Amarillon muksusunnuntai on nyt täällä!


03.11.2021

Muksusunnuntai on nyt täällä!

Lappeenrannan Amarillo-ravintolan tämän syksyn uutuus on Muksusunnuntai.
– Tarjoamme asiakasomistajaperheillemme uudenlaisen elämyksen hyvän ruoan ja mukavan ohjelman parissa, ravintolapäällikkö Juuso Almgren lupaa.

Monessa lapsiperheessä pohditaan tähän aikaan vuodesta viikonloppuisin, mitä hauskaa yhteistä tekemistä voisi vapaapäivälle keksiä, kun taivaalta sataa vaakaräntää ja pimeys laskeutuu päivä päivältä aikaisemmin. Sunnuntaihin sopisi ainakin syöminen perheen kesken kaikessa rauhassa, mutta toisaalta olisi myös kiva viettää päivä poissa lieden ääreltä.

Hyvää ruokaa ja kivaa ohjelmaa

Ratkaisu löytyy nyt Amarillo-ravintolasta, joka omistaa sunnuntait tästedes lapsille.
– Olemme aloittaneet Lappeenrannan Amarillossa Muksusunnuntait. Toivotamme kaikki kaupungin ja koko maakunnan lapsiperheet tervetulleiksi viettämään kanssamme sunnuntaita hyvän ruoan ja mukavan ohjelman parissa, Juuso Almgren kutsuu.
Ravintolan listalta löytyy mieleistä syötävää niin lapsille kuin aikuisille. Esimerkiksi Amarillon burgerit on käsite, joka ei esittelyjä kaipaa. Klassikoista ribseillä on vankka kannattajakuntansa, samoin Texas grill steakilla, kuuluisia fajitaksia unohtamatta. Kasvissyöjien ja vegaanien toiveet on uudella ruokalistalla otettu myös aiempaa monipuolisemmin huomioon. Lasten listalla vaihtoehtoina on lohta, lihapullia, junioriburgeria sekä paneroitua broileria.
– Ruokailun kruunaa jäätelöbaari, josta odotamme todellista hittiä. Jokainen saa rakentaa jäätelöannoksensa mieleisekseen kastikkeilla ja erilaisilla koristeilla.

Lapsille discoa ja karaokea

Lasten saatua vatsansa täyteen, vanhemmat voivat jatkaa pöydän äärellä istumista kaikessa rauhassa.
– Me huolehdimme lasten viihtymisestä, ja kaiken lisäksi ihan ilmaiseksi. Meiltä löytyy värityskirjoja ja flipperiä saa pelata niin paljon kuin tahtoo, kunhan muistaa, että peliaikaa pitää antaa kaikille tasapuolisesti. Las Palmasin lasten discossa pääsee tanssahtelemaan ja onpa siellä mahdollisuus myös testata omia karaoketaitoja.

Juuso uskoo Muksusunnuntain lunastavan paikkansa lapsiperheiden sydämissä.
– Meillä ei täällä Lappeenrannassa ole ollut aikaisemmin tarjolla lapsiperheille tällaista ohjelmallista sunnuntairuokailua. Uskomme, että uusi palvelu ilahduttaa sekä lapsia että heidän vanhempiaan.