi/fi/Ohjelmisto/Viisas-neitsyt

 

Eekoon asiakasomistajien liput molempiin esityksiin -50 %, etu koskee myös perheenjäseniä.

Tervetuloa teatteriin!

Juhannusviikon aukioloajat Eekoon myymälöissä

 

Hyvää juhannusta!

Eekoon palvelutarjonta laajenee Imatralla juhannusta edeltävällä viikolla usealla uudella palvelulla.

S-market Imatrankosken palvelutarjonta laajenee seuraavasti:

Palveluiden parannus näkyy myös sisällä myymälässä, kun S-market Imatrankosken paistopiste otetaan käyttöön ja paikan päällä paistettuja tuotteita tulee myyntiin jo tulevana viikonloppuna.

S-market Imatrankosken palvelulaajennusten avajaistunnelmia voi maistaa jo tänään keskiviikkona 15.6.2022 Kuopijon Lettukeisarin letunpaistomaisto -tapahtuman merkeissä klo 10–16.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

Tervetuloa tutustumaan omaan kyläkauppaan

Kattavan myymäläverkoston merkitys elintarvikehuollon ja koko maan asuttavuuden turvaajana on korvaamaton, ja tätä täydentävät monipuolisesti palvelevat kyläkaupat. Kesäisin myös matkailijoiden ja mökkiläisten palvelut on taattu kyläkauppojen myötä. Kyläkaupoilla on paljon annettavaa koko Suomen lähipalveluiden säilyttämiseksi.

Eekoon Sale-myymälät viettävät lauantaina 11.6.2022 Kyläkauppapäivää Jurvalassa, Kuukanniemessä, Saarella, Suomenniemellä ja Ylämaalla. Kyläkauppapäivässä on mukana myös alueen paikallisia toimijoita esittelemässä omaa toimintaansa.

Kyläkauppa ei ole vain ruokakauppa

Haja-asutusalueiden, maaseudun asukkaat ja kesäasukkaat tietävät, että valikoimia räätälöidään paikallisesti ja kaupasta saa kätevästi kodeissa ja mökillä tarpeellista käyttötavaraa. Myymälästä saa usein posti-, paketti- ja käteispalveluita, Veikkaus-, apteekki- ja ravintolapalveluita sekä tietoa alueen tapahtumista ja muista palveluista.

Oman kyläkaupan tapahtumat

Kyläkauppapäivän tapahtuma-aika on lauantaina 11.6.2022 klo 10–15. Näet oman kyläkauppasi tapahtumatarjonnan mm. heidän Facebook-sivultaan:

Sale Jurvala
https://www.facebook.com/salejurvala
Sale Kuukanniemi
https://www.facebook.com/SaleKuukanniemi
Sale Saari
https://www.facebook.com/SaarenSale
Sale Suomenniemi
https://www.facebook.com/suomenniemensale
Sale Ylämaa
https://www.facebook.com/SaleYlamaa

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

Bonusta voit kerryttää myös paikallispartneriltamme – Imatran Seudun Sähköltä.
Sähköä käytetään joka päivä, ympäri vuoden.Miksi et kerryttäisi siitäkin Bonusta?

Ässä-sähkösopimus on helppo ja edullinen sähkösopimus, josta saat lisäksi S-ryhmän asiakasomistajana S-Etukortilla Bonusta.

Ässän saat sinulle sopivana vaihtoehtona, Ässä vesisähkönä kahden vuoden kiinteällä hinnalla, markkinahintoja seuraavana Ässä-sähkösopimuksena tai Ässä-pakettina kiinteällä kuukausihinnalla.

Tutustu Ässä-sähkösopimuksiin

9.9.-31.10.2021 välisenä aikana Eekoon toimipaikoissa S-Etukorttia käyttäneiden Eekoon asiakasomistajien kesken arvomme pikkujouluillan kahdelle! Voittaja saa valita illan herkutteluun joko Lappeenrannan Amarillossa tai Angus Steak & Winessa.

Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Yksi bonusostotapahtuma = 1 arpa, eli mitä enemmän bonustelet, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Tutustu pikkujoulutarjontaamme!

Liity asiakasomistajaksi!

Arvonnan säännöt:
1. Arvonnan järjestäjänä toimii Etelä-Karjalan Osuuskauppa.
2. Arvonnassa ovat mukana kaikki Etelä-Karjalan asiakasomistajien, jotka asuvat * ) Eekoon toimialueella 9.9.-31.10.2021 välisenä aikana Eekoon toimipaikoissa tekemät bonusostotapahtumat.
3. Arvonta suoritetaan 1.11.2021.
4. Etelä-Karjalan Osuuskauppa on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevaan yhteystietoon perustuen. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkinto luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti erikseen sovittavalla tavalla.
5. Etelä-Karjalan Osuuskauppa vastaa palkinnosta aiheutuvasta arpajaisveron maksamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Eekoon kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Eekoon vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.
6. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.
7. Arvonta toteutetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoilla S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri (s-kanava.fi)
8. Palkinto: Illallinen kahdelle (max arvo 200€) joko Lappeenrannan Amarillossa tai Angus Steak & Wine- ravintolassa. Palkintoillallinen lunastettava 31.12.2021 mennessä.

Hyvä S-mobiilin käyttäjä – kesäkuun etuja Sinulle ravintoloistamme Etelä-Karjalan Osuuskaupassa! Edut voimassa 1.6.-30.6.2021. Poimi kesäkuun edut S-Mobiililla! Etkö vielä omista S-mobiilia – lataa se tästä https://www.s-mobiili.fi/

Lappeenranta

Pizza&Buffa Prisma

Take Away pizza & salaatti 10€ (norm. 13,90€). Perhekokoinen pizza 4 täytteellä valinnan mukaan ja salaatti runsaasta salaattipöydästä.

Fiestapöytä arkisin 10€ ( norm.11,50€)

Saga Event Venue

Sagan runsas Original-aamiainen, 13€ (norm. 15,90€)

Coffee House

Piknik-setti: kahvi & croissant sekä mehu + donitsi 8€ (norm. 11,70€)

Fafa´s IsoKristiina

Slide-plate (pienet ranskalaiset, pienet halloumit, kukkakaali. Dippeinä matbuha, tzatsiki & tahini) 8€

Angus Steak & Wine

Pääruoan ostajalle kaksi jälkiruokaa listalta yhden hinnalla, tarjoamme edullisimman!

Presso Prisma

Kaksi kahvia & suklaakonvehdit yhden hinnalla (norm. 5,60€)

Amarillo

-15% laskun loppusummasta koko seurueelle

VENN

Mukimisu 5,- (norm 8,50)

Rosso IsoKristiina

kaikki listan pastat -25%

 

Imatra

Aino kahvila & ravintola

2 jäälattea yhden hinnalla (4,20€)

Pub Vahti

nacholautanen 3,50 € (norm.hinta 5 €)

Rosso

kesäkuu kaikki listan pastat -25%

 

Taavetti

Kanuuna: kahvi ja päivän pulla 3,50 € (norm. hinta n. 5 €)