Eekoo tukee 25 000 eurolla eteläkarjalaisten lasten ja nuorten harrastamista

26.08.2020

Etelä-Karjalan Osuuskaupan lasten ja nuorten harrastustoimintaan suunnatun Kannustajat–ohjelman tämän vuoden tukihaussa oli jälleen jaossa 25 000 euroa. Tukea on jaettu maakunnan lasten ja nuorten harrastustoimintaa järjestäville yhdistyksille keskitetyssä tukihaussa vuodesta 2016. Alkuvuonna järjestetyllä kaikille avoimella haulla pyritään varmistamaan, että kaikilla maakunnan toimijoilla on yhdenvertainen mahdollisuus tulla huomioiduksi tukieuroja jaettaessa.

Kannustajat-tukihaku on Eekoolle vakiintunut ja paikallisten seurojen arvostama tapa parantaa lasten harrastusedellytyksiä ympäri maakuntaa. Tänä vuonna tukieurot jakautuvat 39 yhdistykselle kahdeksaan eri kuntaan. Tuen piirissä olevassa toiminnassa on mukana yli 7000 eteläkarjalaista lasta ja nuorta, iloitsee Antti Heinonen Etelä-Karjalan Osuuskaupasta.

Huhtikuussa alkanutta tukihakua jatkettiin koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen myötä kesäkuun loppuun asti.

Kannustajat-tuen jatkuminen taloudellisesti epävarmoissa poikkeusoloissa oli meille tärkeä asia. Tukihakemuksista kävi ilmi, että korona on vaikuttanut harrastusseurojen toimintaan ja talouteen laajasti. Niinpä päätimme tänä vuonna jakaa tukea kaikille hakemuksen jättäneille toimijoille. Tukisummat vaihtelivat tällä kertaa suurimpien toimijoiden 1000 eurosta pienempien 250 euroon, jatkaa Heinonen.

Lisätietoja:
asiakkuus- ja hallintopäällikkö Antti Heinonen, p. 010 7620 027 tai antti.heinonen@sok.fi