Etelä-Karjalan Osuuskaupan ABC-liikennemyymälät siirtyvät talviajan aukioloon


29.09.2023

Eekoon liikennemyymälöiden aukioloajat muuttuvat talviaikaan. Maanantaista 2.10.2023 alkaen Eekoon liikennemyymälät ovat avoinna seuraavasti:

ABC Imatra ma-pe klo 6–22, la–su klo 8–22
ABC Särkisalmi ma-pe klo 6–21, la–su klo 8–21
ABC Viipurinportti ma-pe klo 5–23, la-su klo 7–23

Toimialan asiakastuntemuksen ja vahvan kokemuksen myötä muutos talviajan aukioloajoille on tarpeen. – Ilta-asioinnin määrä pienenee huomattavasti kesäkauden loppumisen myötä, ja myös viikonloppujen aikaisten aamujen asiointimäärät vähenevät syksyn myötä, kertoo toimialapäällikkö Mervi Roiha-Härkönen.

ABC-liikennemyymälät ovat matkailijoille merkityksellisiä taukopaikkoja. Liikkuvan asiakkaan lisäksi ABC:t tarjoavat paikallisille ja lähiseudun asukkaille tärkeitä päivittäisiä palveluita. Kaikissa Eekoon liikennemyymälöissä on polttonesteiden tankkauspisteen lisäksi sähköautojen ABC latauspisteet, Sale-ruokakaupat sekä monipuoliset ravintolapalvelut. ABC Imatralla ja ABC Viipurinportissa palvelee myös Hesburger. Polttonesteiden tankkauspisteet ja sähköautojen latauspisteet palvelevat jatkossakin vuorokauden ympäri.

Lisätietoja:
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, vähittäiskaupan toimialajohtaja Petteri Väyrynen, puh. 010 7620 011, petteri.vayrynen@sok.fi