Eekoo mukana Roosa nauha -keräyksessä


21.09.2023

S-ryhmä on tänäkin vuonna yksi Roosa nauha -keräyksen päämyyntikumppaneista. Roosa nauha on suurin ja tunnetuin syöpäkeräys Suomessa. Kampanjan avulla kerätään varoja suomalaiseen syöpätutkimukseen ja maksuttomaan neuvontaan.

Roosa nauha -keräyksessä ovat mukana Etelä-Karjalan Osuuskaupan Prismat, S-marketit, Salet ja ABC:t, lisäksi tuotteita myydään myös Sokoksessa ja Emotionissa. Nauhojen tuotto tilitetään kokonaisuudessaan keräystä järjestävälle Syöpäsäätiölle. Roosa nauhan myyntihinta on 5 euroa. Myynnissä on lisäksi rajoitettu erä Roosa nauha -rannekkeita, joiden myyntihinta on 9 euroa.

Vuoden 2023 Roosa nauhan ovat suunnitelleet Apulanta-yhtyeen Toni ja Sipe. He kertovat suunnittelemastaan nauhasta näin: – Meidän liekkimme roihuaa rakkaudesta elämään. Rakkaus on taistelua hyvän puolesta. Suunnittelemamme farkkunauha edustaa rintamaa, jota puolustamme. Se on kapina, jossa voittaja on elämä. Tämä Roosa nauha voi olla viimeinen niitti, jolla syöpä nujerretaan. Se on airut syöpätutkimuksen takana. Kannetaan Roosa nauhaa yhtenä rintamana rakkaudesta elämään.

Lahjoita syöpätutkimukseen ja liity rakkauden rintamaan

Sipe ja Toni