Eekoon ruokakaupat palvelevat pääsiäisenä laajoin aukioloajoin


03.04.2023

Eekoon ruokakaupat ja ABC-liikennemyymälät palvelevat jälleen tänä pääsiäisenä laajoin aukioloajoin.

Pääsiäisviikon suosituin kauppapäivä ruokakaupoissa on perinteisesti kiirastorstai, joka on tänä vuonna 6.4.2023. Eekoon kaikki ruokakaupat (Prismat, S-marketit ja Salet) palvelevat laajoilla aukioloajoilla.

Lappeenrannan ja Imatran Prismoilla ovat pysyvästi laajat aukioloajat, jotka tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden joustavaan asiointiin vuoden jokaisena päivänä, myös pääsiäisenä. Lisäksi S-market Pallo palvelee asiakkaitaan ympärivuorokautisesti, sanoo Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Oman myymälän pääsiäisaukioloajat voit tarkistaa osoitteesta https://www.s-kanava.fi/asiakasomistajuus/toimipaikat/. S-market Pallo on vuoden jokaisena päivänä avoinna 24 h, Lappeenrannan Prisma 7–23 ja Imatran Prisma 7–22.

Eekoon ruoan verkkokauppa löytyy Lappeenrannasta, Imatralta, Parikkalasta, Taavetista ja Savitaipaleelta

Moni hyödyntää pääsiäisostoksilla myös ruoan verkkokauppaa, jonka kapasiteettia on nostettu pyhien alla. Noutoaikoja on jäljellä vielä jokaiselle päivälle ennen pääsiäistä.

Eekoon ruoan verkkokaupassa on mukana yhdeksän myymälää eri puolilta Etelä-Karjalaa. Monet asiakkaistamme viettävät pääsiäisviikonloppua mökillä, jonka vuoksi suosittelemme tarkistamaan https://eekoo.fi/palvelut -sivulta onko mahdollisuus tilata ostokset kätevästi jo etukäteen mökkipaikkakuntasi tai matkan varrelle osuvaan myymälään, Väyrynen vinkkaa.

 

Perinteiset pääsiäisherkut pitävät pintansa

Koko vuoden euromääräisesti myydyin sesonkiherkku on mämmi, jota on saatavilla ympäri vuoden esimerkiksi pakasteena, mutta suurin sesonki ajoittuu luonnollisesti pääsiäiseen. Etelä-Karjalassa pääsiäispöydän pääruokana tarjoilussa korostuu erityisesti lammas, jonka myynti Eekoon kaupoissa 40-kertaistui viime vuonna pääsiäisviikolla tavanomaiseen viikkoon verrattuna.

Ruoan verkkokaupan myymälät ja vapaat toimitusajat löydät osoitteesta https://www.s-kaupat.fi/.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Petteri Väyrynen, vähittäiskaupan toimialajohtaja, petteri.vayrynen@sok.fi, puh. 010 7620 011