Eekoon Lappeenrannan Prisman uudistus on valmis: Ovet avoinna yötä päivää 27.5.–6.6.2021


26.05.2021

Etelä-Karjalan Osuuskaupan toiminnan tarkoituksena on tuottaa asiakasomistajille etuja ja palveluja vastuullisesti. Juhlistamme touko-kesäkuun vaihteessa täysin uudistuneen Prisma Lappeenrannan sekä laajentuneen Prisma-Korttelin avajaisia.

Uudistetun Prisman aukioloajat laajenevat, avajaisissa palvelemme 24 h

Lappeenrannan Prisman uudistus ulottuu myös Prisman aukioloaikoihin ja pyrimme antamaan entistä turvallisemman asiointikokemuksen viettämällä avajaisia useita päiviä ympärivuorokautisella aukiololla. Avaamme torstaina 27.5.2021 poikkeuksellisesti klo 10.00, jonka jälkeen Prisman ovet ovat avoinna avajaishulinan ajan 24 h vuorokaudessa 6.6.2021 asti.

Avajaisten jälkeen 7.6.2021 alkaen Prisma palvelee laajennetuilla aukioloajoilla klo 7.00 – 23.00 joka päivä. Ruoan verkkokaupan noutopalvelu toimii jo nyt 24 h uudistetuissa tiloissa.

Prisma-Kortteli tarjoaa kilpailukykyisimmät palvelut

Eekoon lähihistorian suurimman investoinnin valmistuminen turvaa Etelä-Karjalan vetovoimaisimman kauppapaikan kilpailukykyisimmät palvelut myös tulevaisuudessa. Prisma-Korttelin palvelutarjonta on monipuolistunut uusien toimijoiden myötä ja kauppakäytävän varrelta löytyy runsaasti vuokralaisia täydentämään Prisman palvelutarjontaa entisestään. Eekoolla on Prisma-Korttelissa maaliskuussa avattu ravintolamaailma, jossa pääsee herkuttelemaan Pizza & Buffan pizzoilla, raikkailla salaateilla sekä kotiruoka-lounailla, kahvila Pressossa sekä Hesburgerissa. Lisäksi ravintolamaailmaa vastapäätä avautuu torstaina 27.5.2021 Eekoon parturi-kampaamo Hiusässät. Prisma-Korttelin vuokralaiset ovat Alko, 24 Pesula, Pääasia, Life, Suomen Kultakello, Kultajousi, Suutari-Kake, Telia, Silmäasema, Elisa, DNA Kauppa, LähiTapiola Kaakkois-Suomi, Veikkaus, Novoka, Apteekki Saimaa, AITO hyvän olon kauppa Lappeenranta, Lappeenrannan Työterveys sekä Treenix.

Paikallista työllistämistä ja vastuullista rakentamista

Prisman investoinnin arvo on ollut yhteensä 13,5 miljoona euroa. Hankkeen pääurakoitsijana on toiminut Kreate Oy. Hanke on työllistänyt yli 200 henkilöä. Rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota vastuulliseen rakentamiseen ja ympäristöasioihin. Myymälän kylmäkalusteet lisäävät asioinnin viihtyvyyttä ja ovat energiatehokkaita, koska viileä ilma pysyy ovellisten kalusteiden sisällä. Kylmäjärjestelmän lauhdelämpö hyödynnetään kiinteistön lämmitykseen. Valaistuksessa on käytetty energiatehokkaita led-valoja ja Prisman katolla oleva aurinkovoimala tuottaa sähköä keskimäärin 20 ison sähkölämmitteisen omakotitalon kulutuksen verran.

Kiitos kaikille hankkeessa mukana olleille ja sen onnistumisen mahdollistaneille niin henkilöstölle, urakoitsijoille kuin Lappeenrannan kaupungille. Tervetuloa tutustumaan ja asioimaan Etelä-Karjalan vetovoimaisimpaan kauppapaikkaan, toivottaa toimitusjohtaja Juha Riikola.

Bonusta jopa 10 %!

Avajaisten ajan asiakasomistajamme saavat TuplaBonuksen molemmissa Eekoon Prismoissa Lappeenrannassa ja Imatralla.

 

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa
Juha Riikola, toimitusjohtaja, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi
Petteri Väyrynen, vähittäiskaupan toimialajohtaja, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi