27.10.2023
Anguksessa pääsee taas marraskuun alussa nauttimaan herkullisesta joulumenusta. Keittiömestari Tuomas Nororaita on loihtinut suussa sulavia annoksia, joita saa vain rajoitetun ajan marraskuun alusta joulukuun loppuun.
Alkuruoista löytyy mm. härkätatakia, joka on pintakypsennettyä naudan sisäfileetä yrttikreemin ja puolukoiden kera. Pääruoista voit valita hiillostetun lohen tai glaseeratun porsaankyljen lisukkeineen. Ja aterian kruunaa tietenkin herkullinen Bailey’s pannacotta mustikoiden ja krokanttien kera.
Pöytävarauksen voit tehdä kätevästi täällä: https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/lappeenranta/angus-steak-wine
06.12.2024 |
05.12.2024 | Asiakasomistajuus | Edut ja tapahtumat