Eekoolla yli 70 000 asiakasomistajaa


02.12.2022

Etelä-Karjalan Osuuskaupan 70 000. asiakasomistaja on Sara Hosionaho Lappeenrannasta. Sara liittyi Eekoon jäseneksi Lappeenrannan Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki –pisteellä, joka sijaitsee Lappeenrannan Prismakeskuksessa.

Eekoon 70 000. asiakasomistaja palkittiin 1 000 euron lahjakortilla, jonka hän voi käyttää kahden vuoden aikana missä tahansa Eekoon toimipaikassa.

Kuuluin aiemmin vanhempien talouteen, mutta nyt halusimme tehdä oman bonustalouden, kun ärsytti se, että omat Bonukset menivät porukoiden tilille. Nyt oli hyvä aika ottaa oma jäsenyys, ja alkaa kerryttää Bonuksia omalle tilille, Sara kertoo.

On hyvä, kun on paljon eri vaihtoehtoja, jossa käyttää lahjakortti. Eekoolla on erilaisia ravintoloita ja palveluita, ja ainakin ruokaa tulee tietysti ostettua tällä lahjakortilla, Sara jatkaa.

Tänä vuonna marraskuun loppuun mennessä Etelä-Karjalan Osuuskauppaan on liittynyt yli 3 300 uutta asiakasomistajaa

Asiakasomistajat saavat käyttöönsä monipuolisia etuja ja Bonusta, joka on selvää rahaa takaisin ostoksista. Mitä enemmän ostoksiaan keskittää, sitä suurempi on ostoista kertyvä Bonus. S-Etukortilla maksaessa ostoista voi saada myös maksutapaetua. Eekoon asiakasomistajat ovat saaneet marraskuun 2022 loppuun mennessä Bonusta ja maksutapaetua yli yhdeksän miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, asiakkuuspäällikkö Oili Tikka, puh. 010 7620 027, oili.tikka@sok.fi

Sara Hosionaho, kuvassa keskellä, on Eekoon
70 000. asiakasomistaja. Mukana avopuoliso
Joonas Pajunen ja palkitsemassa Eekoon
asiakkuuspäällikkö Oili Tikka.