Etelä-Karjalan Osuuskaupan joululahjoitus paikalliselle Hope ry:lle


14.12.2021

Eekoo kohdentaa tämänvuotisen joululahjoituksensa Hope ry:n Etelä-Karjalan paikallisen toiminnan tukemiseen. 2000 euron arvoinen lahjoitus ohjautuu Hopen kautta apua tarvitseville eteläkarjalaisille lapsiperheille.

Hope – Yhdessä ja yhteisesti ry on järjestö, joka toiminnallaan rakentaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope ry kerää vapaaehtoistyöntekijöidensä avulla mm. tavara- ja vaatelahjoituksia, tukee lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä mahdollistaa lasten vapaa-ajan elämyksiä.

Me Eekoossa haluamme paikallisena toimijana edistää alueemme hyvinvointia monin tavoin ja joululahjoitus paikalliselle yhdistykselle on yksi konkreettinen tapamme auttaa. Hope ry tekee erittäin tärkeää ja arvokasta työtä vähävaraisten ja kriisin kokeneiden perheiden tukemiseksi. Alueellisen yhdistyksen kautta tukemme ohjautuu paikallisten lapsiperheiden tukemiseen, Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola sanoo.

Lappeenrannan Hope ry:ssä lahjoitus otettiin iloisin mielin vastaan.

Joulukeräyksessämme on mukana yli 200 perhettä ja lapsia lähes 500. Joululahjoituksen avulla voimme jakaa tukea yhä useammalle lapsiperheelle ja olla sitä kautta mahdollistamassa jouluiloa eteläkarjalaisiin lapsiperheisiin, iloitsee Hope Lappeenrannan tiiminvetäjä Anni Pirnetkoski.

Lisätietoja:
Hope Lappeenranta, tiiminvetäjä Anni Pirnetkoski, lappeenranta@hopeyhdistys.fi
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, toimitusjohtaja Juha Riikola, puh. 010 7620 010, juha.riikola@sok.fi