Eekoo jakaa omistajilleen ylijäämänpalautusta lähes 3 miljoonaa euroa


17.03.2023

Etelä-Karjalan Osuuskaupan edustajisto päätti kevätkokouksessaan 14.3.2023 jakaa ylijäämänpalautusta tilikauden 2022 tuloksesta. Ylijäämänpalautusta maksetaan Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimipaikoista vuoden 2022 aikana tehtyjen, S-Etukortilla rekisteröityjen bonusostojen määrästä 1,25 %. Eekoon asiakasomistajille palautuu ylijäämänpalautuksena yhteensä lähes 3 miljoonaa euroa.

Ylijäämänpalautus maksetaan S-Tileille 10.5.2023 niille asiakasomistajille, joiden asiakasomistajuus on ollut voimassa Etelä-Karjalan Osuuskaupassa tilikauden 2022 viimeisenä päivänä ja joiden asiakasomistajuus maksuhetkellä jatkuu jossain S-ryhmän osuuskaupassa. Ellei asiakasomistajan osuusmaksu ole vielä kokonaan maksettu, ohjataan maksettava ylijäämäpalautus osuusmaksuun, kunnes se on kokonaan maksettu. Jos asiakasomistaja on ohjannut ostoksista kertyvän Bonuksen S-Pankin rahastoon, myös ylijäämänpalautus maksetaan rahastoon.

Ylijäämänpalautuksen maksamisesta päätetään osuuskaupan edustajistossa vuosittain. Päätös tehdään osuuskaupan hallituksen esityksen pohjalta.

Eekoon toiminta-ajatus on tuottaa vastuullisesti kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille. Keskittämällä ostokset Eekoon toimipaikkoihin asiakasomistajat saavat mm. edullisimman ostoskorin, Bonuksen, maksutapaedun ja tänä keväänä jälleen ylijäämänpalautuksen, iloitsee Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola.

 

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi