Eekoon toimipaikkaverkosto on juhannuspyhinä laajasti auki


20.06.2023

Eekoon kaupat palvelevat laajoin aukioloajoin juhannuksen alla

Juhannusviikon suosituin kauppapäivä Eekoon ruokakaupoissa (Prisma, S-market ja Sale) on perinteisesti juhannusaattoa edeltävä torstai. Jos isoimmat ruuhkat haluaa välttää, kannattaa ostoksille suunnata jo alkuviikosta tai vuorokauden rauhallisimpina tunteina, eli varhain aamulla tai myöhään illalla.

Toimipaikkaverkostomme on laajasti auki läpi juhannuksen, joten ostoksia voi tehdä vaivattomasti koko juhannusviikon ja myös juhannuspyhienkin ajan. Myös yöllä asiointi on tarvittaessa sujuvaa, kun S-market Pallo on pysyvästi avoinna 24 h, kertoo Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Juhannuksena grillataan, ruoat kätevästi ruoan verkkokaupasta

S-ryhmän teettämän tuoreen kyselytutkimuksen mukaan vain noin kolmasosa suomalaisista suunnittelee tänä vuonna mökkijuhannusta. Reilu 40 prosenttia vastaajista aikoo viettää juhannusta kotioloissa. Joka tapauksessa grilli lämpiää juhannuksena 2–3 kertaa ja ritilältä löytyy grillilihojen ja makkaran rinnalla erilaisia kasviksia. Tyypillisenä juhannuksena herkkusienien ja maissin myynnin volyymi kasvaa yli 2,5-kertaiseksi normaalista viikosta. S-ryhmän myymälöissä myydään yhteensä noin miljoona kiloa grillattavaa.

Ruoan verkkokaupassa on mukana yhdeksän Eekoon myymälää. S-kaupat.fi:stä tai S-kaupat-mobiilisovelluksesta voi helposti tarkistaa, tarjoaako mökkipaikkakunnalla sijaitseva tai matkan varrelle osuva myymälä verkkokaupan palvelua. Lisäksi kannattaa tarkistaa eri ketjujen myymälät – jos esimerkiksi Prisman toimitusajat olisivat jo varattu loppuun, saattaa vapaita aikoja löytyä vielä S-marketeista.

Oman juhannuskaupan aukioloajat voi tarkistaa osoitteesta https://eekoo.fi/news/eekoon-myymaloiden-aukioloajat-juhannuksena-2023/. Ruoan verkkokaupan palvelua tarjoavat myymälät ja vapaat toimitusajat löytyvät osoitteesta https://www.s-kaupat.fi/ sekä S-kaupat-mobiilisovelluksesta.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi