Eekoo tukee 20 000 eurolla lasten ja nuorten harrastustoimintaa


02.02.2024

Kannustajat-tukihaku 2024 on käynnissä

Etelä-Karjalan Osuuskaupan lasten ja nuorten harrastustoimintaan suunnatun Kannustajat–ohjelman tämän vuoden tukihaussa on jaossa 20 000 euroa. Tukea on jaettu Eekoon toimialueella lasten ja nuorten harrastustoimintaa järjestäville yhdistyksille keskitetyssä tukihaussa vuodesta 2016. Kaikille avoimella haulla varmistetaan, että maakunnan toimijoilla on yhdenvertainen mahdollisuus tulla huomioiduksi tukieuroja jaettaessa.

Kannustajat-tuen tarkoituksena on parantaa lasten harrastusedellytyksiä ympäri Etelä-Karjalaa ja Eekoon toimialuetta. Olemme saaneet vuosittain paljon hyviä hakemuksia ja jaamme ilolla tukea tärkeään asiaan, kertoo asiakkuuspäällikkö Oili Tikka Etelä-Karjalan Osuuskaupasta.

Tukihakuun voi osallistua täyttämällä sähköisen lomakkeen Eekoon verkkosivuilla osoitteessa www.eekoo.fi/kannustajat. Seuran hakemuksen voi jättää 28.1.-29.2.2023 välisenä aikana. Edellytyksenä on, että osuuskaupan maksama tuki kohdistuu lasten sekä nuorten liikuntaan ja urheiluun ja vapaa-aikaan. Valituille seuroille ilmoitetaan valinnasta maaliskuun lopussa. Kannustajat-kausi seuroille on vuoden mittainen.

Lisätietoja: asiakkuuspäällikkö Oili Tikka, Etelä-Karjalan Osuuskauppa, puh. 010 7620 027, oili.tikka@sok.fi