Eekoon toimipaikkaverkosto on juhannuspyhinä laajasti auki


20.06.2022

Eekoon kaupat palvelevat laajoin aukioloajoin juhannuksen alla

Juhannusviikon suosituin kauppapäivä Eekoon ruokakaupoissa (Prisma, S-market ja Sale) on perinteisesti juhannusaattoa edeltävä torstai. Jos isoimmat ruuhkat haluaa välttää, kannattaa ostoksille suunnata jo alkuviikosta tai vuorokauden rauhallisimpina tunteina, eli varhain aamulla, myöhään illalla tai yöllä.

S-market Pallo on pysyvästi avoinna 24 h, samoin autoilevien asiakkaiden ABC Viipurinportti. Juhannuksen alla Prisma Lappeenranta palvelee ympäri vuorokauden juhannusaattoon asti ja Prisma Imatra laajennetuin aukioloin klo 6–24. Toimipaikkaverkostomme on laajasti auki läpi juhannuksen, joten ostoksia voi tehdä vaivattomasti juhannuspyhienkin aikana, kertoo Eekoon vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen.

Juhannusruoat voi tilata verkkokaupan kautta

Ruoan verkkokaupassa on mukana yhdeksän Eekoon myymälää. S-kaupat.fi:stä tai S-kaupat-mobiilisovelluksesta voi helposti tarkistaa, tarjoaako mökkipaikkakunnalla sijaitseva tai matkan varrelle osuva myymälä verkkokaupan palvelua. Lisäksi kannattaa tarkistaa eri ketjujen myymälät – jos esimerkiksi Prisman toimitusajat olisivat jo varattu loppuun, saattaa vapaita aikoja löytyä vielä S-marketeista.

Oman juhannuskaupan aukioloajat voi tarkistaa osoitteesta https://eekoo.fi/news/eekoon-myymaloiden-aukioloajat-juhannuksena-2022/. Ruoan verkkokaupan palvelua tarjoavat myymälät ja vapaat toimitusajat löytyvät osoitteesta https://www.s-kaupat.fi/ sekä S-kaupat-mobiilisovelluksesta.

Lisätietoja: Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi