Eekoon kaupat palvelevat laajoin aukioloajoin juhannuksen alla

Juhannusviikon suosituin kauppapäivä Eekoon ruokakaupoissa (Prisma, S-market ja Sale) on perinteisesti juhannusaattoa edeltävä torstai. Jos isoimmat ruuhkat haluaa välttää, kannattaa ostoksille suunnata jo alkuviikosta tai vuorokauden rauhallisimpina tunteina, eli varhain aamulla, myöhään illalla tai yöllä.

S-market Pallo on pysyvästi avoinna 24 h, samoin autoilevien asiakkaiden ABC Viipurinportti. Juhannuksen alla Prisma Lappeenranta palvelee ympäri vuorokauden juhannusaattoon asti ja Prisma Imatra laajennetuin aukioloin klo 6–24. Toimipaikkaverkostomme on laajasti auki läpi juhannuksen, joten ostoksia voi tehdä vaivattomasti juhannuspyhienkin aikana, kertoo Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Juhannusruoat voi tilata verkkokaupan kautta

Ruoan verkkokaupassa on mukana yhdeksän Eekoon myymälää. S-kaupat.fi:stä tai S-kaupat-mobiilisovelluksesta voi helposti tarkistaa, tarjoaako mökkipaikkakunnalla sijaitseva tai matkan varrelle osuva myymälä verkkokaupan palvelua. Lisäksi kannattaa tarkistaa eri ketjujen myymälät – jos esimerkiksi Prisman toimitusajat olisivat jo varattu loppuun, saattaa vapaita aikoja löytyä vielä S-marketeista.

Oman juhannuskaupan aukioloajat voi tarkistaa osoitteesta https://eekoo.fi/news/eekoon-myymaloiden-aukioloajat-juhannuksena-2022/. Ruoan verkkokaupan palvelua tarjoavat myymälät ja vapaat toimitusajat löytyvät osoitteesta https://www.s-kaupat.fi/ sekä S-kaupat-mobiilisovelluksesta.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

Etelä-Karjalan Osuuskauppa täyttää syksyllä 115 vuotta. Synttäreitä juhlistaaksemme syksy tuo mukanaan monenlaisia tapahtumia ja etuja omistajillemme.

Lokakuussa järjestämme yhteistyössä Teatteri Imatran ja Lappeenrannan Kaupunginteatterin kanssa kaksi juhlanäytöstä, joiden lipuista Eekoon asiakasomistaja maksaa vain puolet normaalihinnasta. Esityksiksi olemme valinneet molempien teattereiden syksyn ohjelmistosta todelliset huippunäytelmät Kuninkaan Puhe ja Viisas Neitsyt.

 

KUNINKAAN PUHE – Koskettava maailmanmenestysnäytelmä

Teatteri Imatra

LA 1.10.2022 klo 13.00

Lisätiedot ja liput > https://teatteri-imatra.fi/ohjelmisto/kuninkaan-puhe

VIISAS NEITSYT – Kansakomedia rahasta, talosta ja rakkaudesta

Lappeenrannan Kaupunginteatteri

LA 15.10.2022 klo 14.00

Lisätiedot ja liput > https://www.lprteatteri.fi/fi/Ohjelmisto/Viisas-neitsyt

 

Eekoon asiakasomistajien liput molempiin esityksiin -50 %, etu koskee myös perheenjäseniä.

Tervetuloa teatteriin!

Juhannusviikon aukioloajat Eekoon myymälöissä

 

Hyvää juhannusta!

Eekoon palvelutarjonta laajenee Imatralla juhannusta edeltävällä viikolla usealla uudella palvelulla.

S-market Imatrankosken palvelutarjonta laajenee seuraavasti:

Palveluiden parannus näkyy myös sisällä myymälässä, kun S-market Imatrankosken paistopiste otetaan käyttöön ja paikan päällä paistettuja tuotteita tulee myyntiin jo tulevana viikonloppuna.

S-market Imatrankosken palvelulaajennusten avajaistunnelmia voi maistaa jo tänään keskiviikkona 15.6.2022 Kuopijon Lettukeisarin letunpaistomaisto -tapahtuman merkeissä klo 10–16.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

Tervetuloa tutustumaan omaan kyläkauppaan

Kattavan myymäläverkoston merkitys elintarvikehuollon ja koko maan asuttavuuden turvaajana on korvaamaton, ja tätä täydentävät monipuolisesti palvelevat kyläkaupat. Kesäisin myös matkailijoiden ja mökkiläisten palvelut on taattu kyläkauppojen myötä. Kyläkaupoilla on paljon annettavaa koko Suomen lähipalveluiden säilyttämiseksi.

Eekoon Sale-myymälät viettävät lauantaina 11.6.2022 Kyläkauppapäivää Jurvalassa, Kuukanniemessä, Saarella, Suomenniemellä ja Ylämaalla. Kyläkauppapäivässä on mukana myös alueen paikallisia toimijoita esittelemässä omaa toimintaansa.

Kyläkauppa ei ole vain ruokakauppa

Haja-asutusalueiden, maaseudun asukkaat ja kesäasukkaat tietävät, että valikoimia räätälöidään paikallisesti ja kaupasta saa kätevästi kodeissa ja mökillä tarpeellista käyttötavaraa. Myymälästä saa usein posti-, paketti- ja käteispalveluita, Veikkaus-, apteekki- ja ravintolapalveluita sekä tietoa alueen tapahtumista ja muista palveluista.

Oman kyläkaupan tapahtumat

Kyläkauppapäivän tapahtuma-aika on lauantaina 11.6.2022 klo 10–15. Näet oman kyläkauppasi tapahtumatarjonnan mm. heidän Facebook-sivultaan:

Sale Jurvala
https://www.facebook.com/salejurvala
Sale Kuukanniemi
https://www.facebook.com/SaleKuukanniemi
Sale Saari
https://www.facebook.com/SaarenSale
Sale Suomenniemi
https://www.facebook.com/suomenniemensale
Sale Ylämaa
https://www.facebook.com/SaleYlamaa

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

Bonusta voit kerryttää myös paikallispartneriltamme – Imatran Seudun Sähköltä.
Sähköä käytetään joka päivä, ympäri vuoden.Miksi et kerryttäisi siitäkin Bonusta?

Ässä-sähkösopimus on helppo ja edullinen sähkösopimus, josta saat lisäksi S-ryhmän asiakasomistajana S-Etukortilla Bonusta.

Ässän saat sinulle sopivana vaihtoehtona, Ässä vesisähkönä kahden vuoden kiinteällä hinnalla, markkinahintoja seuraavana Ässä-sähkösopimuksena tai Ässä-pakettina kiinteällä kuukausihinnalla.

Tutustu Ässä-sähkösopimuksiin

9.9.-31.10.2021 välisenä aikana Eekoon toimipaikoissa S-Etukorttia käyttäneiden Eekoon asiakasomistajien kesken arvomme pikkujouluillan kahdelle! Voittaja saa valita illan herkutteluun joko Lappeenrannan Amarillossa tai Angus Steak & Winessa.

Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Yksi bonusostotapahtuma = 1 arpa, eli mitä enemmän bonustelet, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Tutustu pikkujoulutarjontaamme!

Liity asiakasomistajaksi!

Arvonnan säännöt:
1. Arvonnan järjestäjänä toimii Etelä-Karjalan Osuuskauppa.
2. Arvonnassa ovat mukana kaikki Etelä-Karjalan asiakasomistajien, jotka asuvat * ) Eekoon toimialueella 9.9.-31.10.2021 välisenä aikana Eekoon toimipaikoissa tekemät bonusostotapahtumat.
3. Arvonta suoritetaan 1.11.2021.
4. Etelä-Karjalan Osuuskauppa on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevaan yhteystietoon perustuen. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkinto luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti erikseen sovittavalla tavalla.
5. Etelä-Karjalan Osuuskauppa vastaa palkinnosta aiheutuvasta arpajaisveron maksamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Eekoon kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Eekoon vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.
6. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.
7. Arvonta toteutetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoilla S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri (s-kanava.fi)
8. Palkinto: Illallinen kahdelle (max arvo 200€) joko Lappeenrannan Amarillossa tai Angus Steak & Wine- ravintolassa. Palkintoillallinen lunastettava 31.12.2021 mennessä.

Hyvä S-mobiilin käyttäjä – kesäkuun etuja Sinulle ravintoloistamme Etelä-Karjalan Osuuskaupassa! Edut voimassa 1.6.-30.6.2021. Poimi kesäkuun edut S-Mobiililla! Etkö vielä omista S-mobiilia – lataa se tästä https://www.s-mobiili.fi/

Lappeenranta

Pizza&Buffa Prisma

Take Away pizza & salaatti 10€ (norm. 13,90€). Perhekokoinen pizza 4 täytteellä valinnan mukaan ja salaatti runsaasta salaattipöydästä.

Fiestapöytä arkisin 10€ ( norm.11,50€)

Saga Event Venue

Sagan runsas Original-aamiainen, 13€ (norm. 15,90€)

Coffee House

Piknik-setti: kahvi & croissant sekä mehu + donitsi 8€ (norm. 11,70€)

Fafa´s IsoKristiina

Slide-plate (pienet ranskalaiset, pienet halloumit, kukkakaali. Dippeinä matbuha, tzatsiki & tahini) 8€

Angus Steak & Wine

Pääruoan ostajalle kaksi jälkiruokaa listalta yhden hinnalla, tarjoamme edullisimman!

Presso Prisma

Kaksi kahvia & suklaakonvehdit yhden hinnalla (norm. 5,60€)

Amarillo

-15% laskun loppusummasta koko seurueelle

VENN

Mukimisu 5,- (norm 8,50)

Rosso IsoKristiina

kaikki listan pastat -25%

 

Imatra

Aino kahvila & ravintola

2 jäälattea yhden hinnalla (4,20€)

Pub Vahti

nacholautanen 3,50 € (norm.hinta 5 €)

Rosso

kesäkuu kaikki listan pastat -25%

 

Taavetti

Kanuuna: kahvi ja päivän pulla 3,50 € (norm. hinta n. 5 €)

Eekoon toiminnan tarkoitus on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille vastuullisesti, sekä tarjota ylivoimaista hyötyä ja helppoutta omasta osuuskaupasta. Toiminnan tarkoitus konkretisoitui jälleen viime vuonna joulukuun alussa, kun Eekoo tiedotti Sale Ruoholammen investointisuunnitelmista. Keskiviikkona 16.6.2021 on vihdoin myymälän avajaispäivä! Myymälä on lapsivoittoisen asutusalueen keskiössä ja pyydämmekin alueen lapsia osallistumaan kaupan avaukseen kello 10.00.

Ruoholammen alueella ei ole ollut aiemmin lähipalveluja lainkaan. Alue on voimakkaasti kehittyvä, jonka lisäksi loma-asuntoja löytyy alueelta lähemmäs 400.

Eekoon arvoihin kuuluu mm. toiminnan jatkuva uudistaminen ja olemme olemassa asiakasta varten. Ruoholammen alueella on runsaasti asiakasomistajia ja halusimme kehittää heidän palvelutarjontaansa avaamalla lähikaupan, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola kertoo. Kiitän Lappeenrannan kaupunkia hyvästä yhteistyöstä suunnitteluvaiheesta alkaen. Alueen oman kaupan avaaminen lisää Ruoholammen vetovoimaa asumisalueena ja tällä tavalla kannamme myös vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä, Riikola jatkaa.

Nyt avattava Sale on nykyaikainen ja se on tehty uuden konseptin mukaisesti raikkaalla ilmeellä. Myymäläsuunnittelussa huomioidaan paikkakuntien ja alueiden erilaiset tarpeet ja ruoholampelaisten oma kauppa haluttiin toteuttaa helposti lähestyttävänä myymälänä, jossa on ammattitaitoinen palvelu. Muun muassa pikakassapalvelu ja Veikkaus ovat toteutettujen asiakastoiveiden listalla. Saleen mahtuu ostoksille myös vaunujen tai rattaiden kanssa ja ulko-oven vieressä on ajoluiska tätä varten.

Ruoholammen Saleen on laitettu hyvä perusvalikoima tuotteita: lihoja, hedelmiä, vihanneksia. Myös mökkiläi-set on otettu huomioon pienellä ns. mökkivalikoimalla. Salen viidestä työntekijästä koostuva henkilökunta on halunnut erityisesti korostaa asiakaskohtaamisen tärkeyttä ja ostoksille voit tulla vaikkapa puutarhatöiden ja saunan lämmityksen lomassa, juuri sellaisena kuin olet, kuvailee Eekoon vähittäistavarakaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen. Aukioloajat ovat laajat ja lähikauppamme on avoinna joka päivä klo 22.00 asti. Maanantaista lauantaihin avaamme myymälän klo 7.00 ja sunnuntaisin klo 9.00, Väyrynen lisää.

Rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota vastuulliseen rakentamiseen ja ympäristöön

Ruoholammen Salen talotoimittajajana toimi FM-Haus Oy ja maanrakennusurakoitsijana T. Kiljunen Oy.

Rakennus on toteutettu mahdollisimman hiilineutraalisti puurakenteisena, käyttäen nykyaikaista moduulirakennustekniikkaa, jossa moduulit rakennetaan mahdollisimman valmiiksi sääsuojassa tehtaan sisällä. Rakennusaika Ruoholammen tontilla oli maanrakennustöiden alkamisesta kaupan avaukseen kaksi ja puoli kuukautta, Eekoon kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen kertoo.

Myymälärakennuksen lämmityksessä hyödynnetään kylmäjärjestelmän lauhdelämpö tehokkaasti lämpöpumpun avulla. Asioinnin mukavuutta lisäävät energiatehokkaat ovelliset kylmäkalusteet, joiden kylmäaineena käytetään ympäristölle haitatonta hiilidioksidia. Myymälän valaistus on tehty energiatehokkailla led-valoilla ja myymäläopasteissa on käytetty kierrätysmateriaalia.

Avajaisten kunniavieraita ovat lapset ja perheet

Toivotamme tervetulleiksi kaikki alueen lapset ja avaamaan Ruoholammen Salen keskiviikkona 16.6.2021 kello 10!
Avajaisissa on lapsille ilmapalloja, jäätelöä ja he pääsevät pyörittämään onnenpyörää. Salen löydät osoitteesta Ruoholammenkatu 1, Lappeenranta.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa
toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi
vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi
kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen, puh. 010 7620 016, mikko.harkonen@sok.fi

Me Eekoolaiset haluamme olla mukana mahdollistamassa kesän harrastamiseen ja liikkumiseen liittyviä tapahtumia alueellamme. Kesällä 2021 olemme mukana tukemassa mm. seuraavia alueen tapahtumia:

IPV Imatra eli Imatran Palloveikot järjestää koko perheelle suunnatun laskiaistapahtuman Ukonniemessä keskellä kesää, torstaina 8.7. klo 12.00-15.00. Edellisenä päivänä yhdistetyn maajoukkue ottaa toisistaan mittaa Lunta tupaan!-tapahtumassa

Saimaa Cyckle Tour 9.-10.7.2021 – pyöräilytapahtuma Imatralla. Saimaa Cyckle Tour ei ole kilpailu vaan tapahtuma kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille. Tapahtuman tavoitteena on kasvaa Suomen suurimmaksi pyöräilytapahtumaksi ja houkutella tapahtumaan osallistujia eri puolilta maailmaa.

Willimiesajot 17.-18.7.2021 on näyttävä kaksipäiväinen pyöräilytapahtuma Lappeenrannan keskustassa. Tapahtuma koostuu kilpasarjojen kolmen kilpailun etapeista sekä erilaisista kuntotapahtumista.

YAG Youth Athletics Games – Nuorisoyleisurheilun suurtapahtuma Lappeenrannan Kimpisessä 23.-25.7.2021

Lappeen Riennon EEKOO- Tuplasprintti 8.8.2021 on suunnistustapahtuma, jossa päivän ensimmäinen kilpailu toimii samalla Kaakon AM-kilpailuna.

Eekoo tekee yhteistyösopimuksen aina yksittäisten ikäkausijoukkueiden sijaan koko seuran kanssa, jotta tuki leviää laajasti ja tasapuolisesti kaikkien seuralaisten, erityisesti juniorien hyödyksi. Sponsoroinnistamme saat lisätietoa yhteistyösopimuksistamme vastaavalta: Jonna Vuorinne / jonna.vuorinne@sok.fi