Eekoo avaa toisen Prisman Lappeenrantaan


09.06.2023

Etelä-Karjalan Osuuskaupan toiminnan tarkoitus on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille vastuullisesti. Toiminnan tarkoitus konkretisoituu, kun Eekoo vastaa asiakasomistajien toiveeseen uudistamalla S-market Myllykeskuksen Prismaksi vuoden 2024 alussa. Omistajien palvelut paranevat laajalla Prisman valikoimalla, 24 h ruoan verkkokaupalla sekä uudella ravintolakonseptilla.

Helppoa asiointia, laaja palvelutarjonta ja edullisin hintataso

S-market Myllykeskus on sijainniltaan legendaarinen ja pitkäikäinen kauppapaikka, jossa sijaitsi aiemmin Euromarket. Eekoo osti Euromarketin liiketoiminnan vuonna 2010 ja paikalle avattiin S-market Myllykeskus sekä Cafe Mylly ja Hesburger. Alueen asiakkaat ovat pitkään toivoneet alueelle Prismaa täydentämään alueen palvelutarjontaa ja Eekoo on päättänyt parantaa omistajien palveluita vuoden 2024 alkupuolella avaamalla kiinteistöön Prisma Lappeen.

Prisma Lappeeseen tulee kodin, pukeutumisen, lasten ja viihteen käyttötavaraosasto sekä päivittäistavarapuolen valikoima laajenee ja hintataso on Prisman yhtä halpa kuin halvin.

Kiinteistö uudistetaan sisätiloiltaan ja kylmätekniikaltaan ympäristöystävällisemmäksi hiilidioksidilaitokseksi sekä myös ulkopinnat saavat uuden ilmeen. Piha-alue kulkuväylineen uudistetaan aiempaa selkeämmäksi ja niin, että ne mahdollistavat aiempaa suurempien asiakasvirtojen sujuvan asioinnin.

Suuren suosion Imatran Prismassa saanut kahvila-ravintola Aino saa pikkusisaren, kun sama ravintolakonsepti siirtyy Cafe Myllyn tilalle tarjoten herkullista kotiruokalounasta ja kotoisia kahvilaherkkuja, sisältäen myös Hesburger-konseptin.

Samassa yhteydessä suunnitellaan Eekoon autoliikkeiden yhdistämistä yhteen tilaan nykyiseen Autotalo Ripatin kiinteistöön. S-market Myllykeskuksen tilassa olevaan nykyiseen Auto-Eekoo Lappeenrannan tilaan tulisi yhdistämisen jälkeen vuokratiloja.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Juha Riikola, toimitusjohtaja, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi