Etelä-Karjalan Osuuskaupan kesätyöpaikkojen 2023 haku on käynnissä 5.2.2023 asti ja alle 18-vuotiaiden harjoittelupaikkoja voi hakea 26.2.2023 asti. Kesätyöpaikkoja on tarjolla niin ravintoloissa, hotellissa, marketeissa, liikennemyymälöissä, kampaamoissa kuin kahviloissakin koko Eekoon toiminta-alueella. Yhteensä Eekoo palkkaa noin 300 kesätyöntekijää erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin. Tämän lisäksi yli 300 alle 18-vuotiasta otetaan kahden viikon palkalliseen kesäharjoitteluun.

Palveluala on monelle ensimmäinen kosketus työelämään ja sillä onkin merkittävä rooli nuorten työelämätaitoihin perehdyttäjänä. Tavoitteena on tarjota erinomainen kesätyökokemus, jotta nuorille tulee hyvät kokemukset työelämästä ja opitaan tärkeitä työelämätaitoja tulevaisuutta varten.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet vastuullisen kesäduunin periaatteisiin. Meille on tärkeää taata hyvä perehdytys jokaiselle nuorelle ja ottaa heidät osaksi meidän työyhteisöjämme. Eekoo on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista ja tutkitusti meillä on erinomainen henkilöstön työtyytyväisyys, mikä välittyy varmasti myös kesätyöntekijöillemme, kertoo Eekoon henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Päivi Jäkälä.

Koko S-ryhmässä palkataan ennätykselliset 17 000 kesätyöntekijää ympäri Suomen.

 

Eekoon kesätyönhakuun pääset suoraan tämän QR-koodin kautta:

Eekoon asiakasomistajat saivat tänä vuonna ehdottaa joululahjoituksen kohdetta ja ehdotuksia tuli lähes sata. Suurin osa ehdotuksista liittyi lasten ja nuorten tukemiseen ja tämän vuoden joululahjoituksen kohteeksi valikoitui Pelastakaa Lapset ry:n paikallisyhdistykset. 2500 euron arvoinen lahjoitus ohjautuu yhdistysten kautta apua tarvitseville eteläkarjalaisille lapsiperheille. Aiempina vuosina tukea ovat saaneet Hope sekä Mannerheimin Lastensuojeluliitto.

Pelastakaa Lapset ry on toiminut jo sadan vuoden ajan edistäen lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Eekoon toimialueella toimii yhteensä neljä paikallisyhdistystä, jolle tämän vuoden joululahjoitus annettiin.

Me Eekoossa haluamme paikallisena toimijana edistää alueemme hyvinvointia monin tavoin ja joululahjoitus alueellemme on yksi konkreettinen tapamme auttaa. Pelastakaa Lapset ry:n paikallisyhdistykset tekevät erittäin tärkeää työtä alueen lapsiperheiden ja nuorten hyväksi. Lappeenrannan, Joutsenon, Imatran ja Parikkalan alueellisten paikallisyhdistysten kautta tukemme ohjautuu paikallisten lapsiperheiden tukemiseen koko alueellemme, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola sanoo.

Kaikissa paikallisyhdistyksissä tuki otettiin iloisin mielin vastaan

Olemme iloisia ja kiitollisia Eekoon joululahjoituksesta. Perheissä eletään tällä hetkellä ennennäkemättömän tiukkoja aikoja, ja moni vanhempi miettii, miten saisi perheelleen järjestettyä edes jonkinlaisen joulun. Eekoo on koko maakunnan laajuinen toimija, ja joululahjoitus mahdollistaa Pelastakaa Lasten paikallisyhdistyksille mahdollisuuden auttaa myös oman kunnan ulkopuolella – siellä, missä omaa paikallisyhdistystä ei ole. Otamme lahjoituksen kiitollisina vastaan. Apu tulee lähelle ja menee perille, Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry:n puheenjohtaja Saana Kokko toteaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:
Saana Kokko, Lappeenrannan Pelastakaa Lapset ry, lappeenranta@pelastakaalapset.net
Anne Selenius, Joutsenon Pelastakaa Lapset ry, anne.selenius@saunalahti.fi
Tuula Mikkola, Imatran seudun Pelastakaa Lapset ry, tuulamikkola890@gmail.com
Arto Valkeapää, Parikkalan Pelastakaa Lapset ry, arto.valkeapaa@icloud.com

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi

Etelä-Karjalan Osuuskaupan hallitus on lokakuisessa kokouksessaan päättänyt antaa jokaiselle Eekoon työntekijälle ylimääräisen 400 euron suuruisen tulospalkkion lokakuun palkanmaksun yhteydessä. Palkkio maksetaan suhteutettuna henkilön työsopimustunteihin.

Tämän vuoden aikana mm. sähkön, polttoaineen ja ruoan kustannukset ovat nousseet jyrkästi, jonka vuoksi Eekoo haluaa palkita henkilöstönsä hyvästä ja tärkeästä työpanoksesta merkittävällä ylimääräisellä tulospalkkiolla.

Eekoon henkilöstö saa myös ylimääräisen tupla-alennuksen Eekoon Prismojen, Sokoksen ja Emotionin käyttötavaratuotteista marraskuun ajan.

Henkilökunta on tänäkin vuonna tehnyt erinomaista työtä ja luonut asiakkaille elämänmakuisia kohtaamisia, jonka vuoksi haluamme antaa tuntuvan kiitoksen osaavalle henkilöstöllemme”, kertoo Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola.

Eekoo huomioi työntekijöitään monin eri tavoin nyt annettavan ylimääräisen tulospalkkion lisäksi. Eekoon henkilöstö saa 3–25 prosenttia henkilökunta-alennusta kaikista S-ryhmän toimipaikoista. Myös kaikki Eekoon työntekijät kuuluvat kannuste- ja tulospalkkauksen piiriin.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola,
puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi

Eekoo on sitoutunut kantamaan oman vastuunsa valtakunnallisissa energiansäästötalkoissa. Eekoo on tehnyt jo useiden vuosien ajan merkittäviä investointeja energiankulutuksen tehostamiseksi sekä oman uusiutuvan energian lisäämiseksi.

Eekoon kiinteistöjen energiatehokkuus on viritetty jo varsin pitkälle, mutta etsimme jatkuvasti uusia yhteisiä tapoja vastata tulevan kauden sähköpiikkeihin ja kuinka vähentää sähköverkon kuormitusta, sanoo Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtaja Juha Riikola.

Sisäilman lämpötilaa on alennettu pysyvästi yhdellä asteella Eekoon kiinteistöissä. Toimipaikkatasolla tämä voi tarkoittaa lämmitysenergian kulutuksessa jopa viiden prosentin laskua. Eekoo osallistuu mahdollisten valtakunnallisten huippukulutuspiikkien ehkäisemiseen ennakoimalla sähkön kulutuksen vähentämistä. Ilmanvaihtokoneiden ilmamäärät on optimoitu ja kaikki valaistus sisällä sekä ulkona on ohjattu tarpeenmukaiseen minimiin.

Vuodesta 2010 Eekoon energiankulutus on vähentynyt yli 40 prosenttia. Eekoossa on mm. investoitu energiatehokkaisiin kylmäkalusteisiin ja -järjestelmiin. Kylmäjärjestelmäinvestointien myötä sähkösyöpöistä yksittäisistä kylmäkalusteista on luovuttu kokonaan. Merkittävää energiasäästöä ovat tuoneet mm. ovelliset kylmäkalusteet, ympäristöystävällisemmät kylmäaineet, LED-valaistus, lämpöpumput, aurinkopaneelit sekä talotekniikan ja kylmäjärjestelmien optimointi.

Eekoon käyttämä sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla energialla, josta 80 % tuotetaan S-ryhmän omalla tuulivoimalla. Eekoon kiinteistöissä on 10 000 aurinkopaneelia.

Tämän vuoden aikana Eekoossa luovutaan kokonaan maakaasu- ja öljylämmityksistä. Lämmitysmuodot korvataan maalämmöllä tai ilma-vesilämpöpumpuilla. Yhteensä kuusi Eekoon kiinteistöä käyttää maalämpöä. Näillä toimilla on ollut merkittävä vaikutus myymälöiden energiatehokkuuteen.

Eekoossa vuosien varrella tehdyt satsaukset uusiutuvaan energiaan ja energiatehokkuuteen ovat vastuullisuuden edelläkävijyyttä ja osa S-ryhmän tavoitetta olla oman toiminnan osalta hiilinegatiivinen vuonna 2025.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa
toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi
kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen, puh. 010 7620 016, mikko.harkonen@sok.fi

 

Etelä-Karjalan Osuuskauppa haluaa olla mukana edistämässä kotimaisten ja etenkin eteläkarjalaisten tuotteiden menekkiä. Eekoon tarkoituksena on kasvattaa paikallisten lähituotteiden tarjontaa ja tunnettuutta asiakkaillemme.

Kaikissa marketeissamme on otettu kesäkuussa käyttöön ”Elämänmakuista Etelä-Karjalasta” -hyllypäädyt ja hyllynreunamerkit. Näiden hyllyjen päädyissä on koottuna vaihtelevasti erilaisia paikallisia tuotteita, jotka ovat tuotettu tai jalostettu Etelä-Karjalassa. Myymälän merkinnät helpottavat asiakkaita valitsemaan omasta kaupasta paikalliset, lähituotetut maut ostoskoriinsa.

Myymälöiden pääkäytävien varrella sijaitsevien ”Elämänmakuista Etelä-Karjalasta” -logolla varustettujen hyllypäätyjen tarkoituksena on saada näkyvyyttä paikallisille tuotteille ja tehdä niitä tutummiksi asiakasomistajillemme. Paikallisten tuotteiden määrää lisätään kaikissa myymälöissämme, kertoo Eekoon markettuen päällikkö Pirjo Immonen. Myymälöiden tuotevalikoimat saattavat vaihdella kaupungin tai alueen mukaan ja yksittäisen paikallisen tavarantoimittajan tuote voi olla myynnissä yhdessä, useammassa tai kaikissa Eekoon myymälöissä. Esimerkiksi hunaja saattaa olla eri toimittajalta S-market Ruokolahden valikoimissa, kuin S-market Savitaipaleella, Pirjo jatkaa.

Eekoon tuotevalikoimissa on tällä hetkellä tuhansia paikallisia tuotetta. Toimittajakumppaneita on noin 150 paikallista elintarvikealan yritystä ja määrä kasvaa vuosittain. Paikallisuus näkyy mm. leipomotuotteissa. Vuodenajat ja sesongit vaikuttavat tuotteiden määrään ja kesän satokauden vahvuutena ovat paikalliset juurekset ja vihannekset. Eekoon myymälöiden ruokatuotevalikoimien kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia ja paikallisten tuotteiden myynti Eekoossa on vuositasolla noin 10 miljoonaa euroa.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

     

Tervetuloa tutustumaan omaan kyläkauppaan

Kattavan myymäläverkoston merkitys elintarvikehuollon ja koko maan asuttavuuden turvaajana on korvaamaton, ja tätä täydentävät monipuolisesti palvelevat kyläkaupat. Kesäisin myös matkailijoiden ja mökkiläisten palvelut on taattu kyläkauppojen myötä. Kyläkaupoilla on paljon annettavaa koko Suomen lähipalveluiden säilyttämiseksi.

Eekoon Sale-myymälät viettävät lauantaina 11.6.2022 Kyläkauppapäivää Jurvalassa, Kuukanniemessä, Saarella, Suomenniemellä ja Ylämaalla. Kyläkauppapäivässä on mukana myös alueen paikallisia toimijoita esittelemässä omaa toimintaansa.

Kyläkauppa ei ole vain ruokakauppa

Haja-asutusalueiden, maaseudun asukkaat ja kesäasukkaat tietävät, että valikoimia räätälöidään paikallisesti ja kaupasta saa kätevästi kodeissa ja mökillä tarpeellista käyttötavaraa. Myymälästä saa usein posti-, paketti- ja käteispalveluita, Veikkaus-, apteekki- ja ravintolapalveluita sekä tietoa alueen tapahtumista ja muista palveluista.

Oman kyläkaupan tapahtumat

Kyläkauppapäivän tapahtuma-aika on lauantaina 11.6.2022 klo 10–15. Näet oman kyläkauppasi tapahtumatarjonnan mm. heidän Facebook-sivultaan:

Sale Jurvala
https://www.facebook.com/salejurvala
Sale Kuukanniemi
https://www.facebook.com/SaleKuukanniemi
Sale Saari
https://www.facebook.com/SaarenSale
Sale Suomenniemi
https://www.facebook.com/suomenniemensale
Sale Ylämaa
https://www.facebook.com/SaleYlamaa

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi

S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat sekä Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK ovat lähteneet mukaan tukemaan ruoka- ja juomakulttuuriin liittyvää kulttuuriperintö- ja museotyötä tekemällä merkittävän yhteislahjoituksen Hotelli- ja ravintolamuseon 50-vuotisjuhlarahastoon.

Helsingissä Kaapelitehtaalla toimiva Hotelli- ja ravintolamuseo kehittää parhaillaan toimintaansa kohti ainutlaatuista ruoka- ja juomakulttuurin foorumia. Uudistettu museo uusine palveluineen avattiin yleisölle lokakuussa 2021, museon 50-vuotisjuhlavuoden huipennukseksi. Parhaillaan museo on ehdolla Vuoden museoksi.

Lämpimät onnittelumme 50-vuotiaalle Hotelli- ja ravintolamuseolle! On hienoa, että ihmisiä niin arjessa kuin juhlassakin koskettavalla toimialallamme on oma museo. Ravintolat ja hotellit ovat osa suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria, jonka historiaa ja kulttuuriperintöä on syytä vaalia.

S-ravintoloihin ympäri Suomen kuuluu ainutlaatuisia klassikkoravintoloita, kuten Salve ja Kappeli Helsingissä, Tulisuudelma Vantaalla, Takatasku Joensuussa ja El Toro Lahdessa. Kaikkien tuntema ravintolaketjumme Rosso toi pitsat kaikkien tietoisuuteen jo 44 vuotta sitten. Myös hotelli- ja ravintola-alan nykypäivässä ja tulevaisuudessa museolle riittää tallennettavaa.

Suomalainen ravintolatarjonta on monipuolinen ja kansainvälinen. Juomakulttuurimme on eurooppalaistunut ja ravintolaan tullaan nykyisin erityisesti nauttimaan hyvästä ruuasta sekä palvelusta, toteaa SOK:n ravitsemiskaupan kentän ohjauksesta vastaava johtaja Juha Lindholm.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on yksi tukijoista ja haluaa näin omalta osaltaan vaalia arvokasta toimialan perintöä. Etelä-Karjalan Osuuskauppa perustettiin vuonna 1907 edistysmielisten eteläkarjalaisten toimesta. Eekoon ensimmäinen ravintola avattiin vuonna 1937. Vuosikymmeninen saatossa Eekoon hotelli- ja ravintolaliiketoiminta on kasvanut ja kehittynyt ja tarjonnut entistä monipolisempia palveluita asiakasomistajille. Seuraava uudistus valmistuu OSH Lappeeseen vuosien 2022–2023 aikana, jolloin yli puolet hotellin huonekapasiteetista uudistetaan ja superior- ja perheluokan huoneiden määrä kasvaa.

Hotelli- ja ravintolamuseon työkenttä kattaa koko Suomen, vaikka museo toimii fyysisesti Helsingissä. – Olemme iloisia siitä, että olemme saaneet tukijaksemme valtakunnallisesti toimivan S-ryhmän Matkailu- ja ravitsemiskaupan, ja että museon työtä lähtivät tukemaan myös alueosuuskaupat ympäri Suomen. Se on osoitus siitä, että työllämme on merkitystä valtakunnallisesti, iloitsee museonjohtaja Anni Pelkonen.

S-ryhmän matkailu- ja ravitsemistoimiala on kasvava ja kehittyvä toimiala. S-ryhmällä on 45 Sokos Hotellia Suomessa ja Tallinnassa. Valtakunnallisten ravintolaketjujen, kuten Rosso, Amarillo ja Coffee House lisäksi S-ryhmään kuuluu suuri joukko uniikkiravintoloita sekä franchising-toimintamallilla operoitavat ravintolaketjut Hesburger ja Fafa´s. Raflaamo.fi kokoaa kaikki lähes 500 ravintolaa saman katon alle. SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus vastaa Sokos Hotels -ketjun ja S-ryhmän ketjuravintoloiden kehityksestä ja ohjauksesta Suomessa ja lähialueilla. Lisätietoa: www.sokoshotels.fi ja www.raflaamo.fi

Hotelli- ja ravintolamuseo on ruoka- ja juomakulttuurin ja majoitus- ja ravitsemisalan erikoismuseo, jonka toiminta käynnistyi vuonna 1971 Hotelli- ja ravintolaopistosäätiön aloitteesta Hotelli- ja ravintolaopiston tiloissa Haagassa. Kaapelitehtaalle museo muutti vuonna 1993. Nykyisin museota ylläpitää Hotelli- ja ravintolamuseosäätiö – Stiftelsen för Hotell- och restaurangmuseet sr. Museon toiminnan tueksi säätiö on perustanut 50-vuotisjuhlarahaston, johon voivat lahjoittaa niin yhteisöt, yritykset kuin yksityishenkilötkin. Lisätietoa juhlarahastosta, rahankeräysluvan tiedot sekä lahjoittajien listaus löytyvät museon kotisivuilta: www.hotellijaravintolamuseo.fi/juhlavuosi.

Lisätietoja:

Juha Lindholm, johtaja
ravitsemiskaupan kentän ohjaus
SOK
Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus
juha.lindholm@sok.fi
+358 10768 2849

Anni Pelkonen, museonjohtaja
Hotelli- ja ravintolamuseo
anni.pelkonen@hotellijaravintolamuseo.fi
+358 44 7474107

 

Etelä-Karjalan Osuuskaupan lasten ja nuorten harrastustoimintaan suunnatun Kannustajat–ohjelman tukihaussa oli tänä vuonna jaossa 10 000 euroa. Tukea on jaettu Eekoon toimialueella lasten ja nuorten harrastustoimintaa järjestäville yhdistyksille keskitetyssä tukihaussa vuodesta 2016.

Tänä vuonna hakemuksia vastaanotimme yhteensä 46 kappaletta, joista tuen piiriin valitsimme yhteensä 27 eri seuraa ja yhdistystä. Valintaan ja tukisummaan kriteereinä olivat mm. harrastajamäärä, perustelut tuen käyttötarkoitukseen sekä maantieteellinen sijainti. Kaikille avoimella haulla pyrittiin varmistamaan, että maakunnan toimijoilla on yhdenvertainen mahdollisuus tulla huomioiduksi tukieuroja jaettaessa.

Edellytyksenä kaikille tuettaville on, että osuuskaupan maksama tuki kohdistuu lasten sekä nuorten liikuntaan ja urheiluun ja vapaa-aikaan. Kannustajat -kausi seuroille on vuoden mittainen.
Seuraava Kannustajat- tukiohjelman hakuprosessi toteutetaan alkuvuodesta 2023.

Lämmin kiitos kaikille hakijoille!

Tukea saaneet 2022: KANNUSTAJAT 2022

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Jonna Vuorinne
puh. 010 762 1038, jonna.vuorinne@sok.fi

Sota Ukrainassa on järkyttänyt meitä kaikkia. Me Etelä-Karjalan Osuuskaupassa päätimme lahjoittaa kymmenen euroa jokaista henkilöstömme jäsentä kohti Suomen Punaisen Ristin ja S-ryhmän yhteiseen keräykseen.

Tuemme näin hädän keskellä olevia ukrainalaisia.

Myös sinä voit halutessasi auttaa ja lahjoittaa yhteiseen keräykseen. Tuellasi Punainen Risti toimittaa vettä, ruokaa, suojaa ja terveyspalveluita Ukrainan kriisialueelle.

SPR:n ja S-ryhmän keräys: https://www.punainenristi.fi/lahjoita/s-ryhma

Kerättävät varat ohjataan SPR:n katastrofirahaston kautta Ukrainaan. Avulla turvataan ihmisten perustarpeita. Avustusjärjestöt ovat toivoneet kriisin tässä vaiheessa erityisesti rahallista tukea, sillä avun koordinointi alueelle yhtenäisesti on helpompaa kuin tavaralahjoitusten varastointi ja toimittaminen.

Lappeenrannan Prisma palvelee joulun alla ympäri vuorokauden ja Imatran Prisma klo 7–24. S-marketit Myllykeskus ja Pallo, sekä ABC Viipurinportti ovat avoinna 24 h, myös koko joulun ajan.

Koronatilanteen vuoksi myös tänä jouluna on järkevää välttää ruuhkia mahdollisuuksien mukaan. Eekoon Prismojen laajoilla aukioloajoilla halutaan mahdollistaa asiakkaille jouluostosten tekeminen joustavasti. Laajat aukioloajat ovat olleet myös asiakkaiden toive.

Mahdollisuus laajoihin aukioloaikoihin on henkilökuntamme ansiota, suuri kiitos heille siitä, kiittelee Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Rauhallisimmat ajankohdat myymälöissä ovat tyypillisesti aamulla ennen kello yhdeksää sekä myöhemmin illalla ja yöllä. Vilkkain päivä tulee olemaan jouluaaton aatto, eli torstai 23.12. Mahdollisuuksien mukaan ostoksille kannattaa siis suunnata jo alkuviikosta.

Verkkokaupassa oma toimitusaika kannattaa varata viimeistään nyt

S-ryhmän uusi ruoan verkkokauppa S-kaupat.fi on myös kätevä vaihtoehto jouluruokaostosten tekemiseen. Uudessa S-kaupat.fi:ssä on vielä jonkin verran avoimia toimitusaikoja joulua edeltäville päiville ja myös joulun välipäivien toimitusajat ovat jo varattavissa. Ruoan verkkokaupan kapasiteettia on nostettu joulua edeltävälle ajalle, koska kysyntää on tavallista arkiviikkoa enemmän.

Vaikka ruoan verkkokaupan toimitusajankohta olisi varattuna hyvissä ajoin etukäteen, tilauksen sisältöä pystyy muokkaamaan ja täydentämään lähempänä toimitusajankohtaa, Väyrynen vinkkaa.

Oman myymälän aukioloajat jouluviikolla voi tarkistaa osoitteesta www.eekoo.fi/palvelut/. Ruoan verkkokaupan vapaat toimitusajat löytyvät S-kaupat.fi-palvelusta sekä mobiilisovelluksesta.

Eekoon myymälät ovat joulunaikaan avoinna seuraavasti:

maanantai 20.12. – torstai 23.12.

• Prisma Lappeenranta 24 h
• Prisma Imatra 7–24
• S-marketit ja Salet palvelevat normaalein aukioloajoin

jouluaatto 24.12.

• S-market Myllykeskus ja Pallo avoinna 24 h
• Muut Eekoon myymälät palvelevat klo 16 saakka, paitsi S-marketit IsoKristiina ja Lappeenranta klo 14 saakka ja Eekoon Salet klo 15 saakka

joulupäivä 25.12.

• Prisma Lappeenranta 7–23
• Prisma Imatra 7–22
• S-market Myllykeskus ja Pallo avoinna 24 h
• S-market IsoKristiina 10–14
• S-market Lappeenranta suljettu
• Muut Eekoon S-marketit 10–20
• Sale Jurvala 11–18

tapaninpäivä 26.12.

• Eekoon myymälät ovat auki sunnuntaiaikataulun mukaisesti

ABC-liikennemyymälät palvelevat normaaleilla aukioloajoilla läpi joulun.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi