Anguksen uusi menu tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille


13.03.2023

Anguksen asiakaslupaus on ”Rakkaus ruokaan tuo juhlan arkeen” ja tämän myötä Angus-ravintola ylpeänä esittelee uuden menunsa, joka tarjoaa asiakkaille elämyksen rakkauden ja intohimon täyttämästä ruokakulttuurista. Listalta löydät erilaisia annoksia, jotka on huolella valmistettu, korkealaatuisia raaka-aineita käyttäen. Unohtamatta tietenkään vanhoja tuttuja annoksia, listalta löytyy mm. legendaarinen Tassoksen pippuripihvi ja saksanhirvi. Ruoka-annosten mukaisesti myös viinilista on päivitetty täydentämään annosten makuja.

Uusi ruokalistamme on suunniteltu yhdistämään perinteisiä makuja uusiin makuelämyksiin. Olemme käyttäneet vain parhaita raaka-aineita, jotta jokainen annos olisi täynnä makua ja tuoreutta. Toivomme, että asiakkaamme nauttivat uusista makuelämyksistämme ja poistuvat ravintolastamme tyytyväisinä, kertoo listan suunnitellut keittiömestari Tuomas Nororaita.

Lounaslista on myös uusiutunut: kaikkiin lounaisiin kuuluu talon salaatti ja leipä pöytiin tarjoiltuna. Jälkiruoaksi tietysti Lehmus Roasteryn kahvia sekä suklaakonvehteja. Tämän lisäksi keittiömestari on laatinut valmiit suosittelumenut, jotka ovat voimassa lounasaikaan.

 

Anguksen uusi ruokalista on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat hyvää ruokaa ja haluavat juhlistaa arkeaan erityisellä tavalla. Tule nauttimaan intohimoisesta ruokakulttuurista ja maistelemaan uusia makuelämyksiä, joita Angus tarjoaa rakkaudella valmistettujen ruoka-annosten kera.