Eekoon joululahjoitus Mannerheimin Lastensuojeluliitolle


02.12.2020

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on päättänyt kohdistaa tämän vuoden joululahjoituksensa Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. 3000 euron suuruinen lahjoitus ohjautuu MLL:n kautta edelleen apua tarvitseville eteläkarjalaisille lapsiperheille.

MLL on tunnettu toimija, jonka kanssa olemme jo vuosia tehneet tiivistä yhteistyötä paikallisten lapsiperheiden hyväksi. Pitkittynyt koronatilanne vaikuttaa voimakkaasti yrityksiin ja heijastuu myös perheiden hyvinvointiin. Tämän vuoksi pidimme erityisen tärkeänä jatkaa joululahjoitusperinnettä myös tänä taloudellisesti haastavana poikkeusvuonna, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola kertoo.

MLL:n Kaakkois-Suomen piirin perhesuhteiden tuen koordinaattori Marjaana Peronmaan mukaan apua tarvitsevia perheitä on paljon koronatilanteen jälleen heikentyessä.

Tilanne on erityisen vaikea perheille, joiden taloutta ovat koetelleet esimerkiksi lomautukset ja työttömyys. Jo arjen kuluista selviäminen tuottaa haastetta. Toivoisimmekin, että jokainen lapsi voisi kokea jouluiloa ilman huolta perheen taloudesta. Lahjoitus on suureksi avuksi monelle perheelle näinä kuormittavina aikoina, Peronmaa jatkaa.

Lahjoitus jaetaan muun muassa Eksoten perhe- ja sosiaalipalveluiden toimesta apua tarvitseville perheille eri puolille Etelä-Karjalaa vielä ennen joulua.

Lisätietoja:
MLL Kaakkois-Suomen piiri ry, koordinaattori Marjaana Peronmaa,
marjaana.peronmaa@mll.fi, puh. 050 358 8394

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola,
juha.riikola@sok.fi, puh. 010 762 0010