Autotalo Ripatti on Suomen paras Isuzu jälleenmyyjä


09.02.2023

Isuzua maahantuova Nordic Automotive Trading Oy on valinnut Autotalo Ripatin vuoden 2022 parhaaksi jälleenmyyjäksi suomessa.

Palkinto luovutettiin Isuzu koeajopäivien yhteydessä Lappeenrannassa 8.2.2023 ja palkinnon vastaanotti hyötyajoneuvomyyjä Pekka Toivonen.

Panostuksemme yrittäjien palveluun ja autokaluston monipuoliseen tarjoamiseen näkyy myös arvostuksena maahantuojien arvioissa toimintaamme kohtaan, autokaupan toimialajohtaja Juha Punkkinen kertoo. – Kiitokset kuuluvat Isuzu asiakkaillemme, jotka ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluihimme sekä luotettavaan ja toimivaan tuotteeseen Isuzu D-Maxiin. Lisäksi haluan kiittää henkilökuntaamme laadukkaasta työstä niin myynnissä kuin huollon puolella. Ilman osaavaa henkilökuntaa ei näitä hienoja tunnustuksia saada, Punkkinen jatkaa.

Uusi Isuzu D-Max on kasvattanut merkin myyntiä lanseerauksesta lähtien. – Auto on luja, vahva ja kestävämpi kuin koskaan. Auto on erinomainen ajaa ja siinä on käytetty laadukkaita materiaaleja. Työympäristö on kunnossa kun kuljettajan istuinta voi säätää mm. kahdeksaan eri suuntaan. Jokainen käyttäjä löytää ratin takaa erinomaisen asennon. Tervetuloa testaamaan, Pekka Toivonen kehottaa.

 

Hyötyajoneuvojen myynti: Pekka Toivonen, puh. 0505948308, pekka.toivonen@sok.fi

 

Kuva: Vuoden 2022 Isuzu jälleenmyyjä palkinnon luovutus. Tomi Rintakallio Isuzu maahantuonnista vasemmalla ja Pekka Toivonen Ripatilta oikealla.