Eekoon seinäkalenteri 2024


25.08.2023

Osallistu kuvakilpailuun

Osallistu suositun seinäkalenterin kuvitukseen! Kalenteri jaetaan Eekoon asiakasomistajille vuoden 2023 lopussa Eekoon toimipaikoissa.

Etsimme kalenteriin eri puolilla Etelä-Karjalaa kaikkina vuodenaikoina otettuja kuvia. Kuvissa saa mielellään näkyä tuttuja paikkoja, maisemia tai luontoa. Ihmiset ja ”eteläkarjalainen elämä” ovat myös tervetulleita aiheita kalenterikuviin. Kuvakilpailuun voi osallistua kuvan ottanut ja sen tekijän­oikeudet omistava henkilö. Jos kuvissa näkyy tunnistettavia ihmisiä, täytyy kuvaajalla olla heiltä suostumus kuvien julkaisuun.

Näin osallistut

– Voit osallistua lähettämällä lataamalla meille kuvasi BCaster-palvelun kautta
– Kukin osallistuja voi lähettää kilpailuun enintään 3 valokuvaa
– Kuvien tulee olla vaakasuuntaisia ja riittävän hyvälaatuisia (vähintään 2Mb)
– Voit lähettää kuvasi myös sähköpostitse: eekoo@sok.fi
– Kuvia voi lähettää 30.9.2023 saakka

Kisaan osallistuvista kuvista valitaan sopivimmat, jotka julkaistaan Eekoon vuoden 2024 seinäkalenterissa. Kuvan yhtey­dessä julkaistaan kuvaajien nimet ja kuvauspaikat. Kalenteriin valittujen kuvien lähettäjät palkitaan S-ryhmän lahjakorteilla. Lisäksi kaikkien kuvakisaan osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl S-ryhmän lahjakorttia. Arvonta suoritetaan lokakuussa 2023.

Tutustu kilpailu- ja arvontarekisteriin. Eekoolla on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia vuoden 2024 loppuun asti.

Lue BCaster-palvelun QR-koodi kätevästi puhelimellasi: