Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari on myöntänyt ansioituneille Suomen kansalaisille itsenäisyyspäivän kunniamerkkejä.

Seuraavat yhdeksän ansioitunutta eekoolaista saivat kunniamerkin:

Suomen Leijonan ansioristi (SL Ar)
Tiina Alho, sisäinen tarkastaja, Lappeenranta

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali (SVR M I)
Helena Sivonen, asiantuntija, Lappeenranta

Suomen Valkoisen Ruusun mitali (SVR M)
Sari Ahokainen, myyjä, Imatra
Tiina Hovi, myyjä, Ylämaa
Pirjo Kaipia, tarjoilija, Lappeenranta
Satu Pelkonen, myyjä, Lappeenranta
Kimmo Pulli, myyjä, Imatra
Kari Puurtinen, kirvesmies, Ylämaa
Jose Saborit Bribián, tarjoilija, Lappeenranta

Lämpimät onnittelumme!

Merkit luovutetaan kunniamerkkien saajille Eekoon järjestämässä arvomerkkijuhlassa maaliskuussa 2024.

Eekoon asiakasomistajat saivat jälleen ehdottaa joululahjoituksen kohdetta ja ehdotuksia tuli useita kymmeniä. Suurin osa ehdotuksista liittyi lasten ja nuorten tukemiseen ja tämän vuoden joululahjoituksen kohteeksi valikoitui Mannerheimin Lastensuojeluliitto. 2 500 euron suuruinen lahjoitus ohjautuu MLL:n kautta edelleen apua tarvitseville eteläkarjalaisille lapsiperheille. Tämän lisäksi Eekoo jakaa yhteensä 116 sadan euron arvoista ruokakassia alueen seurakuntien diakoniatyön kautta apua tarvitseville.

Eekoo tukee monin tavoin alueemme hyvinvointia ja joululahjoitus alueellemme on yksi konkreettinen tapamme auttaa. Lapsiperheiden tukeminen on meille arvojemme mukaista toimintaa ja MLL:n sekä seurakuntien kautta tuki ohjautuu koko alueemme perheiden tukemiseen, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola kertoo.

MLL:n Kaakkois-Suomen piirin perhesuhteiden tuen koordinaattori Marjaana Peronmaa iloitsee joululahjoituksesta.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on tehnyt jo yli sata vuotta työtä lasten ja perheiden hyvän arjen puolesta. Kiitämme Eekoota joululahjoituksesta, jonka avulla voimme tukea paikallisia perheitä haastavassa tilanteessa, jossa lapsiperheiden köyhyys on lisääntynyt, kiittää Peronmaa.

Lisätietoja:
MLL Kaakkois-Suomen piiri ry, koordinaattori Marjaana Peronmaa, marjaana.peronmaa@mll.fi, puh. 050 358 8394

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola, juha.riikola@sok.fi, puh. 010 762 0010

Autotalo Ripatti on noussut valtakunnan parasta KIA ja Nissan huollon asiakastyytyväisyyttä tarjoavaksi jälleenmyyjäksi. Myös Peugeot ja Citroën suositteluindeksit ovat kovalla tasolla ja 92 asiakasta sadasta suosittelisi meitä tuttavilleen. Palvelemme nyt kaikkia merkkejä yhdestä osoitteesta, joten asiointi meillä on helppoa ja vaivatonta!

Panostimme Eekoolla koko syksyn henkilöstön valmennukseen. Koko autokaupan henkilökunta osallistui valmennukseen, jossa käytiin läpi asiakaspalvelutaitoja, työyhteisötaitoja ja erilaisia ihmistyyppejä, työn arvostusta sekä perehdytystä. Tämä täydensi erinomaisesti koulutussisältöjä, jotka autoalalla ovat usein hyvin teknisiä. Olemme valmiita palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin ja asiakaslähtöisemmin.

Kiitos hyvästä työstä koko osaavalle henkilökunnallemme!

Lahjoita jouluiloa vähävaraisille lapsille ja nuorille ympäri Suomen!

Nyt voit ryhtyä joulupukiksi ja lahjoittaa Prisman verkkokaupassamme joulun toivotuimpia paketteja apua tarvitseville lapsiperheille. Lahjoittaa voit lähes minkä tahansa Prisman verkkokaupan valikoimasta löytyvän tuotteen tai vaikka useampia, oman budjetin mukaan. Muita kuluja lahjoituksesta ei tule, sillä tarjoamme lahjojen toimituksen Hope ry:lle.

Näin teet lahjoituksen:

1.Lisää haluamasi tuote verkkokaupan ostoskoriin osoitteessa prisma.fi

2.Siirry tilaamaan ja valitse tilauksen toimitustavaksi ”Hope-lahjoitus vähävaraisille” sekä paikkakunta, jolle haluat kohdistaa lahjoituksesi.

3.Tee tilaus loppuun tavalliseen tapaan. Prisman verkkokauppa hoitaa paketin toimituskulut ja Hopen paikallistoimijat jakavat lahjat edelleen tarvitsevalle perheelle joulun alla. Joululahjatilauksia Hope ry:lle voi tehdä 10.12.2023 asti. Lue lisää ja lahjoita täällä: www.prisma.fi/artikkelit/hope-ry-joululahjakerays.

Perinteinen Hyvä Joulumieli -keräys alkaa jälleen torstaina 16.11. ja kestää jouluaattoon 24.12. asti. S-ryhmän ruokakaupat ovat tänäkin vuonna yksi keräyksen kumppaneista, sillä keräyksen tarkoitus on tärkeä ja se sopii erinomaisesti osuustoimintamme arvoihin. Lahjoitussummamme keräykseen on tänä vuonna 40 000 euroa. Tämän vuoden keräystavoite on 1 540 000 euroa, jonka avulla jaetaan lahjakortit 22 000 perheelle.

Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään. 70 euron arvoiset Hyvä Joulumieli -lahjakortit jaetaan Suomessa asuville lapsiperheille. Lahjakortin vastaanottavilla perheillä on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden, ylivelkaantumisen, perheen pienituloisuuden tai jonkin muun kriisitilanteen vuoksi.

Kannustamme myös asiakkaitamme osallistumaan keräykseen hyvän asian puolesta.

Lisätietoa Hyvä Joulumieli -keräyksestä ja lahjoitusohjeet löydät osoitteesta:

www.hyvajoulumieli.fi

Eekoo lahjoittaa tänä vuonna joulumuistamisiin varatut rahat asiakasomistajien toiveiden mukaisesti. Edellisinä vuosina Eekoon joululahjoituksen ovat saaneet Hope ry Etelä-Karjalan paikallista toimintaa tukemaan, sekä Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pelastakaa Lapset ry:n paikallisyhdistykset eteläkarjalaisten lapsiperheiden auttamiseen.

Voit vaikuttaa, mihin joulutervehdyksiin varatut rahat lahjoitetaan, antamalla ehdotuksesi!
Jätä ehdotuksesi tai ideasi lahjoituskohteesta 19.11.2023 mennessä, kyselyyn pääset tästä: https://www.lyyti.fi/questions/7d371fcff6
Valitsemme lahjoituskohteen kyselyn päätyttyä.

Eekoon hallitus on tänään tiistaina 17.10.2023 hyväksynyt toimitusjohtajan esityksen, jonka mukaan jokainen Eekoon työntekijä (pois lukien johtoryhmän jäsenet) saa ylimääräisen 400 euron suuruisen tulospalkkion lokakuun palkanmaksun yhteydessä.

Palkkio suhteutetaan jokaisen eekoolaisen työsopimuksen tunteihin niin, että kokoaikaisen palkkio on maksimissaan 400 euroa.

Henkilökunta-alennus tuplana käyttötavaratuotteista koko marraskuun ajan

Ylimääräisen tulospalkkion lisäksi Eekoon henkilökunta saa tupla-alennuksen käyttötavaratuotteista Eekoon Prismoissa, Sokoksella ja Emotionissa koko marraskuun ajan.

Eekoolaisten joululahja

Tänä vuonna Eekoon henkilöstö saa joululahjaksi laadukkaat vedenpitävät Salomonin vaelluskengät.

Eekoolaisten muut edut

Eekoo huomioi työntekijöitään monin eri tavoin nyt annettavan ylimääräisen tulospalkkion lisäksi. Eekoon henkilöstö saa 3–25 prosenttia henkilökunta-alennusta kaikista S-ryhmän toimipaikoista. Myös kaikki Eekoon työntekijät kuuluvat kannuste- ja tulospalkkauksen piiriin.

 

Kiitämme henkilökuntaamme loistavasta työstä!

 

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi

Eekoon Prismoissa vietetään lähituottajapäiviä

 

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on ottanut aiempaa vahvemman roolin kotimaisten ja etenkin paikallisten tuotteiden menekin edistäjänä. Syyskuun viimeisenä viikonloppuna Eekoon Prismoissa järjestetään lähituottajapäivät, joissa paikalliset toimijat pääsevät esittelemään toimintaansa ja tuotteitaan.

Lähituottajapäivillä on tavattavissa seuraavat paikalliset toimijat:

Tervetuloa!

S-ryhmä on tänäkin vuonna yksi Roosa nauha -keräyksen päämyyntikumppaneista. Roosa nauha on suurin ja tunnetuin syöpäkeräys Suomessa. Kampanjan avulla kerätään varoja suomalaiseen syöpätutkimukseen ja maksuttomaan neuvontaan.

Roosa nauha -keräyksessä ovat mukana Etelä-Karjalan Osuuskaupan Prismat, S-marketit, Salet ja ABC:t, lisäksi tuotteita myydään myös Sokoksessa ja Emotionissa. Nauhojen tuotto tilitetään kokonaisuudessaan keräystä järjestävälle Syöpäsäätiölle. Roosa nauhan myyntihinta on 5 euroa. Myynnissä on lisäksi rajoitettu erä Roosa nauha -rannekkeita, joiden myyntihinta on 9 euroa.

Vuoden 2023 Roosa nauhan ovat suunnitelleet Apulanta-yhtyeen Toni ja Sipe. He kertovat suunnittelemastaan nauhasta näin: – Meidän liekkimme roihuaa rakkaudesta elämään. Rakkaus on taistelua hyvän puolesta. Suunnittelemamme farkkunauha edustaa rintamaa, jota puolustamme. Se on kapina, jossa voittaja on elämä. Tämä Roosa nauha voi olla viimeinen niitti, jolla syöpä nujerretaan. Se on airut syöpätutkimuksen takana. Kannetaan Roosa nauhaa yhtenä rintamana rakkaudesta elämään.

Lahjoita syöpätutkimukseen ja liity rakkauden rintamaan

Sipe ja Toni

Etelä-Karjalan Osuuskaupan ABC-liikennekaupat haluavat nostaa ruoan arvostusta ja kertoa ruokahävikin vähentämisen tärkeydestä erityisesti nyt hävikkiviikolla.

 

Kuinka vähentää ruokahävikkiä ABC:llä?

 

Kuka tahansa voi osallistua Hävikkiviikkoon, ja pienetkin teot ruokahävikin vähentämiseksi ovat tärkeitä. Tule sinäkin mukaan – vähennetään yhdessä ruokahävikkiä!