Bonustele ja voita pikkujouluilta kahdelle!


09.09.2021

9.9.-31.10.2021 välisenä aikana Eekoon toimipaikoissa S-Etukorttia käyttäneiden Eekoon asiakasomistajien kesken arvomme pikkujouluillan kahdelle! Voittaja saa valita illan herkutteluun joko Lappeenrannan Amarillossa tai Angus Steak & Winessa.

Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Yksi bonusostotapahtuma = 1 arpa, eli mitä enemmän bonustelet, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi voittaa.

Tutustu pikkujoulutarjontaamme!

Liity asiakasomistajaksi!

Arvonnan säännöt:
1. Arvonnan järjestäjänä toimii Etelä-Karjalan Osuuskauppa.
2. Arvonnassa ovat mukana kaikki Etelä-Karjalan asiakasomistajien, jotka asuvat * ) Eekoon toimialueella 9.9.-31.10.2021 välisenä aikana Eekoon toimipaikoissa tekemät bonusostotapahtumat.
3. Arvonta suoritetaan 1.11.2021.
4. Etelä-Karjalan Osuuskauppa on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevaan yhteystietoon perustuen. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkinto luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti erikseen sovittavalla tavalla.
5. Etelä-Karjalan Osuuskauppa vastaa palkinnosta aiheutuvasta arpajaisveron maksamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Eekoon kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Eekoon vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.
6. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.
7. Arvonta toteutetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoilla S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri (s-kanava.fi)
8. Palkinto: Illallinen kahdelle (max arvo 200€) joko Lappeenrannan Amarillossa tai Angus Steak & Wine- ravintolassa. Palkintoillallinen lunastettava 31.12.2021 mennessä.