Eekoo on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista – pronssia keskisuurten yritysten sarjassa


15.03.2023

Eekoo sijoittui keskisuurten yritysten sarjan kolmanneksi parhaaksi

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Suomen innostavimmat työpaikat on Eezy Flown vuosittainen tunnustus poikkeuksellisen hyvät henkilöstötutkimuksen tulokset saavuttaneille organisaatioille.

Eekoon vuosittainen työyhteisötutkimus (TYT) on tärkeä työväline kehitettäessä toimintaa yhdessä koko henkilöstön kanssa. Viime syksynä toteutettuun kyselyyn vastasi 95,1 % eekoolaisista ja tulokset kertovat, että eekoolaisten tyytyväisyys on yli 10 yksikköä suurempi, kuin suomalaisten yritysten keskiarvo. Työtyytyväisyyttä mittaava TYT-indeksi oli 79,4 (AAA eli erinomainen) ja kehittyi positiivisesti jo kuudetta vuotta peräkkäin.

 

Hyvä yhteishenki, mahtavat työkaverit, hyvä johtaminen ja asiakaskohtaamiset työssä

Henkilöstön mielestä Eekoon vahvuuksia ovat palkitsemisen oikeudenmukaisuus, tehokas päätöksenteko sekä sujuva yhteistyö eri toimipaikkojen välillä. Avoimissa palautteissa korostuvat hyvä yhteishenki, mahtavat työkaverit, hyvä johtaminen ja asiakaskohtaamiset työssä.

Erinomaisen työtyytyväisyyden varmistaminen on pitkäjänteistä työtä, jota tehdään yhdessä koko upean ja osaavan henkilöstömme kanssa. Henkilöstön osaamisen ja johtamisen kehittäminen on myös yksi strategiamme kulmakivistä. Vuosittainen työyhteisötutkimus toimii meillä tärkeänä kehittämistyökaluna niin koko yrityksen kuin yksittäisen toimipaikan osalta. Sieltä löytyy vahvuutemme sekä myös kehittämiskohteet, joita viedään systemaattisesti eteenpäin kehittäen toimintaamme vuosi vuodelta. Innostavimmat työpaikat -tunnustus kertoo siitä, että henkilöstömme on innostunut ja haluaa tehdä parhaansa työssään joka päivä. Kiitos henkilöstöllemme upeasta saavutuksesta, iloitsee Eekoon henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Päivi Jäkälä.

Innostavimmat työpaikat tunnustuksen saavat vuosittain Eezy Flown henkilöstötutkimuksen toteuttaneet organisaatiot, jotka ovat päässeet parhaisiin tuloksiin sadoista suomalaisista organisaatioista.

 

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Päivi Jäkälä,
puh. 010 7620 024, paivi.jakala@sok.fi