Eekoo palkitsee henkilöstönsä ylimääräisellä tulospalkkiolla ja henkilökunta-alennuksella


26.10.2022

Etelä-Karjalan Osuuskaupan hallitus on lokakuisessa kokouksessaan päättänyt antaa jokaiselle Eekoon työntekijälle ylimääräisen 400 euron suuruisen tulospalkkion lokakuun palkanmaksun yhteydessä. Palkkio maksetaan suhteutettuna henkilön työsopimustunteihin.

Tämän vuoden aikana mm. sähkön, polttoaineen ja ruoan kustannukset ovat nousseet jyrkästi, jonka vuoksi Eekoo haluaa palkita henkilöstönsä hyvästä ja tärkeästä työpanoksesta merkittävällä ylimääräisellä tulospalkkiolla.

Eekoon henkilöstö saa myös ylimääräisen tupla-alennuksen Eekoon Prismojen, Sokoksen ja Emotionin käyttötavaratuotteista marraskuun ajan.

Henkilökunta on tänäkin vuonna tehnyt erinomaista työtä ja luonut asiakkaille elämänmakuisia kohtaamisia, jonka vuoksi haluamme antaa tuntuvan kiitoksen osaavalle henkilöstöllemme”, kertoo Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola.

Eekoo huomioi työntekijöitään monin eri tavoin nyt annettavan ylimääräisen tulospalkkion lisäksi. Eekoon henkilöstö saa 3–25 prosenttia henkilökunta-alennusta kaikista S-ryhmän toimipaikoista. Myös kaikki Eekoon työntekijät kuuluvat kannuste- ja tulospalkkauksen piiriin.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola,
puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi