10 hyvää syytä ladata ABC-mobiili


28.07.2023

ABC-mobiili tarjoaa autoilijoille sujuvaa asioimista ja runsaasti matkantekoa helpottavia ominaisuuksia.

10 syytä miksi ABC-mobiilin lataaminen kannattaa!
  1. Kuukausittain vaihtuvat edut ja kampanjat: ABC-mobiilista löydät joka kuukausi vaihtuvia etukuponkeja ja kampanjoita. Tutustu etuihin klikkaamalla tästä.
  2. Mobiilitankkaus: Tankkaa vaivattomasti ilman kortteja ja käteistä. Syötä korttisi tiedot kerran ja jatkossa voit tankata kätevästi ABC-mobiililla. Lue lisää mobiilitankkauksesta.
  3. Mobiilipesu: Maksa autopesu helposti nousematta autosta ja kurvaa suoraan pesuhalliin! Lue lisää mobiilipesuista.
  4. ABC-lataus: Sähköauton lataaminen ABC-latausasemilla sujuu helposti ja nopeasti ABC-mobiililla! Tutustu ABC-lataukseen.
  5. Ruoan ennakkotilaus: Tilaa ja maksa ruoat ennakkoon koko perheelle ja nauti valmiista annoksista suoraan pöytään ABC Ravintolassa tai nappaa annokset matkaasi mukaan. Tutustu ruuan ennakkotilaamiseen.
  6. Noutopöydän mobiilimaksu: Maksa Noutopöytä mobiilisti ja saat 10 % alennuksen sekä vältät jonottamisen Liikennemyymälässä! Lue lisää ABC Noutopöydästä.
  7. Autopesun jonokamera: Tarkasta ABC Carwash -pesupaikkasi jonotilanne etukäteen reaaliaikaisesti kätevien jonokameroiden avulla!
  8. Edulliset Sarjapesut: Osta useampi pesu kerralla, vaikka kotisohvaltasi ja käytä saman Osuuskaupan ABC Carwash -autopesuasemilla! Säästät samalla rahaa! Lue lisää sarjapesuista.
  9. Paikannus: ABC-mobiili tunnistaa lähimmän ABC-aseman, jolloin kaikki toiminnot ovat entistäkin vaivattomampia käyttää.
  10. Ruokalistat: Tutustu ABC Ravintolan ruokalistaan jo matkalla ja säästä aikaa ravintolassa.

 

Hyvää energiaa sujuvalla asioinnilla! ABC-mobiili on autoilijan paras apukuski ja sisältää runsaasti matkantekoa helpottavia ominaisuuksia.

Lataa ABC-mobiili klikkaamalla tästä.