Eekoo arvioitiin työnantajana Suomen parhaaksi osuuskaupaksi


19.01.2024

Eekoo on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista!

Vuosittain henkilöstölle tehtävässä työyhteisötutkimuksessa Eekoo sai historiansa parhaan tuloksen, kun henkilökunnan tyytyväisyyttä mittaava indeksi kohosi lähes kahdella, sen ollessa nyt jo 81,1. Eekoolaiset arvioivat myös johtamisen olevan Eekoossa osuuskauppojen parasta.

Eekoon vuosittaiseen työyhteisötutkimukseen vastasi 97 % eekoolaisista ja tutkimus on tärkeä keino kehittää niin työtä, johtamista kuin eekoolaisten tyytyväisyyttä entistäkin paremmaksi. Tulos kehittyi jo seitsemättä vuotta peräkkäin positiivisesti.

Tuloksissa korostuu erityisesti hyvän työnantajakuvan positiivinen kehitys. Hyvä arjen johtaminen luo hyvää fiilistä ja henkilöstö kokee, että Eekoo on kehittynyt oikeaan suuntaan. Eekoota työpaikkana ollaan myös halukkaita suosittelemaan, peräti 93% tutkimukseen vastanneista suosittelisi Eekoota työnantajana.

Kehityskohteena on entistäkin tasalaatuisemman johtamisen varmistaminen jokaisessa Eekoon toimipaikassa. Tätä varmistetaan tänä vuonna aloitetuilla systemaattisilla one to one-keskusteluilla, jossa työntekijä ja päällikkö käyvät säännöllisesti läpi tavoitteita, onnistumisia ja kehityskohtia.

Eekoo sai jälleen vuodelta 2023 tunnustuksen Suomen innostavimmat työpaikat, joka myönnetään parhaille Eezy Flown PeoplePower® -tutkimukseen osallistuneille organisaatioille. Tunnustus on tärkeä viesti työntekijöiden erinomaisesta innostuneisuudesta.