Anguksen simpukkaviikot kestävät helmikuun loppuun


22.02.2023

Anguksessa haluttiin startata uusi vuosi uusin kujein, nimittäin simpukkaviikoilla. Valtavan suosion saaneet simpukat ovat houkutelleet asiakkaita kauempaakin testaamaan näitä herkkuja, ja niitä onkin saatavilla joko alku- tai pääruokana.

Reseptejä on tehty kolme erilaista: perinteisessä valkoviiniliemessä, aurajuustolla höystettyjä tai arrabiatasimpukoita. Simpukoiden seurana on saatavana puikulaperunasta valmistettuja ranskalaisia ja nokkosaiolia. Simpukoista on tullut asiakkailta hyvää palautetta, ja ravintolapäällikkö Hannele Havian mieleen onkin jäänyt asiakkaan kommentti ”nyt taitaa vaihtua etanapannu simpukoihin, saisi jäädä pysyvästi listalle”.

Vielä ennättää nauttimaan näistä herkuista, sillä simpukkaviikot kestävät 28.2. saakka, jonka jälkeen pääseekin tutustumaan ja herkuttelemaan uuden menun pariin.