Amerikkalaiset huippumerkit kaikkiin Suomen Prismoihin


25.09.2015

Mediaa ja yleisöä puhuttanut Ampris on Prisman uusi pukeutumisen konsepti.

Konseptin keulakuvat Erja Häkkinen ja Tomas Brolin paljastivat Ampris-lanseerausjuhlissa, että Ampris jalkautuu Suomen kaikkiin 64 Prismaan lauantaina. Ensi vaiheessa Ampris kattaa kolme amerikkalaista huippubrändiä eli Starterin, Danskinin ja Cheetahin. Ne tarjoilevat laadukasta ja tyylikästä, mutta halpaa urheilu- ja katumuotia.
 

Prismalla on tuotemerkkien yksinmyyntioikeus Suomessa.

Ampris-konseptin lanseeraus on ollut Suomen oloissa poikkeuksellinen markkinointioperaatio. Uusia tuotemerkkejä on markkinoitu ennakkoon näyttävästi televisiossa, ulkomainoksissa ja sosiaalisessa mediassa.

Erja Häkkinen ja Tomas Brolin pyydettiin lanseerausyhteistyöhön, jotta Ampris synnyttäisi enemmän keskustelua. Ampris on kuitenkin S-ryhmän marketkaupan oma konsepti. 

– Haluamme mitata, kuka ja mikä saa määritellä laadun ja katu-uskottavuuden. Pitääkö muodin tulla Ruotsista, jotta se voi olla kiinnostavaa? haastaa S-ryhmän marketkaupan valikoimajohtaja Ilkka Alarotu.

Amerikkalaiset huippumerkit suomalaisesta perhemarketista kukkarolle sopivaan hintaan. Se on yhdistelmä, jonka S-ryhmä tuo nyt kaikkien suomalaisten ulottuville.

– Uskomme vakaasti hypermarketien tulevaisuuteen. Tuomme nyt ja lähitulevaisuudessa paljon uutta, kiinnostavaa ja ajanmukaista tarjontaa valikoimiimme. Näemme, että vaikeassa taloustilanteessa tarvitaan uudistumista ja rohkeita panostuksia. Vähemmän nynnyilyä, enemmän pilkettä silmäkulmaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme piristystä trendikkäiden, laadukkaiden ja edullisten tuotteiden muodossa, Ilkka Alarotu summaa.

S-ryhmä haluaa erottua massasta tuomalla Prismoihin brändit, joita ei ole ollut aiemmin saatavilla Suomessa.

– Liikunta ja ulkoilu ovat keskeinen osa hyvinvointia. On tärkeää, että mahdollisimman monilla on mahdollisuus nauttia niistä. Etenkin nuorilla ja lapsiperheillä sporttivaatteiden kulutus voi olla kovaa, mutta budjetti rajallinen. S-ryhmän vastaus tähän on kestävien ja halpojen vaatteiden tarjoaminen Amerikanska kläder, billiga priser -hengessä.

Valikoimajohtaja Alarodun mukaan Prisman uudistuminen ei jää tähän. Lähitulevaisuudessa tiedossa on lisää kansainvälisesti tunnettuja, kiinnostavia merkkejä myös muun muassa klassisemman tyylin ystäville.

Tutustu brändeihin: www.ampris.fi, www.prisma.fi (tuotteet ja hinnat esillä 26.9. alkaen)