Eekoo palkkaa yhteensä yli 600 kesätyöntekijää, haku on käynnissä nyt


19.01.2023

Etelä-Karjalan Osuuskaupan kesätyöpaikkojen 2023 haku on käynnissä 5.2.2023 asti ja alle 18-vuotiaiden harjoittelupaikkoja voi hakea 26.2.2023 asti. Kesätyöpaikkoja on tarjolla niin ravintoloissa, hotellissa, marketeissa, liikennemyymälöissä, kampaamoissa kuin kahviloissakin koko Eekoon toiminta-alueella. Yhteensä Eekoo palkkaa noin 300 kesätyöntekijää erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin. Tämän lisäksi yli 300 alle 18-vuotiasta otetaan kahden viikon palkalliseen kesäharjoitteluun.

Palveluala on monelle ensimmäinen kosketus työelämään ja sillä onkin merkittävä rooli nuorten työelämätaitoihin perehdyttäjänä. Tavoitteena on tarjota erinomainen kesätyökokemus, jotta nuorille tulee hyvät kokemukset työelämästä ja opitaan tärkeitä työelämätaitoja tulevaisuutta varten.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet vastuullisen kesäduunin periaatteisiin. Meille on tärkeää taata hyvä perehdytys jokaiselle nuorelle ja ottaa heidät osaksi meidän työyhteisöjämme. Eekoo on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista ja tutkitusti meillä on erinomainen henkilöstön työtyytyväisyys, mikä välittyy varmasti myös kesätyöntekijöillemme, kertoo Eekoon henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Päivi Jäkälä.

Koko S-ryhmässä palkataan ennätykselliset 17 000 kesätyöntekijää ympäri Suomen.

 

Eekoon kesätyönhakuun pääset suoraan tämän QR-koodin kautta: