Eekoon vuoden 2022 työryhmä on S-market Vuoksenniska


21.02.2023

Vuoden 2022 työryhmän, S-market Vuoksenniskan, työtyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Myymälään astuessaan asiakas voi aistia, että työryhmällä on hyvä henki ja innostunut ote tekemiseen.

Toimipaikka on saanut paljon positiivista palautetta ystävällisestä ja iloisesta asiakaspalvelusta. Hyvä yhteishenki näkyy ja kuuluu myymälässä niin henkilökunnan kesken kuin asiakkaille. Yksikkö on lisännyt myyntiään jo useamman vuoden ajan ja myymälä on erinomaisessa myyntikunnossa. Myös asiakastyytyväisyysmittausten tulokset ovat hyvällä tasolla.

S-market Vuoksenniska on pystynyt kehittämään ja tehostamaan toimintaansa esimerkillisesti ja vuosi 2022 onnistui myös tuloksellisesti yli odotusten. S-market Vuoksenniskan työryhmä on tehnyt somemarkkinointia jo useamman vuoden ajan. Vuonna 2022 he aktivoituivat sosiaalisessa markkinoinnissa entistä enemmän ja ottivat myös TikTok-tilin käyttöön. Työryhmän monikanavaisesta esilläolosta on tullut paljon positiivista palautetta asiakkailta.

Työryhmä palkittiin maanantaina 20.2.2022 kukkasin, kakkukahvein, kunniakirjalla ja ylimääräisellä työvirerahalla. Lisäksi jokainen työryhmän jäsenen sai palkinnoksi Lumoavan Koski-tarjoiluvadin.

Onnittelemme lämpimästi ja kiitämme upeasta työstä!

S-market Vuoksenniska on Eekoon vuoden 2022 työryhmä