Bonusta voit kerryttää myös paikallispartneriltamme – Imatran Seudun Sähköltä.
Sähköä käytetään joka päivä, ympäri vuoden.Miksi et kerryttäisi siitäkin Bonusta?

Ässä-sähkösopimus on helppo ja edullinen sähkösopimus, josta saat lisäksi S-ryhmän asiakasomistajana S-Etukortilla Bonusta.

Ässän saat sinulle sopivana vaihtoehtona, Ässä vesisähkönä kahden vuoden kiinteällä hinnalla, markkinahintoja seuraavana Ässä-sähkösopimuksena tai Ässä-pakettina kiinteällä kuukausihinnalla.

Tutustu Ässä-sähkösopimuksiin

9.9.-31.10.2021 välisenä aikana Eekoon toimipaikoissa S-Etukorttia käyttäneiden Eekoon asiakasomistajien kesken arvomme pikkujouluillan kahdelle! Voittaja saa valita illan herkutteluun joko Lappeenrannan Amarillossa tai Angus Steak & Winessa.

Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Yksi bonusostotapahtuma = 1 arpa, eli mitä enemmän bonustelet, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Tutustu pikkujoulutarjontaamme!

Liity asiakasomistajaksi!

Arvonnan säännöt:
1. Arvonnan järjestäjänä toimii Etelä-Karjalan Osuuskauppa.
2. Arvonnassa ovat mukana kaikki Etelä-Karjalan asiakasomistajien, jotka asuvat * ) Eekoon toimialueella 9.9.-31.10.2021 välisenä aikana Eekoon toimipaikoissa tekemät bonusostotapahtumat.
3. Arvonta suoritetaan 1.11.2021.
4. Etelä-Karjalan Osuuskauppa on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevaan yhteystietoon perustuen. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkinto luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti erikseen sovittavalla tavalla.
5. Etelä-Karjalan Osuuskauppa vastaa palkinnosta aiheutuvasta arpajaisveron maksamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Eekoon kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Eekoon vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.
6. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.
7. Arvonta toteutetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoilla S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri (s-kanava.fi)
8. Palkinto: Illallinen kahdelle (max arvo 200€) joko Lappeenrannan Amarillossa tai Angus Steak & Wine- ravintolassa. Palkintoillallinen lunastettava 31.12.2021 mennessä.

Hyvä S-mobiilin käyttäjä – kesäkuun etuja Sinulle ravintoloistamme Etelä-Karjalan Osuuskaupassa! Edut voimassa 1.6.-30.6.2021. Poimi kesäkuun edut S-Mobiililla! Etkö vielä omista S-mobiilia – lataa se tästä https://www.s-mobiili.fi/

Lappeenranta

Pizza&Buffa Prisma

Take Away pizza & salaatti 10€ (norm. 13,90€). Perhekokoinen pizza 4 täytteellä valinnan mukaan ja salaatti runsaasta salaattipöydästä.

Fiestapöytä arkisin 10€ ( norm.11,50€)

Saga Event Venue

Sagan runsas Original-aamiainen, 13€ (norm. 15,90€)

Coffee House

Piknik-setti: kahvi & croissant sekä mehu + donitsi 8€ (norm. 11,70€)

Fafa´s IsoKristiina

Slide-plate (pienet ranskalaiset, pienet halloumit, kukkakaali. Dippeinä matbuha, tzatsiki & tahini) 8€

Angus Steak & Wine

Pääruoan ostajalle kaksi jälkiruokaa listalta yhden hinnalla, tarjoamme edullisimman!

Presso Prisma

Kaksi kahvia & suklaakonvehdit yhden hinnalla (norm. 5,60€)

Amarillo

-15% laskun loppusummasta koko seurueelle

VENN

Mukimisu 5,- (norm 8,50)

Rosso IsoKristiina

kaikki listan pastat -25%

 

Imatra

Aino kahvila & ravintola

2 jäälattea yhden hinnalla (4,20€)

Pub Vahti

nacholautanen 3,50 € (norm.hinta 5 €)

Rosso

kesäkuu kaikki listan pastat -25%

 

Taavetti

Kanuuna: kahvi ja päivän pulla 3,50 € (norm. hinta n. 5 €)

Eekoon toiminnan tarkoitus on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille vastuullisesti, sekä tarjota ylivoimaista hyötyä ja helppoutta omasta osuuskaupasta. Toiminnan tarkoitus konkretisoitui jälleen viime vuonna joulukuun alussa, kun Eekoo tiedotti Sale Ruoholammen investointisuunnitelmista. Keskiviikkona 16.6.2021 on vihdoin myymälän avajaispäivä! Myymälä on lapsivoittoisen asutusalueen keskiössä ja pyydämmekin alueen lapsia osallistumaan kaupan avaukseen kello 10.00.

Ruoholammen alueella ei ole ollut aiemmin lähipalveluja lainkaan. Alue on voimakkaasti kehittyvä, jonka lisäksi loma-asuntoja löytyy alueelta lähemmäs 400.

Eekoon arvoihin kuuluu mm. toiminnan jatkuva uudistaminen ja olemme olemassa asiakasta varten. Ruoholammen alueella on runsaasti asiakasomistajia ja halusimme kehittää heidän palvelutarjontaansa avaamalla lähikaupan, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola kertoo. Kiitän Lappeenrannan kaupunkia hyvästä yhteistyöstä suunnitteluvaiheesta alkaen. Alueen oman kaupan avaaminen lisää Ruoholammen vetovoimaa asumisalueena ja tällä tavalla kannamme myös vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä, Riikola jatkaa.

Nyt avattava Sale on nykyaikainen ja se on tehty uuden konseptin mukaisesti raikkaalla ilmeellä. Myymäläsuunnittelussa huomioidaan paikkakuntien ja alueiden erilaiset tarpeet ja ruoholampelaisten oma kauppa haluttiin toteuttaa helposti lähestyttävänä myymälänä, jossa on ammattitaitoinen palvelu. Muun muassa pikakassapalvelu ja Veikkaus ovat toteutettujen asiakastoiveiden listalla. Saleen mahtuu ostoksille myös vaunujen tai rattaiden kanssa ja ulko-oven vieressä on ajoluiska tätä varten.

Ruoholammen Saleen on laitettu hyvä perusvalikoima tuotteita: lihoja, hedelmiä, vihanneksia. Myös mökkiläi-set on otettu huomioon pienellä ns. mökkivalikoimalla. Salen viidestä työntekijästä koostuva henkilökunta on halunnut erityisesti korostaa asiakaskohtaamisen tärkeyttä ja ostoksille voit tulla vaikkapa puutarhatöiden ja saunan lämmityksen lomassa, juuri sellaisena kuin olet, kuvailee Eekoon vähittäistavarakaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen. Aukioloajat ovat laajat ja lähikauppamme on avoinna joka päivä klo 22.00 asti. Maanantaista lauantaihin avaamme myymälän klo 7.00 ja sunnuntaisin klo 9.00, Väyrynen lisää.

Rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota vastuulliseen rakentamiseen ja ympäristöön

Ruoholammen Salen talotoimittajajana toimi FM-Haus Oy ja maanrakennusurakoitsijana T. Kiljunen Oy.

Rakennus on toteutettu mahdollisimman hiilineutraalisti puurakenteisena, käyttäen nykyaikaista moduulirakennustekniikkaa, jossa moduulit rakennetaan mahdollisimman valmiiksi sääsuojassa tehtaan sisällä. Rakennusaika Ruoholammen tontilla oli maanrakennustöiden alkamisesta kaupan avaukseen kaksi ja puoli kuukautta, Eekoon kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen kertoo.

Myymälärakennuksen lämmityksessä hyödynnetään kylmäjärjestelmän lauhdelämpö tehokkaasti lämpöpumpun avulla. Asioinnin mukavuutta lisäävät energiatehokkaat ovelliset kylmäkalusteet, joiden kylmäaineena käytetään ympäristölle haitatonta hiilidioksidia. Myymälän valaistus on tehty energiatehokkailla led-valoilla ja myymäläopasteissa on käytetty kierrätysmateriaalia.

Avajaisten kunniavieraita ovat lapset ja perheet

Toivotamme tervetulleiksi kaikki alueen lapset ja avaamaan Ruoholammen Salen keskiviikkona 16.6.2021 kello 10!
Avajaisissa on lapsille ilmapalloja, jäätelöä ja he pääsevät pyörittämään onnenpyörää. Salen löydät osoitteesta Ruoholammenkatu 1, Lappeenranta.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa
toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi
vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi
kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen, puh. 010 7620 016, mikko.harkonen@sok.fi

Me Eekoolaiset haluamme olla mukana mahdollistamassa kesän harrastamiseen ja liikkumiseen liittyviä tapahtumia alueellamme. Kesällä 2021 olemme mukana tukemassa mm. seuraavia alueen tapahtumia:

IPV Imatra eli Imatran Palloveikot järjestää koko perheelle suunnatun laskiaistapahtuman Ukonniemessä keskellä kesää, torstaina 8.7. klo 12.00-15.00. Edellisenä päivänä yhdistetyn maajoukkue ottaa toisistaan mittaa Lunta tupaan!-tapahtumassa

Saimaa Cyckle Tour 9.-10.7.2021 – pyöräilytapahtuma Imatralla. Saimaa Cyckle Tour ei ole kilpailu vaan tapahtuma kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille. Tapahtuman tavoitteena on kasvaa Suomen suurimmaksi pyöräilytapahtumaksi ja houkutella tapahtumaan osallistujia eri puolilta maailmaa.

Willimiesajot 17.-18.7.2021 on näyttävä kaksipäiväinen pyöräilytapahtuma Lappeenrannan keskustassa. Tapahtuma koostuu kilpasarjojen kolmen kilpailun etapeista sekä erilaisista kuntotapahtumista.

YAG Youth Athletics Games – Nuorisoyleisurheilun suurtapahtuma Lappeenrannan Kimpisessä 23.-25.7.2021

Lappeen Riennon EEKOO- Tuplasprintti 8.8.2021 on suunnistustapahtuma, jossa päivän ensimmäinen kilpailu toimii samalla Kaakon AM-kilpailuna.

Eekoo tekee yhteistyösopimuksen aina yksittäisten ikäkausijoukkueiden sijaan koko seuran kanssa, jotta tuki leviää laajasti ja tasapuolisesti kaikkien seuralaisten, erityisesti juniorien hyödyksi. Sponsoroinnistamme saat lisätietoa yhteistyösopimuksistamme vastaavalta: Jonna Vuorinne / jonna.vuorinne@sok.fi

Yhdistä nostalginen höyrylaivaristeily kuvankauniilla Saimaalla osaksi hotellilomaasi Original Sokos Hotel Lappeessa!

Tänä kesänä myös Lappeenrannasta päästään risteilemään nostalgisella höyrylaivalla, kun matkailuyritys Vip Cruise avaa heinäkuussa yhteydet Joensuun, Savonlinnan, Kuopion ja Lappeenrannan välillä! S/s Savonlinna -alus risteilee kaupunkien välillä, ja upeista vesistöistä voi lähteä nauttimaan miltä tahansa paikkakunnalta. Kun laivamatkaan liittää yön kaupunkihotellissa, puhutaan jo kokonaisesta risteilylomasta.

Vanhan ajan höyrylaivatunnelmaa nykypäivän hengessä

Savonlinnan ja Lappeenrannan välillä oli kukoistava risteilyreitti 1900-luvun alussa, kun ylimystöä kuljetettiin kylpylälomille. S/s Savonlinna oli aikansa luksusristeilijä ruokailusalonkeineen. Elämyksellisiä, vanhan ajan tunnelmaa henkiviä risteilyjä on kaivattu, nyt herätämme ne uudelleen henkiin. Saimaan ohella ohjelmaan tulevat nyt Pielisen hienot maisemat, kertoo Janne Leinonen Vip Cruiselta. – Matkailijat janoavat nyt perinteisiä suomalaisia elämyksiä, ja historiallinen alus halkovarastoineen ja höyrykoneineen sekä idylliset järvimaisemat ovat sitä mitä suurimmassa määrin.

S/s Savonlinnan reitit Lappeenrannasta:

15.7. Savonlinna – Lappeenranta, Lähtö Savonlinnasta klo 10, Puumala klo 15, Lappeenranta klo 20
16.7. Risteilyt Lappeenrannassa klo 11, 13, 15 ja klo 19. Lisäksi mahdollisuus järjestää tilausristeilyjä
17.7. Lappeenranta – Savonlinna, lähtö klo 10

2.8. Savonlinna – Lappeenranta, Lähtö Savonlinnasta klo 10, Puumala klo 15, Lappeenranta klo 20
3.8. Risteilyt Lappeenrannassa klo 11, 13, 15 ja klo 19. Lisäksi mahdollisuus järjestää tilausristeilyjä
4.8. Lappeenranta – Savonlinna, lähtö klo 10

Höyrylaivaristeilyt Saimaalla voit ostaa kätevästi Saimaa Shopista.

Maisemaristeilyn hinta on 25 e/aikuinen, 12,50 e/lapsi. Reittimatka 95 e/aikuinen/yksi suunta, lapset 45 e.

Liput: https://saimaashop.com/

Lisätietoja:
Janne Leinonen, Founder, kapteeni, VIP CRUISE/LP Management Oy, puh. 050 368 2287, janne.leinonen@vipcruise.info

S/s Savonlinna – Saimaa express

Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2021 VIP CRUISE avaa perinteiset höyrylaivayhteydet uudella tavalla Savonlinnan, Joensuun, Kuopion ja Lappeenrannan reiteille. Näin aktivoidaan historialliset ja luonnonkauniit vesiliikenneyhteydet kaupunkien väleille. S/s Savonlinna-alus on metrin koivuhalolla kulkeva satavuotias höyrylaiva, joka rakennettiin Paul Wahl & Co:n Varkauden telakalla vuonna 1904. Aluksella on ravintolapalvelut A-oikeuksin ja se on rekisteröity 99 matkustajalle. www.vipcruise.info

Original Sokos Hotel Lappeessa yövyt kesällä edullisin asiakasomistajahinnoin!

Original Sokos Hotel Lappee on Etelä-Karjalan Osuuskaupan oma Sokos Hotelli, keskellä Lappeenrannan ydinkeskustaa. Huoliteltu miljöö, upeasti uudistuneet Saimaa-superior-huoneet, virkistävä saunaosasto sekä monipuolinen kauppojen ja ravintoloiden tarjonta takaavat rentouttavan hotelliloman keskellä kaupunkia. Kesäinen satama ja Linnoitus ovat kävelymatkan päässä. https://www.sokoshotels.fi/fi/lappeenranta/sokos-hotel-lappee

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Eekoo, toimii Etelä-Karjalassa 11 kunnan alueella. Eekoo on voimakkaasti kehittyvä palvelualan yritys, joka tarjoaa omistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta.

Eekoo juhlistaa uudistuneen Prisma Lappeenrannan avajaisaikaa järjestämällä Etelä-Karjalan kaikkien aikojen suurimman Ostoskärryrallin: arvomme 10 voittajaa 10 päivän aikana! Nimensä mukaisesti Ostoskärryralli 24/7 hyödyntää Prisman avajaishulinan poikkeuksellista 24h aukioloaikaa. Kymmenestä ostoskärryrallista eli ”erikoiskokeesta” kuusi on normaalia päiväsaikaan järjestettävää EK:ta ja neljä yö-EK:ta viikonloppu öisin. Ensimmäinen EK järjestetään perjantaina 28.5.2021 ja viimeinen (yö-EK) sunnuntaina 6.6.2021.

Ostoskärryralli 24/7:ään osallistutaan Prisma Lappeenrannan Facebook – sivuilta löytyvän ohjeistuksen mukaisesti. Ensimmäisten viiden erikoiskokeen voittajat arvotaan 27.5.2021 kello 12:00 ja samalla julkaistaan seuraavan erikoiskokeen osallistumisohjeet!

Jokaisella arvonnan voittajalla on kaksi minuuttia aikaa kerätä yhteen Prisman ostoskärryyn niin paljon elintarvikkeita kuin ehtii. Käyttötavaratuotteet on rajattu palkinnon ulkopuolelle. Ostoskärryralli ei koske alkoholi-, tupakkatuotteita, eikä nikotiinivalmisteita. Vain yksi sama tuote/tuoteryhmä.

Kaikista järjestettävistä erikoiskokeista kuvataan kuva- ja videomateriaalia, jota voidaan jakaa Eekoon somekanavissa ja muussa viestinnässä. Eekoo on suoraan viestillä yhteydessä Ostoskärryrallin voittajiin. Voittajille ilmoitetaan puhelinnumero, johon soittamalla he voivat sopia ajan omaan Ostoskärryralliinsa. Huom! Eekoo ei pyydä voittajilta viestillä tai millään muullakaan tavalla yhteys- tai muita lisätietoja. Varo huijareita!

Ostoskärryrallin säännöt löydät täältä.

Avaamme torstaina 27.5.2021 poikkeuksellisesti klo 10.00, jonka jälkeen Prisman ovet ovat avoinna avajaishulinan ajan 24 h vuorokaudessa 6.6.2021 asti.

Avajaisten jälkeen 7.6.2021 alkaen Prisma palvelee laajennetuilla aukioloajoilla joka päivä klo 7.00 – 23.00. Ruoan verkkokaupan noutopalvelu toimii jo nyt 24 h uudistetuissa tiloissa.

Lappeenrannan Prismassa on laajat 1000 auton ilmaiset pysäköintitilat, 25 000 päivittäistavara- ja kymmenien tuhansien käyttötavaratuotteiden valikoima. Prismaan on helppo tulla ja asiointi on vaivatonta ja turvallista.

Avajaispäivien aikana on paljon erilaisia tapahtumia: mm. huikeita tuotetarjouksia, tuote-esittelyjä sekä arvontoja.

Olemme huomioineet koronatilanteen ja siihen liittyvät ohjeistukset, joten pyrimme antamaan entistä turvallisemman asiointikokemuksen viettämällä avajaisia useita päiviä ympärivuorokautisella aukiololla. Tulethan kauppaan vain terveenä! Suojele muita ja itseäsi käyttämällä maskia ja muistathan myös huolehtia käsihygieniasta ja pitää turvavälit.

Tervetuloa ostoksille uuteen Prismaan! Jos et vielä ole Eekoon asiakasomistajajäsen, lue liittymisestä lisää täältä.

Tule kysymään vinkit ruuanlaittoon Kehruuhuoneen Keittiömestari Ari Ovaskalta!
Arin löydät Prisman Ruokatorilta seuraavasti:
Torstai – perjantai 27. – 28.5. ja 3. – 4.6. klo 14 – 19
Lauantai 29.5. ja 5.6. klo 10 – 15

Torstaina 27.5.
Ikosen Tilateurastamo klo 11 alkaen
Atria Mestari Heidi Eerola opastaa liharuokien valmistusta klo 10 – 17
Haribo-tuote-esittely klo 10 – 17
Miettilän Juustola klo 10 – 17
Leipomo Toivonen klo 10 – 17

Tikkurilan maalipäivä klo 10 – 17

Perjantaina 28.5.
Ikosen Tilateurastamo klo 11 alkaen
Parikkalan Pika-Pulla klo 10 – 17
Haribo-tuote-esittely klo 10 – 17
Miettilän Juustola klo 10 – 17

Leader-urheiluravinteet –esittely klo 14 – 19
Liiga-SaiPa, paikalla edustuksen pelaajat Simo-Pekka Riikola, Niclas Westerholm ja Ville Vainikainen klo 15 – 18
Treenix klo 15 – 18

Lauantaina 29.5.
Parikkalan Pika-Pulla klo 9 – 16
SaiPa Salibandy, paikalla edustuksen pelaajat Oskari Möykkynen ja Jarno Pensikkala klo 12 – 15

 

Torstaina 3.6.
Paikallisten yritysten esittelyt klo 10 – 17
Ikosen Tilateurastamo
Leipomo Toivonen
Kesämäen leipomo Oy
Mauntekijä Oy
Jävla Sås Bolag Oy
Lehmus Roastery
Makea Coffee
Lemin Särä

Serla tuotemyynti

Perjantaina 4.6.
Ikosen Tilateurastamo
Kesämäen leipomo Oy
Miettilän Juustola

E-Way sähköpotkulautaesittely klo 14 – 19
Saipa Salibandy, paikalla edustuksen pelaajia klo 16 – 19
Leader-urheiluravinteet –esittely klo 14 – 19
Tukku.net –kalastusesittely klo 11 – 19
Serla tuotemyynti

Lauantaina 5.6.
Willimiehen Disc Golf esittelee seuratoimintaa klo 10 – 12
Serla tuotemyynti

 

Eekoon autokaupat ja ravintolat ovat myös avajaisissa mukana

Edut ja tapahtumat päivittyvät lähempänä avajaispäivää!

Ravintoloissamme esiintyy sekä kotimaisia eturivin tähtiä että paikallisia lahjakkuuksia. Usein tapahtumiin on vapaa pääsy!

Katso tulevat tapahtumat ja esiintyjät Raflaamosta.

Tervetuloa!